Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:No ja bym nagle zostałam Bliźniakiem, a to się nie godzi...
Co u Ciebie?
A u mnie to leci, dosłownie, czas mi ucieka przez palce i w pracy i w domu, ciągle cośAle to dobrze, bo sie nie fiksuje na tematy ciążowe
Chociaż w majówkę miałam sen o ciąży z trojaczkami
Dość mocny temat, ale przyjmuje tą energięPrezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
12 cs
9 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
13.02 - 🩸 Stymulacja Aromkiem🍀
?? - 🥚
?? - testowanie
🔜
24.02 - monitoring - brak pęcherzyka
27.02 - monitoring
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
San - szczerze to nie widzę tego cienia... Nie wiem też za co trzymać kciuki w Twoim przypadku... Na pewno życzę Ci dziecka z kimś, kto Cię kocha i kogo Tym kochasz... Może być tak, że już niedługo ktoś taki pojawi się na Twojej drodze
kinia982, notsobadd, Prezesoowa, san95, Leśneintro, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
No tutaj to jakby coś było 🤔 powtorz jutro 😚
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2024, 10:31
san95 lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Co do snów to ja dzisiaj miałam paskudny. Śniło mi się, że mój pies zle się czuł i nie wiedziałam czemu i się okazało, że gryzła go tarantula?
później próbowałam z mężem ja z niego zdjąć i pogryzła mi całe ręce tak, że zemdlałam i musieli mnie wieźć do szpitala 😅
Ale to chyba przez mojego psa bo 2 razy mnie dzisiaj obudził w nocy bo serio wymiotował, coś musiał zjesc na dworze ;/ tak mnie wku### jak ludzie wyrzucają jedzenie za okno 🤬Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2024, 10:36
Speranza :), Prezesoowa lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
@san95 mi się tez wydaje, ze to kontrolna, ale dla pewności lepiej powtórzyć 🙂
Tez nie wiem w tej sytuacji, co by było dla Ciebie lepsze.
Maz mi robi rollercoaster znów 🫣🫣🫣 on się cieszy z przekoksowanego testosteronu, ach zrozum rozuma 😝 jutro wizyta, wiec będę wam raportować 🫶san95, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Hej!
@Speranza, z tymi testami to tak jest, że nic nie ma i nagle bum, także się nie zrażaj 😘
@Prezesoowa, no słodziak z z tego twojego męża 🤭🥰 Ja to pewnie bym potraktowała jako propozycję erotyczną 😂
@Liyss, życzę Ci poprawy samopoczucia z całego serduszka ♥️ I trzymam kciuki za wizytę ✊ Nie mogę doczekać się dobrych wieści!
@Chmurka, heej, to nie jest tak źle, bo może rzeczywiście to zbyt duża stymulacja ✊ Grunt, że mąż podbudowany, to dużo daje ♥️
@Suzie, przytulam 🫂 Ale do czwartku jeszcze kawałek 💪 A z fitnessem to może powiedz, że nie ma już miejsc? 🙈 Oczywiście żartuję i podziwiam ♥️ A na badania umawiać mi się w tempie ekspresowym!
@Prezesoowa, czyli jakieś pozytywy w tym tygodniu są 💪
@Miś, mocny przytulas 🫂
@Vienna, nie puszczam ✊✊✊ Czekamy w takim razie na betę. Wysyłam Ci dużo siły, Kochana 😘
@san, ja mam zdolność do wypatrywania kresek nawet tam, gdzie ich nie ma 🙈 Czekam z Tobą 😘
Mnie też się dzisiaj śniły paskudy... Samolot, w którym leciała moja siostra, zderzył się z szybowcem, którym leciał mój szwagier... Absurd po prostu, ale oczywiście pogrzebowe rozkminy też się w tych snach pojawiły. Po przebudzeniu czułam się wytrącona z równowagi.
Życzę wszystkim miłego dnia i samych kolorowych snów na wieczór 🤭♥️Liyss🧚🏻, Speranza :), Vienna, Malinowysorbet, Prezesoowa, Chmurka21, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj z mężem miałam rozkminy, jakby trafiły nam się 5raczki albo 10raczki 😜 poniosło mnie ale mąż musiał mi szukać na necie informacji nt prawdopodobieństwa takiej ciąży 😂 całą noc się śmialiśmy z tego. Ale człowiek tak sobie uświadomił, że ciężko by było 🙈
Speranza :), MummyYummy, san95, notsobadd, MagicznaNuta, Prezesoowa, Majuna, Chmurka21, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
@Majuna, ekstra ten Cocker, tak myślałam, ale zastanawiałam się jaki dokładnie. Moja mama ma mini wersję
Cavaliera, zajebibi jest, ale dla mnie za mały, a ten Angielski idealny
Majuna lubi tę wiadomość
12 cs
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
?? - 🥚
?? - testowanie
🔜
24.02 - monitoring - brak pęcherzyka
27.02 - monitoring
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Notsobadd - jak przestrzegania bana?
