Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie chyba to nie jest tak że beta musi spaść do zera żeby zaczęło się poronienie. Sama już nie wiem, może któraś wie jak to jest? Dalej mam nadzieję a raczej łudzę sie, że jednak się zacznie samo.Prezesoowa wrote:Przy takiej wysokiej becie to może być jeszcze ciężko o samoistne poronienie niestety
Najważniejsze, że spada :*
I powiem Wam dziewczyny naprawdę cieszę się że jesteście ❤️starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Właśnie słyszę w radio, że w małopolsce matka zamordowała i spaliła 2 córeczki w wieku 3 i 5 lat. Od czasu starań nie mogę przetrawić takich wiadomości, aż mnie trzęsie 🤬👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Nareszcie po pracy, zaczynam weekend
@NiedoszlaWielodzietna
Widzę kreseczkę 💗 ja to bym już z samego rana powtórzyła. A jak będzie nadal, albo i nawet ciemniejsza, to odrazu na betę, trzymam kciuki 🍀
NiedoszlaWielodzietna, MagicznaNuta, Pati2804, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Platynova55, Gregorka, Zaczarowan, notsobadd, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, elektro96, Pati2804, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny@Platynova jak ja miałam poronienie takie trochę późniejsze to przy becie około 2000 zaczęło się krwawienie.
I tak dla podbudowania Ciebie, to ja przechodzę naprawdę trudną drogę do tej ciąży - poprzednie dwie ciąże idealne, książkowe, a teraz staramy się od roku i 3 poronienia, to po prostu się zdarza. Porobiłam milion badań, nic poza jedną mutacją MTHFR nie wyszło, po prostu muszę czekać
Ja po pierwszym poronieniu odczekałam 3 cykle i zaszłam w 1 cs, po drugim poronieniu nie czekałam i zaszłam w 5cs, a teraz po biochemie nie czekałam i chyba od razu znowu (beta na 100% spadła do zera bo badałam, więc ten dzisiejszy osikaniec to nie są jakieś pozostałości).
Ja już się nastawiłam że daje sobie czas to jesieni a jak się nie uda to robię przerwę w pracy i muszę o siebie zadbać
Podbudowuje mnie to, że dość łatwo zachodzę w ciążę i naprawdę wierzę że się uda. Tobie też się uda, wierzę w to. Taka skomplikowana droga do ciąży uczy pokory i wdzięczności za to co się ma, jak to przetrwacie to przetrwacie już wszystko:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2024, 15:07
Platynova55 lubi tę wiadomość
-
Ostatnio coś pisala, że nie miała siły na fitnessy to może dzisiaj kręci podwójne kilometry 😄Leśneintro wrote:Ja się pytam, gdzie dziś jest nasza Suzie? 🧐
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Prezesoowa wrote:Ja się powoli zbieram i jadę do taty
ktoś musi mnie na początku zastąpić w pociągu do @zaczarowan na 17:20
w trakcie wyjazdu do Was dołączę
)
Postaram się przejąć funkcję, ale tylko na chwilę 😎
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
O jeny, zmiotło mnie z planszy całkowicie po wstaniu ze szpitalnego łóżka. Czuję się jak na ogromnym kacu, takie mam mdłości i skołowanie. Więc chyba dzisiaj nic nie przełknę, ale myślę że jutro należy mi się wszystko co najlepsze 🤣 właśnie się obudziłam z drzemkiPrezesoowa wrote:Mąż niech Cię zabierze na coś dobrego, zasłużyłaś
)Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualnyJutro na pewno się lepiej poczujeszelektro96 wrote:O jeny, zmiotło mnie z planszy całkowicie po wstaniu ze szpitalnego łóżka. Czuję się jak na ogromnym kacu, takie mam mdłości i skołowanie. Więc chyba dzisiaj nic nie przełknę, ale myślę że jutro należy mi się wszystko co najlepsze 🤣 właśnie się obudziłam z drzemki
-
nick nieaktualny
-
To ja się zajmę dzieleniem przekąseknotsobadd wrote:Postaram się przejąć funkcję, ale tylko na chwilę 😎
także szykujemy powoli i zaczynamy licytacje
MagicznaNuta, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
No u mnie właśnie były problemy z zajściem w ciąże, dlatego naiwnie myślałam, że jak już zajdę to będzie z górki, a niestety nie, boje się że trzeci raz tego psychicznie nie zniosę. Przykre, że musimy przez to przechodzić, ale też wierzę że w końcu musi się udać i Tobie też bardzo tego życzęNiedoszlaWielodzietna wrote:@Platynova jak ja miałam poronienie takie trochę późniejsze to przy becie około 2000 zaczęło się krwawienie.
I tak dla podbudowania Ciebie, to ja przechodzę naprawdę trudną drogę do tej ciąży - poprzednie dwie ciąże idealne, książkowe, a teraz staramy się od roku i 3 poronienia, to po prostu się zdarza. Porobiłam milion badań, nic poza jedną mutacją MTHFR nie wyszło, po prostu muszę czekać
Ja po pierwszym poronieniu odczekałam 3 cykle i zaszłam w 1 cs, po drugim poronieniu nie czekałam i zaszłam w 5cs, a teraz po biochemie nie czekałam i chyba od razu znowu (beta na 100% spadła do zera bo badałam, więc ten dzisiejszy osikaniec to nie są jakieś pozostałości).
Ja już się nastawiłam że daje sobie czas to jesieni a jak się nie uda to robię przerwę w pracy i muszę o siebie zadbać
Podbudowuje mnie to, że dość łatwo zachodzę w ciążę i naprawdę wierzę że się uda. Tobie też się uda, wierzę w to. Taka skomplikowana droga do ciąży uczy pokory i wdzięczności za to co się ma, jak to przetrwacie to przetrwacie już wszystko:)
Swoje już przepłakałam, teraz czuję lęk przed szpitalem, boje się też ewentualnych powikłań po zabiegu i naprawdę chcę żeby się to już skończyło. Dobrze, że chociaż tu mogę Wam ponarzekać
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Pewnie, że się należy. Nie żałuj sobie niczego 😁elektro96 wrote:O jeny, zmiotło mnie z planszy całkowicie po wstaniu ze szpitalnego łóżka. Czuję się jak na ogromnym kacu, takie mam mdłości i skołowanie. Więc chyba dzisiaj nic nie przełknę, ale myślę że jutro należy mi się wszystko co najlepsze 🤣 właśnie się obudziłam z drzemki
elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Elektro obyś szybko się dobrze poczuła, a ciekawe po czym konkretnie Cię tak zmiotło. Jutro zjesz sobie coś dobrego 🥹
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Myślę, że to kwestia tego znieczulenia. Może do tego jeszcze stres puścił 😊Liyss🧚🏻 wrote:Elektro obyś szybko się dobrze poczuła, a ciekawe po czym konkretnie Cię tak zmiotło. Jutro zjesz sobie coś dobrego 🥹
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dziewczyny, właśnie dostałam SMS od kliniki, że jest opóźnienie 30 minutowe, czyli o 17:50 powinnam być, więc na spokojnie.. 😂😊 napisze do Was jakoś po wizycie, raczej niczego nowego się nie dowiem, ale fotka wleci
Speranza :), CoffeeDream, Malinowysorbet, notsobadd, MagicznaNuta, Chmurka21, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Majuna, Dropsik, Pati2804, MummyYummy, elektro96 lubią tę wiadomość