X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
Odpowiedz

Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁

Oceń ten wątek:
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Jeju, wszystko mnie boli po tym rowerze, na co mi to było 🤣

Szalejesz ostatnio z tymi treningami 🤪

• Gregorka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 22:05

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CoffeeDream wrote:
    Szalejesz ostatnio z tymi treningami 🤪

Taka pogoda, że aż się prosi 🙈

Gregorka lubi tę wiadomość

👩30👨31
    👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ✅ stabilna niedoczynność tarczycy
    ❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
    💙2025
    age.png
  • san95 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    Wg mnie prawdopodobieństwo jest duże a Ty zakładasz złe dane. :D Plemniki na luzie żyją 3 doby i opcją ciąży jest bardzo możliwa. To, że się nie udało dzień po owu ani dzień przed owu w innych cyklach nie zmniejsza prawdopodobieństwa ciąży w tym. Może to po prostu TEN cykl? :)

Ale w moim przypadku lepsze nastawienie na nie niż nakręcanie na tak 🙈 bo potem jest taaaaakie rozczarowanie, że szok 😅 będzie co ma być 😁

Fermina lubi tę wiadomość

• AnnA Znajoma

Wysłany: 5 maja 2024, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Jeju, wszystko mnie boli po tym rowerze, na co mi to było 🤣
    Zazdroszczę samozaparcia i energii ja cały urlop na leniucha jak nigdy... zawsze wariowałam z siekierą albo kajaki rowery a teraz totalne lenistwo ;)

AnnA
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2024, 08:10

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnA wrote:
    I zaczynam się stresować, że jeśli jednak się coś dzieje, że to znowu pozamaciczna ciąża przez ten ból brzucha.
    Trzymam kciuki zeby te wmarzone kreseczki trwały 🤞❤️ a robiłaś z rana jeszcze test? Koniecznie jutro idź na betke i proga 🤞❤️

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnA wrote:
    Zazdroszczę samozaparcia i energii ja cały urlop na leniucha jak nigdy... zawsze wariowałam z siekierą albo kajaki rowery a teraz totalne lenistwo ;)

Kiedyś też nic nie robiłam i potem wychodziło, że pół dnia spałam. Nie wiem jak tak mogłam 🙈

Dropsik lubi tę wiadomość

👩30👨31
    👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

💙2025
    age.png
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 22:05

san95 lubi tę wiadomość

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Suzie zainspirowałaś mnie i właśnie biorę moje niedźwiedzie na długi spacerek. 😍

Suzie lubi tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, widzę majówka się kończy i z powrotem wzrasta aktywność na wątku 😃🤪
    @Suzie niezmiennie podziwiam, jesteś niesamowita z tą ilością treningów, zawsze się czuję jak taka leniwa buła jak widzę ile Tobie się udaje ruszać w ciągu dnia 😂 chociaż ostatnie dni mam tyle aktywności wokół domu, że codziennie czuję się jak po siłce 😂
    @san, trzymam kciuki mocno u Ciebie za ten cykl, mam nadzieję, że żołnierzyki faktycznie poczekały te kilka dni 🤞🏻

Ale nam się wszystkim trafiła pogoda na majówkę… chyba nie było miejsca w Polsce gdzie byłoby chłodniej.
    Ja właśnie czytam, że u nas po południu zapowiadają burze ⛈️ mąż zły, a ja się jaram, lubię sobie burze oglądać zza okna 🤪

san95, Speranza :) lubią tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 22:06

san95 lubi tę wiadomość

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    @Suzie zainspirowałaś mnie i właśnie biorę moje niedźwiedzie na długi spacerek. 😍

Dajesz 😁

Fermina lubi tę wiadomość

👩30👨31
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

💙2025
    age.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Dzień dobry, widzę majówka się kończy i z powrotem wzrasta aktywność na wątku 😃🤪
    @Suzie niezmiennie podziwiam, jesteś niesamowita z tą ilością treningów, zawsze się czuję jak taka leniwa buła jak widzę ile Tobie się udaje ruszać w ciągu dnia 😂 chociaż ostatnie dni mam tyle aktywności wokół domu, że codziennie czuję się jak po siłce 😂
    @san, trzymam kciuki mocno u Ciebie za ten cykl, mam nadzieję, że żołnierzyki faktycznie poczekały te kilka dni 🤞🏻

Ale nam się wszystkim trafiła pogoda na majówkę… chyba nie było miejsca w Polsce gdzie byłoby chłodniej.
    Ja właśnie czytam, że u nas po południu zapowiadają burze ⛈️ mąż zły, a ja się jaram, lubię sobie burze oglądać zza okna 🤪