W sumie jakby były wieloraczki, to mogłabyś trochę porozdawać po forum
Sorry, musiałam pojechać tym żarcikiem
Prezesoowa, Gregorka, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Liyss🧚🏻 wrote:Ja wczoraj z mężem miałam rozkminy, jakby trafiły nam się 5raczki albo 10raczki 😜 poniosło mnie ale mąż musiał mi szukać na necie informacji nt prawdopodobieństwa takiej ciąży 😂 całą noc się śmialiśmy z tego. Ale człowiek tak sobie uświadomił, że ciężko by było 🙈
Hahaha, my wczoraj rozważaliśmy trojaczki także widzę, że klimat rozmow podobny ale mamy mniejszy rozmach 🤣Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:Dziewczyny ja się strasznie martwię. Nie wiem czy to normalne. Rano bolały mnie te plecy na dole i brzuch jak na okres. Teraz ten ból jest mocniejszy i tylko po lewej stronie. To jest taki głęboki palący ból jakby od jajnika promieniujący do pachwiny po lewej stronie 😥 nie wiem czy jak mąż wróci z pracy nie pojedziemy znowu na sor, ale nie wiem czy to ma sens, przy takiej becie i tak pewnie nic nie zobaczą
@Vienna, trudno doradzić, to mogą być więzadła macicy, mnie tak boli czasem w tym miejscu ale jeżeli czujesz, że powinnaś jechać na SOR to słuchaj siebie i nie wahaj się sprawdzić o co chodzi. -
Fermina wrote:Hahaha, my wczoraj rozważaliśmy trojaczki także widzę, że klimat rozmow podobny ale mamy mniejszy rozmach 🤣
Ja mówiłam mężowi, że trojaczki to spoko ale powyżej to byłby szok i ciężki orzech do zgryzienia 😂Fermina, Zbuntowana lubią tę wiadomość
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
Vienna, ciężko powiedzieć, jeśli faktycznie to jakiś mocny i nietypowy ból i czujesz, że potrzebujesz pomocy lekarza to zgłoś się. Trzymam kciuki i myślę o Tobie ciepło kochana 🫂
Speranza :) lubi tę wiadomość
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
Speranza :) wrote:San - szczerze to nie widzę tego cienia... Nie wiem też za co trzymać kciuki w Twoim przypadku... Na pewno życzę Ci dziecka z kimś, kto Cię kocha i kogo Tym kochasz... Może być tak, że już niedługo ktoś taki pojawi się na Twojej drodze
W tej sytuacji chcę tylko wiedzieć na czym stoję, bo jeśli okres przyjdzie to po prostu wiem, że mogę ten rozdział zamknąć na cztery spusty. Będzie dobrze jak będzie i będzie dobrze jak nie będzie. Wiem, że ze wszystkim sobie poradzę. Chwila moment i będzie wszystko jasne ☺️Speranza :), Pati2804, CoffeeDream, Fermina, Zaczarowan, Prezesoowa, MummyYummy, Gregorka, Chmurka21, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Notsobadd - jak przestrzegania bana?
W sumie jakby były wieloraczki, to mogłabyś trochę porozdawać po forum
Sorry, musiałam pojechać tym żarcikiem
Wczoraj powiedziałam o tym mężowi, a on do mnie mówi „Najpierw mamy się kochać regularnie i do końca, teraz nie do końca albo wcale, weź mi to rozpisz” 😂😂😂
A tak serio to ja całe życie uważałam, że zakazy są po to, żeby je łamać 😈 Ale mąż pewnie będzie „ostrożny” 🤭
PS. Jak będzie więcej niż 2 to oddam Ci nadwyżkę 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2024, 11:35
Fermina, Prezesoowa, elektro96, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
@Vienna A nie masz możliwości umówienia nawet na cito jakiejś prywatnej wizyty na USG? Wiem, że to kasa, ale w tym przypadku pieniądze chyba nie mają znaczenia i spokój byłby dla mnie najważniejszy. Przytulam 🫂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2024, 11:35
Pati2804, Speranza :), Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, można tutaj przycupnąć? 🌼
Staram się już jakiś czas o 3 malucha, mam już swoje lata. Póki co na było na luzie- bo mam już dzieci. Ale duża rodzina zawsze była moim marzeniemFermina, grazka0022, Prezesoowa, MummyYummy, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Hej Dziewczyny, można tutaj przycupnąć? 🌼
Staram się już jakiś czas o 3 malucha, mam już swoje lata. Póki co na było na luzie- bo mam już dzieci. Ale duża rodzina zawsze była moim marzeniem
Heej, zapraszamyMagicznaNuta lubi tę wiadomość
12 cs
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
?? - 🥚