Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
elektro96 wrote:I jakie kupiłaś tym razem? Jakaś promka czy tak po prostu?
Tak po prostu, dostałam super premię więc stwierdziłam, że coś mi się należy 😅
Kupiłam kolejne na takiej trochę wyzszej podeszwie (platformie?), bo mam dwie pary standardowych, ostatnio na promce kupiłam wysokie właśnie na platformie i są turbo wygodne, mięciutko się chodzi 🥰
Aaa no i wzięłam klasyczne białe teraz, bo uwielbiam na ciepłe dni do sukienek z jakąś kataną jeansową 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2024, 09:07
CoffeeDream, elektro96, Gregorka, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:To się nazywa młodość
Myślisz, że dojrzewam w końcu? 🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Poka! Ja się biję z myślami czy wziąć czerwone czy białe czy bordowe, a widziałam jeszcze takie słoneczne żółte
Pokaże jak przyjdą 😜 Białe - klasyk, uwielbiam. Czerwonych nigdy nie miałam, ale też dość uniwersalne. Za to żółte są mega słodkie.
Mnie nie pytaj - ja bym wzięła wszystkie 😂😂😂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Dzien dobry...
Vienna zdrówka...
Prezesowa przytulam niech to bedzienostatnia w tym roku...
Ahhh zakupy jesteśmy najlepsze w tej kwestii moja szafa siw nid domyka.. hmm ale nie ma co na siebie zalozycVienna, CoffeeDream, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
CoffeeDream wrote:Pokaż! Ja kiedyś przymierzałam się kupić, ale nic z tego nie wyszło.
Jakaś promka jest? 😁
Te dokładnie wzięłam 😅 Szczerze mówiąc nie patrzyłam nawet specjalnie czy promocja czy nie 🫣
Ale widzę, że niby wcześniej było 399 zł, więc moja matematyka mówi że zarobiłam 60 zl 😂Vienna, CoffeeDream, Prezesoowa, elektro96, Gregorka, Pati2804, Rachelka23, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:O kurcze, no to faktycznie. Mam nadzieję, że pójdzie szybciej niż podejrzewasz i dziadko-lekarz się ogarnie i wypisze co trzeba bez narzekania
Diabetolog na 24.05 a ja mam tylko 200j insulinynie dam rady dotrwać spróbuję jeszcze jakiś naturalnych metod obniżania cukru.. może coś znacie? nie mogę iść gdzies indziej bo u mnie w mieście jest tylko 2 a ten drugi to istny koszmar. A wcześniej nie zapisali bo lekarka na urlopie.
6.05 mam police może oni mnie coś poratują.
Dzięki dziewczyny !Prezesoowa, Gregorka, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Prezesoowa wrote:Chcesz, żeby mnie chłop z domu wyrzucił? Wystarczy, że cała szafa w przedpokoju to moje buty, on ma wszystkie na jednej półce i to pełen sezon, a ja co sezon zmieniam, bo ciepłe na wiosnę chowam, a letnie w listopadzie
To świadczy tylko o tym, że masz stanowczo za mało miejsca w przedpokoju 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:@Elektor @Coffee - jest promka na eobuwie, nie na wszystkie modele, ale idzie coś wybrać
Poluje już na jednej stronce na koszulę w cytrynki i lniane spodnie… 🤣 ale czekam aż w końcu pojawią się obie rzeczy na raz, bo ciągle któraś z nich jest niedostępna 🤣Prezesoowa, notsobadd lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Umówiłam badania, wykupiłam pakiety, pokłóciłam się z mężem o badanie nasienia, umówiłam posiew, sono hsg, wizytę i zrobiłam tabele co kiedy i gdzie.
I siknęłam wieczorem.
Już by te cienie dały mi spokój. Prześladują mnie.
Coś widzicie?
https://ibb.co/YTdKj4n
Edit: po 15min nie widzę już, rozmyta więc głupi testmięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Eniana wrote:I znowu Wasze kciuki zadziałały. Mam wszystko nawet nadania wypisał a nic go nie prosiłam.
Diabetolog na 24.05 a ja mam tylko 200j insulinynie dam rady dotrwać spróbuję jeszcze jakiś naturalnych metod obniżania cukru.. może coś znacie? nie mogę iść gdzies indziej bo u mnie w mieście jest tylko 2 a ten drugi to istny koszmar. A wcześniej nie zapisali bo lekarka na urlopie.
6.05 mam police może oni mnie coś poratują.
Dzięki dziewczyny !
Super, że udało się zalatwoc bez proszenia. I chyba nawet się jakoś strasznie nie naczekałaś
Co do cukru… nie pomogę👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Też to ostatnio powiedziałam, ale nie chcę burzy zaczynać, bo mi zaraz wypomni, że to ja nie mam czasu umówić się z architektem i ble ble ble. Dlaczego faceci mają wybiórczą sklerozę, która dotyczy tego co oni mają zrobić, a nie dotyczy tego co my mamy zrobić?
No akurat w Twoim grafiku aktualnie ciężko byłoby znaleźć jakąś lukę, więc niech chłopaczek sobie uważa 🤪
Mój nie pamięta nic, moich wybryków też, także to jednak nie reguła 😝
Za to ja pamiętam za nas oboje 😂Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Możesz nadal czekać, ale z conversami na stópkach...
Dobrze gada, polać jej póki może pić! 😅
@elektro, pokaż ten komplecik 😍Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:To jak tak o zakupach mówimy to może polecicie mi jakiś sklep online z dobrej jakości tshirtami, koszulkami na ramiączkach - chodzi mi o takie basic'i, które można i pod sweterek i pod marynarkę. No i żeby były w większych rozmiarach
Hmmm, ja wiekszosc takich gładkich pod marynarkę kupuję w Zarze i jestem zadowolona, najbardziej lubię te prążkowane. I cena moim zdaniem też nie jest wygórowana, bo moim zdaniem jakość jest spokoPrezesoowa, KejtKa lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:To jak tak o zakupach mówimy to może polecicie mi jakiś sklep online z dobrej jakości tshirtami, koszulkami na ramiączkach - chodzi mi o takie basic'i, które można i pod sweterek i pod marynarkę. No i żeby były w większych rozmiarach
Ja polecam sprawdzić t-shirty z C&A. Ostatnio na żywo rzuciły mi się w oczy u nich stand z Basic tshirtami.
Napisane jest, że 95% to bawełna bio.
https://tiny.pl/dw7mw
Sama na pewno zaopatrze się. Mają różne typy dekoltów i na ramiączka też.Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Dobrze gada, polać jej póki może pić! 😅
@elektro, pokaż ten komplecik 😍
https://www.caro-line.pl/index.php?route=product/product&product_id=4320&search=Lemon
♥️♥️♥️CoffeeDream, Zbuntowana, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, notsobadd lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja dziś też mam 10dpo i dopiero od dziś zamierzam sprawdzać, bo wcześniej zakładałam, że dopiero dzień przed przewidywaną @ .
10dpo to i tak wcześnie, a może akurat to będzie ten cykl ,próbuj 🥰mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
elektro96 wrote:https://www.caro-line.pl/index.php?route=product/product&product_id=4212
https://www.caro-line.pl/index.php?route=product/product&product_id=4320&search=Lemon
♥️♥️♥️
Apropo, w tym sklepie też są fajne jakościowo t-shirty.
Piekny ten komplecik! 🩷
Ale ja to mam problem z rozmiarami i ciekawe czy bym trafiła 🤪Zbuntowana lubi tę wiadomość