Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Rahia wrote:Cześć dziewczyny, dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki. O godz 11 chwila przerwy w obowiązkach domowych i pomyślałam sobie a siknę dla statystyk. Po 1 min pokazała się! Pokazała się druga kreska. Na facalle. Nie potrafię wstawić zdjęcia z telefonu....
Poleciałam na betę. O godz 20 dzisiaj lub jutro rano będę miała wyniki.
Cała się trzęsę bo 2 lata zaraz mijają.
Ten cykl miał być stracony , przecież infekcja, przecież tylko raz się przytulaliśmy i tak nawet nie pilnowałam w jakie dni.....
Ooooo.. jak pięknie! 😘 2 lata się staraliście? Jejku.. GRATULUJE! Czekam z niecierpliwością na wyniki Twojej bety! Pieknie!
Rahia lubi tę wiadomość
-
Gratuluję 🥰 a czułaś boleści jak na okres?Rahia wrote:Cześć dziewczyny, dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki. O godz 11 chwila przerwy w obowiązkach domowych i pomyślałam sobie a siknę dla statystyk. Po 1 min pokazała się! Pokazała się druga kreska. Na facalle. Nie potrafię wstawić zdjęcia z telefonu....
Poleciałam na betę. O godz 20 dzisiaj lub jutro rano będę miała wyniki.
Cała się trzęsę bo 2 lata zaraz mijają.
Ten cykl miał być stracony , przecież infekcja, przecież tylko raz się przytulaliśmy i tak nawet nie pilnowałam w jakie dni.....
Rahia lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Jeśli chodzi o moje objawy to nic szczególnego. Od tygodnia czuję piersi ale to nic innego jak przed okesem. A podbrzusze to też jakoś od tygodnia może 5 dni kłuje, ćmi prawy jajnik ( i z prawego było jajeczko) a samo podbrzusze okresowo to nie.Majlen wrote:Gratuluję 🥰 a czułaś boleści jak na okres?
Bardzo wam dziękuję za otuchę !
CoffeeDream, Prezesoowa lubią tę wiadomość
01.2025 💙 -
Wiem widziałam, ale i tak ja i technologia nie idzie za pan brat. Jakieś piny aktywacyjne i wgl. Wole nie klikać bo jeszcze wyklikam za dużoLiyss🧚🏻 wrote:Rahia gratulacje! Na pierwszej stronie masz instrukcje jak wstawić zdjęcia 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2024, 14:01
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
01.2025 💙 -
nick nieaktualny
-
Zaczynam dochodzić do wniosku patrząc na to jak jest u innych (zero zlosciwosci dziewczyny:p) to będę robic testy, będę badać temperature, ale z góry będę obstawiać, że nie wyjdzie. Przynajmniej nie będzie rozczarowania 😆CoffeeDream wrote:Jak znajdziesz na to sposób to daj znać 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2024, 13:58
Speranza :), Prezesoowa, Majuna, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Wow ale dzień!
Widzę I bety i dwie kreski się pojawiają!
Tylko pozazdrościć
U mnie plamienie minęło, posiew zrobiony, jutro odstawiam dupka i czekam cierpliwie na HSG. Może mi coś przepchnie tam:)
Rachelka23, Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Zaczynam dochodzić do wniosku patrząc na to jak jest u innych (zero zlosciwosci dziewczyny:p) to będę robic testy, będę badać temperature, ale z góry będę obstawiać, że nie wyjdzie. Przynajmniej nie będzie rozczarowania 😆
Wiesz co, bo często dochodzimy do takiego momentu, gdzie zaczynamy mieć już wywalondo w to... I nagle zaskakuje. I takie zaskoczenia chyba są najlepsze 🩷
Malinowysorbet, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się 💚CoffeeDream wrote:Wiesz co, bo często dochodzimy do takiego momentu, gdzie zaczynamy mieć już wywalondo w to... I nagle zaskakuje. I takie zaskoczenia chyba są najlepsze 🩷
CoffeeDream lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Wow gratulacje...
Fermina lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
No w sumie racja, tutaj szczęście (⏸️) chodzą parami 😁
Paima, Zbuntowana, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Ciekawe jak tam Dropsik na wakacjach.
Zbuntowana, CoffeeDream, Vienna, Pati2804, Prezesoowa, notsobadd, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość