Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:
Kochane ciocie , wita się z Wami Franek ❤🥺 ma 6 cm 🍀
Po 2 i pół godziny podróży dotarliśmy na miejsce , ale mieliśmy opóźnienie chyba z pół godziny. Pani doktor bardzo sympatyczna, od razu jak przyłożyła głowice usg do brzucha to mówi " o haha od razu widać płeć, nie da się ukryć" więc pytam kogo widzi a ona na to że chłopca 🙈 byłam w szoku i pytam się jej czy na 90 % chociaż może potwierdzić że to chłopiec a ona się uśmiechnęła i mówi że nie da się pomylić 😅🤣 i nie ma innej opcji i że jest pewna 🤪 z usg według niej mówi że wszystko dobrze I że nie ma zastrzeżeń, bo wszystko wygląda super i że tylko czekamy na wyniki krwi i całość dostanę na e-mail za 5-7 dni max 10 dni 🙂
Jak przyłożyła głowice do brzucha to mówi do nas "o zobaczcie, mały patrzy się na nas haha" jakby czuł że ktoś go podgląda, obrócił twarz w naszą stronę 😁 tyle rzeczy ta pani sprawdzała i tyle zdjęć zrobiła że aż byłam w szoku, wszystko było tak dobrze widać, nawet palce. Mąż zresztą też był w szoku że teraz taka technologia że aż tak dokładnie wszystko widać 😅 podziękowaliśmy pani doktor za to że nas wcisnęła dzisiaj a ona na to że zawsze stara się pomagać jak tylko może pacjentom, anioł nie kobieta normalnie , to było bardzo miłe no i zyskała pacjentkę 😊 no i w drodze do domu zgodnie wybraliśmy imię Franek, żeby moc się jakoś zwracać do brzucha 😁 dziadek i babcia dostali balona a w nim niebieskie stópki i pomponiki które wyleciały jak przebili, dziadek zadowolony ze będzie "prawdziwym dziadkiem" a nie mężem babci jak to u nas mówią haha bo to pierwszy wnuk będzie i ode mnie i od męża ze strony 😅 zresztą mój tata też będzie prawdziwym dziadkiem i to jego pierwszy wnuk bo jestem jedynaczką 🙂
Franek ♥️♥️♥️ Cześć! 🥺🥺🥺
Jeju, Pati, gratuluję ♥️ Wzruszyłam się, Kochana, bardzo cieszę się Waszym szczęściem ♥️♥️♥️Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Franek! Śliczne imię
Pati2804 lubi tę wiadomość
29.04.2024 beta 380 ml
02.05.2024 beta 1246 ml
16.05.2024 💖
10.06.2024 3,63 cm (10+4)
19.06.2024 5,5 cm (11+6) , prenatalne - wszystko okej
21.08.2024 360 g (20+4) połówkowe - wszystko okej -
Vienna wrote:Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane ❤️ mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Znalazłam punkt pobrań diagnostyki czynny 2.05. Czyli to będzie ten sam lab. Tylko muszę trochę dalej podjechać
Vienna, mocno trzymam kciuki ✊✊✊Vienna lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane ❤️ mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Znalazłam punkt pobrań diagnostyki czynny 2.05. Czyli to będzie ten sam lab. Tylko muszę trochę dalej podjechać
A ostatnia beta była 26.04, dobrze widzę w stopce?Vienna lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:
Po 2 i pół godziny podróży dotarliśmy na miejsce , ale mieliśmy opóźnienie chyba z pół godziny. Pani doktor bardzo sympatyczna, od razu jak przyłożyła głowice usg do brzucha to mówi " o haha od razu widać płeć, nie da się ukryć" więc pytam kogo widzi a ona na to że chłopca 🙈 byłam w szoku i pytam się jej czy na 90 % chociaż może potwierdzić że to chłopiec a ona się uśmiechnęła i mówi że nie da się pomylić 😅🤣 i nie ma innej opcji i że jest pewna 🤪 z usg według niej mówi że wszystko dobrze I że nie ma zastrzeżeń, bo wszystko wygląda super i że tylko czekamy na wyniki krwi i całość dostanę na e-mail za 5-7 dni max 10 dni 🙂
