Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Eniana wrote:Jutro rano mam wizytę w policach, na razie jest to różowe plamienie ze śluzem i chwila była bardzo jasna krew. Mieszkam w takim miejscu że lekarze są okropni i boje się że tylko mi namieszają w głowie... I niczego się nie dowiem. Moja lekarka jest na urlopie więc nawet nie napiszę sms. Chyba rozsądniej będzie jak poczekam do tej wizyty jutro, chyba że się pogorszy to pojadę już do tego nieszczęsnego szpitala. Nie mam żadnych bóli ani skurczy, nic też nie dźwigałam itd.
To trzymam mocno kciuki, żeby po prostu szybko minęło. Ale nie czekaj z tym SORem, jeżeli będzie gorzej.Eniana lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Rozstaliśmy się dziewczyny…
Serce pękło mi na milion kawałków…
Nie wiem co mam ze sobą robić…
Pamiętaj, że to miejsce nadal jest dla Ciebie otwarte i w czasie rozstania też znajdziesz tu wsparcie czy miejsce do wygadania emocji. Nie samymi ciążami i staraniami tutaj żyjemy 😟Prezesoowa, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Eniana wrote:Jutro rano mam wizytę w policach, na razie jest to różowe plamienie ze śluzem i chwila była bardzo jasna krew. Mieszkam w takim miejscu że lekarze są okropni i boje się że tylko mi namieszają w głowie... I niczego się nie dowiem. Moja lekarka jest na urlopie więc nawet nie napiszę sms. Chyba rozsądniej będzie jak poczekam do tej wizyty jutro, chyba że się pogorszy to pojadę już do tego nieszczęsnego szpitala. Nie mam żadnych bóli ani skurczy, nic też nie dźwigałam itd.
Może to jakiś krwiak albo naczynko.Eniana, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:O cholera, przytulam Cię wirtualnie😭
Pamiętaj, że to miejsce nadal jest dla Ciebie otwarte i w czasie rozstania też znajdziesz tu wsparcie czy miejsce do wygadania emocji. Nie samymi ciążami i staraniami tutaj żyjemy 😟
Nie wiem co mam dalej robić i co ja zrobię jak się okaże, że w tym cyklu zaskoczyło.. Czułam, że coś jest nie tak.. Dziś porozmawialiśmy i po prostu wylał z siebie wszystko.. -
san95 wrote:Rozstaliśmy się dziewczyny…
Serce pękło mi na milion kawałków…
Nie wiem co mam ze sobą robić…
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
@Eniana dziewczyny dobrze piszą, dobrze by było to sprawdzić, o której jutro masz tą wizytę?
@san, przykro mi bardzo. Przytulam Cię mocno 🫂🫂 jeśli chcesz się wygadać to jesteśmy…Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:@Eniana dziewczyny dobrze piszą, dobrze by było to sprawdzić, o której jutro masz tą wizytę?
…07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
san95 wrote:Nie wiem co mam dalej robić i co ja zrobię jak się okaże, że w tym cyklu zaskoczyło.. Czułam, że coś jest nie tak.. Dziś porozmawialiśmy i po prostu wylał z siebie wszystko..
CoffeeDream, Speranza :) lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
@Prezesoowa Przytulam i trzymam kciuki za tatę 🫂🤞 Jesteśmy tu jakbyś tego potrzebowała.
@Eniana Tak jak piszą dziewczyny. Jeśli faktycznie będzie Cię to dalej niepokoiło to nie ma co czekać, ale oby nie było takiej konieczności 🫂
@San Trzymaj się 🫂 Ale pamiętaj, że brałaś już te możliwość pod uwagę. Widocznie nie bez powodu.
Oczywiście jeśli potrzebujesz wygadać się to tu jesteśmy, choć wiadomo, że to czas goi rany... -
Odpowiem grupowo..
rozmowa była bardzo kulturalna. Przeprosił mnie i powiedział, że starał się jak mógł być dla mnie inny, lepszy, ale nie potrafi na nowo się otworzyć, że boli go to, że jest dla mnie taki i, że ma dość, że ja robię wszystko, a on nic. Podziękował mi za moje serce.. za ten czas.. powiedział też, że szkoda naszego wspólnego czasu, ale nie umie już nawet ze mną rozmawiać.. ani sie przede mną otworzyć.. Cieszę się, że był ze mną w 100% szczery, ale ja walczyłam o ten związek i boli mnie to, że walkę przegrałam.. -
U nas właśnie przeszła duża burza z ulewą i gradobiciem. Wcześniej strasznie paliło słońce, więc powietrze teraz cudownie oczyszczone 😊
Prezesowa, przytulam Cię z całych sił i nieustannie trzymam kciuki za tatę… ciężki czas dla nas ostatnio…
San, Ciebie również ściskam… domyślam się, że to dla Ciebie bardzo trudna sytuacja, być może w tym momencie to jak koniec świata dla Ciebie… Ale pamiętaj Kochana, że naprawdę wyjdzie jeszcze słoneczko. Być może ta cholernie trudna decyzja będzie początkiem czegoś nowego i pięknego. Życzę Ci tego z całego serca ♥️
Majunko, nie poznałam Cię przez ten nowy image… 😊Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
Majuna wrote:A co tam, przyszedł maj, to i nowa ja. 😊
Jak u Ciebie? Troszkę lepiej? Trzymacie się? U siostry jest poprawa? 🫂
Siostra tak naprawdę czuje się dobrze cały czas. Czekamy na najważniejszy wynik rezonansu… wtedy wszystko będzie jasne. Ale są szanse na to, że skończy się na ogromnym strachu. Będzie musiała się leczyć dalej, to na pewno. Po prostu mam nadzieję, że te dolegliwości które wystąpiły, nie są spowodowane żadną sprawą nowotworową…
Także nadal proszę o kciuki. Myślę, że wkrótce sytuacja będzie jasna.30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@San, tulę. Na pewno jest Ci teraz bardzo trudno, nawet jeżeli miałaś wątpliwości co do przyszłości Waszego związku. Z tego co piszesz starałaś się jak tylko mogłaś, niestety czasem to nie wystarcza. Bardzo wierzę, że wszystko jest po coś i to rozstanie też jest po to, żeby zrobić miejsce czemuś piękniejszemu. :*CoffeeDream, Prezesoowa lubią tę wiadomość