Spoko jeszcze rok temu była taka kaplica, że w weekendy robiłam ledwo 2 tysiące kroków, a w ciągu tygodnia jakieś 6 🤣 spacery były mega rzadko, aerobiku w ogóle i mega szybko się męczyłam przy większym wysiłku i się czułam taka strasznie ciężka 🫣

👩30👨31
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

💙2025
    age.png
  • AnnA Znajoma

Wysłany: 5 maja 2024, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gregorka wrote:
    Trzymam kciuki zeby te wmarzone kreseczki trwały 🤞❤️ a robiłaś z rana jeszcze test? Koniecznie jutro idź na betke i proga 🤞❤️

Tak zrobiłam ten bobo test I były znowu mocne dwie kreseczki. Jutro punkt 7 jestem na pobraniu i bety i proga :)

Dobra jak wszystkich Suzie ruszyłaś to i ja się przejdę trochę dla zdrowia trochę dla brzucha haha
    Mój cel to będzie sklepik wiejski bo znowu mnie coś ssie xD coś dobrego sobie zafunduje a co :)

Fermina, Gregorka lubią tę wiadomość

AnnA
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowan wrote:
    Dzień dobry dziewczyny! ❤️

Przytulam za biel Misiu 🫂🫂

Suzie okresu jeszcze nie ma, więc piłka w grze 😘

AnnA proga też warto dołożyć ;) gratuluje!

Dzisiaj spędzam czas z moim chrześniaczkiem, bardzo się cieszę! ❤️❤️ Popołudniu mamy oglądanie tego domku, ale z dobrych informacji-
    Mój odpuścił ten temat! 😎 No więc póki co zostajemy w naszym mieszkanku i mi to pasuje, przez pierwsze kilka lat na spokojnie pomieścimy się w 55 metrach :D potem będziemy myśleć 🥰

Miłego dnia Piękne 🌞🥰

Cieszę się, że mąż dał sobie przetłumaczyć 👍🏻☺️
    Myślę, że niepotrzebny Ci teraz stres związany z podejmowaniem takiej decyzji, a dodatkowo pod presją teściowej… ważne, że macie porozumienie 😘

Zaczarowan lubi tę wiadomość

drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️

Walczymy 💪🏻
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Spoko jeszcze rok temu była taka kaplica, że w weekendy robiłam ledwo 2 tysiące kroków, a w ciągu tygodnia jakieś 6 🤣 spacery były mega rzadko, aerobiku w ogóle i mega szybko się męczyłam przy większym wysiłku i się czułam taka strasznie ciężka 🫣

Jakbym czytała o sobie 😂 ja mam wrażenie, że najwięcej kroków robię z sypialni do kuchni, bo są daleko od siebie 😂 Teraz jedziemy 5 km rowerem do moich rodziców (całą drogę pod górkę) i ja docieram jak z krzyża zdjęta, a mój chłop który pali fajki jak młody Bóg xD
    Nie mam w sobie tej systematyczności, żeby zacząć się ruszać, a praca siedząca mnie dobija… prześlij trochę samozaparcia 🤪

CoffeeDream lubi tę wiadomość

MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

Walczymy 💪🏻
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Dajesz 😁

20240505-095233.jpg

:D

Suzie, Gregorka, notsobadd, Prezesoowa, Majuna, elektro96, CoffeeDream, Zaczarowan, Vienna, Pati2804 lubią tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnA wrote:
    Tak zrobiłam ten bobo test I były znowu mocne dwie kreseczki. Jutro punkt 7 jestem na pobraniu i bety i proga :)

Dobra jak wszystkich Suzie ruszyłaś to i ja się przejdę trochę dla zdrowia trochę dla brzucha haha
    Mój cel to będzie sklepik wiejski bo znowu mnie coś ssie xD coś dobrego sobie zafunduje a co :)

To dla odmiany dzisiaj ja poleżę 🤣🤣🤣

AnnA lubi tę wiadomość

👩30👨31
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

💙2025
    age.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2024, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Jakbym czytała o sobie 😂 ja mam wrażenie, że najwięcej kroków robię z sypialni do kuchni, bo są daleko od siebie 😂 Teraz jedziemy 5 km rowerem do moich rodziców (całą drogę pod górkę) i ja docieram jak z krzyża zdjęta, a mój chłop który pali fajki jak młody Bóg xD
    Nie mam w sobie tej systematyczności, żeby zacząć się ruszać, a praca siedząca mnie dobija… prześlij trochę samozaparcia 🤪

Wysyłam bocianem 🤣

notsobadd lubi tę wiadomość

👩30👨31
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

💙2025
    age.png
‹‹ 462 463 464 465 466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