Jak przyłożyła głowice do brzucha to mówi do nas "o zobaczcie, mały patrzy się na nas haha" jakby czuł że ktoś go podgląda, obrócił twarz w naszą stronę 😁 tyle rzeczy ta pani sprawdzała i tyle zdjęć zrobiła że aż byłam w szoku, wszystko było tak dobrze widać, nawet palce. Mąż zresztą też był w szoku że teraz taka technologia że aż tak dokładnie wszystko widać 😅 podziękowaliśmy pani doktor za to że nas wcisnęła dzisiaj a ona na to że zawsze stara się pomagać jak tylko może pacjentom, anioł nie kobieta normalnie , to było bardzo miłe no i zyskała pacjentkę 😊 no i w drodze do domu zgodnie wybraliśmy imię Franek, żeby moc się jakoś zwracać do brzucha 😁 dziadek i babcia dostali balona a w nim niebieskie stópki i pomponiki które wyleciały jak przebili, dziadek zadowolony ze będzie "prawdziwym dziadkiem" a nie mężem babci jak to u nas mówią haha bo to pierwszy wnuk będzie i ode mnie i od męża ze strony 😅 zresztą mój tata też będzie prawdziwym dziadkiem i to jego pierwszy wnuk bo jestem jedynaczką 🙂
O jakie malutkie szczęście ❤️❤️ Hej Franiu, a może wolisz Franek? 😂🫣 Piękności! Dużo zdrówka, niech rośnie maluszek. Super, że dał się zbadać, mój był taki dzikus..😂 Cieszę się, że dziadkowie zadowoleni! 😎Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:
Jak przyłożyła głowice do brzucha to mówi do nas "o zobaczcie, mały patrzy się na nas haha" jakby czuł że ktoś go podgląda, obrócił twarz w naszą stronę 😁 tyle rzeczy ta pani sprawdzała i tyle zdjęć zrobiła że aż byłam w szoku, wszystko było tak dobrze widać, nawet palce. Mąż zresztą też był w szoku że teraz taka technologia że aż tak dokładnie wszystko widać 😅 podziękowaliśmy pani doktor za to że nas wcisnęła dzisiaj a ona na to że zawsze stara się pomagać jak tylko może pacjentom, anioł nie kobieta normalnie , to było bardzo miłe no i zyskała pacjentkę 😊 no i w drodze do domu zgodnie wybraliśmy imię Franek, żeby moc się jakoś zwracać do brzucha 😁 dziadek i babcia dostali balona a w nim niebieskie stópki i pomponiki które wyleciały jak przebili, dziadek zadowolony ze będzie "prawdziwym dziadkiem" a nie mężem babci jak to u nas mówią haha bo to pierwszy wnuk będzie i ode mnie i od męża ze strony 😅 zresztą mój tata też będzie prawdziwym dziadkiem i to jego pierwszy wnuk bo jestem jedynaczką 🙂Pati2804 lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Vienna wrote:Dziś mam 20dpo a beta 96... Wydaje mi się że to strasznie mało, patrząc na wyniki innych dziewczyn 😥
Vienna, masz możliwość umówienia się na teleporade?
Dziewczyny już wcześniej pisały, ale niekiedy przyrosty są mniejsze.. i potem ładnie startują.Prezesoowa, Vienna lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:
Cześć Franku ♥️
Wszystkie Franki to świetne chłopaki, rośnij zdrowo ☺️🍀Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Vienna wrote:Mogłabym się umówić na teleporadę do babeczki do której mam wizytę 6.05. Mąż zaraz wróci z pracy, przegadam to z nim i zobaczę
Prezesoowa, Vienna lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️