Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwielbiam takie 😀 i kształt elegancki 😀Zaczarowan, notsobadd, Suzie lubią tę wiadomość
-
Ojeeeeny, aleee bym jadła 😍🤤🤤🤤
Jestem taka głodna, że wrzuciłam pizze gotowca do piekarnika 😂Suzie lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Smerfetkaa wrote:Uwielbiam takie 😀 i kształt elegancki 😀
Uwielbiam kwadraty 🙈
Też tak macie, że świeżo po nowych pazach na nowo uczycie się pisać na telefonie? Z długimi się pisze inaczej i z krótkimi też, ciągle błędy robię jak mam świeże 😂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Ostatnio ściągnęłam swoje do 0 i nie zdążyłam zrobić prawej ręki i chodziłam z taką łysą. Nie mogłam w nic na telefonie trafić 😂
A jak się świetnie musiało na telefonie klikać 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Notsobad piękne i mój ulubiony kształt 🥹 chociaż ja od kilku miesięcy noszę migdałki bo kwadratami wszędzie haczyłam 😂
Omg te talarki bym jadła, proszę o przepis Suzie jak to zrobić 🤤
Ja muszę małża pochwalić. Posprzątał całe mieszkanie a mi kazał leżeć. I powiem Wam zjadłam i leżę po pracy i czuję się lepiej 🥹 mąż powiedział, że to sposób na dobre samopoczucie nic nie robienie i jedzenie 😂
Małż pojechał po rzeczy na rosół bo mam taką ochotę 🤤 i po największą zachciankę bo nie jest aż taka słodka Mleczna kanapka! Kocham! Lubi któraś? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2024, 17:42
Prezesoowa, Zaczarowan, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Paima wrote:😳😳 Łoooo powiedz jak Ty pieczesz takie talarki 😃
Air fryer albo termoobieg w piekarniku 😎Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Pati2804, Paima lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
notsobadd lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Cześć dziewczyny, znalazłam trochę siły, żeby dać znać co u mnie. Niestety nasza historia nie kończy się dobrze, ciąża się zatrzymała, serce nie bije i czekam na poronienie. Mam nadzieję, że uda się naturalnie i unikne zabiegu i pobytu w szpitalu, jeśli nie to za 2 tygodnie mam się zgłosić na izbę przyjęć. Być może zabieg od razu byłby łatwiejszy psychicznie, ale moja ginekolog radziła mi poczekać, a ja też wolę przejść to w domu. Wczoraj odstawiłam wszystkie leki, czekam i próbuje nie zwariować.
Suzie lubi tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
notsobadd wrote:Uwielbiam kwadraty 🙈
Też tak macie, że świeżo po nowych pazach na nowo uczycie się pisać na telefonie? Z długimi się pisze inaczej i z krótkimi też, ciągle błędy robię jak mam świeże 😂
Ja z kolei więcej błędów robię jak mam długie, po paznokciach mam taką ulgę 😂notsobadd lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Platynova55 wrote:Cześć dziewczyny, znalazłam trochę siły, żeby dać znać co u mnie. Niestety nasza historia nie kończy się dobrze, ciąża się zatrzymała, serce nie bije i czekam na poronienie. Mam nadzieję, że uda się naturalnie i unikne zabiegu i pobytu w szpitalu, jeśli nie to za 2 tygodnie mam się zgłosić na izbę przyjęć. Być może zabieg od razu byłby łatwiejszy psychicznie, ale moja ginekolog radziła mi poczekać, a ja też wolę przejść to w domu. Wczoraj odstawiłam wszystkie leki, czekam i próbuje nie zwariować.
Polubiłam przypadkowo. Bardzo mi przykro((((
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Prezesoowa wrote:🚂🚂🚂 do Gregorki na inspekcję 🥚 🥚 🥚 rusza! Zapraszam na przejazd 😍🍿🍸
Jestem. Ja i moje talarki 🤣Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
notsobadd wrote:Uwielbiam kwadraty 🙈
Też tak macie, że świeżo po nowych pazach na nowo uczycie się pisać na telefonie? Z długimi się pisze inaczej i z krótkimi też, ciągle błędy robię jak mam świeże 😂
Taaak!! Ja jeszcze jak mam nowe to przez pierwsze dni patrze na pazury i nie mogę się nacieszyć 😀 🌸
Jeju ja aktualnie mam naturalne, chyba na majówkę jednak zrobię, bo ja sama sobie robię 🤩notsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Notsobad piękne i mój ulubiony kształt 🥹 chociaż ja od kilku miesięcy noszę migdałki bo kwadratami wszędzie haczyłam 😂
Ja muszę małża pochwalić. Posprzątał całe mieszkanie a mi kazał leżeć. I powiem Wam zjadłam i leżę po pracy i czuję się lepiej 🥹 mąż powiedział, że to sposób na dobre samopoczucie nic nie robienie i jedzenie 😂
Małż pojechał po rzeczy na rosół bo mam taką ochotę 🤤 i po największą zachciankę bo nie jest aż taka słodka Mleczna kanapka! Kocham! Lubi któraś? 😁
W piekarniku to na blachę pokrojone ziemniaki, oliwą i przyprawa do ziemniaków, 180 stopni termoobieg i ok. 20 minut. Jak czasami jeszcze nie są idealne to przetrzymuje by się spiekłyPrezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Prezesoowa wrote:🚂🚂🚂 do Gregorki na inspekcję 🥚 🥚 🥚 rusza! Zapraszam na przejazd 😍🍿🍸
Biorę arbuza i już siedzę w pociągu 🥳Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Notsobad piękne i mój ulubiony kształt 🥹 chociaż ja od kilku miesięcy noszę migdałki bo kwadratami wszędzie haczyłam 😂
Małż pojechał po rzeczy na rosół bo mam taką ochotę 🤤 i po największą zachciankę bo nie jest aż taka słodka Mleczna kanapka! Kocham! Lubi któraś? 😁
Kochany chłopak, super że tak o Ciebie (a właściwie o Was😜) dba, pochwal go od nas! ☺️🙈
A Mleczna Kanapkę uwielbiam 🥰Prezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Platynova55 wrote:Cześć dziewczyny, znalazłam trochę siły, żeby dać znać co u mnie. Niestety nasza historia nie kończy się dobrze, ciąża się zatrzymała, serce nie bije i czekam na poronienie. Mam nadzieję, że uda się naturalnie i unikne zabiegu i pobytu w szpitalu, jeśli nie to za 2 tygodnie mam się zgłosić na izbę przyjęć. Być może zabieg od razu byłby łatwiejszy psychicznie, ale moja ginekolog radziła mi poczekać, a ja też wolę przejść to w domu. Wczoraj odstawiłam wszystkie leki, czekam i próbuje nie zwariować.
Jest mi tak cholernie przykro, że Cię to spotkałonie będę szukała słów pocieszenia… Po prostu tu dla Ciebie jesteśmy, niestety tylko wirtualnie, ale jeśli tylko masz taką ochotę możesz u nas wyrzucić swoje emocje
To tak cholernie niesprawiedliwe, że dotyka to osoby które najbardziej pragnąć maleństwa… Przytulam Cię najmocniej jak potrafię… 💔👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