Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Działasz trochę jak mój mąż 😂 też powiązane pełnymi tysiącami w kupkach, a dodatkowo koniecznie wszystkie banknoty w tym samym kierunku, nie daj boże żeby były nierówno 😂
Ja za to jestem człowiek bezgotówkowy. Nie mam portfela, nie noszę torebek jak gdzieś wychodzę. Całe życie mam w telefonie, dokumenty, pieniądze, wszystkie wyniki, notatki. Jakbym zgubiła telefon i ktoś złamałby kod albo faceID to mógłby żyć moim życiem 🤭🤪Pati2804, notsobadd lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ale to nie wpływa jak picie alkoholuelektro96, Majlen, KejtKa, Majuna, blob, PaulaG lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
Prezesoowa wrote:No teraz trochę rozdwojenie jaźni ja się skupię głównie na tym wątku jak zakończymy marzec, kwietniowy będę pewnie głównie podglądać
CoffeeDream, Prezesoowa, blob, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
notsobadd wrote:@Majlen piękne kwiatki, fajnego masz mężulka 😍Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Przyjmiecie mnie do grupy ? strasznie dużo nie pisze ale czytam… po prostu jak przeczytam to już nie mam czasu odpisać. Trochę z Wami już jestem:)
Majlen, CoffeeDream, Majuna, Prezesoowa, Pati2804, grazka0022, blob, Vienna, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
A co do nas odnośnie pieniędzy, to powiem wam, że ja jestem bardziej oszczędna od mojego 😄
On co ma dodatkowych 🤑, to odrazu leci to to, to tamto, a ja to myślę najpierw, kalkuluję, robię wykresy😅😅 i czy aby napewno tej rzeczy potrzebuję.
Też jestem raczej przelwowa, aczkolwiek odkładam pieniądze w gotówce "na czarną godzinę ".
Jak chodziłam do lekarza prywatnie, to zdarzyło się pobrać, ale oddalam sama sobie, uzupełniłam brakStarania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
NiedoszlaWielodzietna wrote:A wiecie co, co do surowych łososiow i sushi to ja jem. Jak zobaczę dwie krechy to przestanę. No jest jakieś minimalne ryzyko no
Ale to nie wpływa jak picie alkoholuStarania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Zimozielona wrote:Przyjmiecie mnie do grupy ? strasznie dużo nie pisze ale czytam… po prostu jak przeczytam to już nie mam czasu odpisać. Trochę z Wami już jestem:)
Witamy i zapraszamy, zostań z nami 🤗Prezesoowa, blob, Zbuntowana lubią tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Może któraś zapragnie też zrobić, to wrzucam pomysł na ciasto wielkanocne, proste, a jaki efekt super 👌
https://www.instagram.com/reel/C4I-5cPo-HA/?igsh=MTV3cDR6MDZheDR0dw==Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca, 22:13
elektro96, Pati2804, blob, Zbuntowana lubią tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
To u mnie też raczej bezgotówkowo, a jak jakaś jest to w stylu 5 złotych w zimowej kurtce, o których zapomniałam i znajduję w nowym sezonie.
Za to np mój ojciec jest anty tech i tylko gotówka, portfela nie nosi, wszystko zawsze po kieszeniach upchane. Jako dzieci rzucaliśmy się na kanapę w salonie zaraz po tym jak tata z niej wstawał, bo było wiadomo, że na bank mu coś wypadło 🤣
A często Wam się zdarza znaleźć np gotówkę na ulicy czy w plenerze? Kiedyś mi się zdarzało częściej, ale teraz też mnie czasem los obdarzy np dwudziestogroszówką 😄Majuna, notsobadd, Pati2804, blob, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
A co do surowych ryb itd, to o ile nie ma czegoś takiego jak bezpieczna dawka alkoholu, to trzeba mieć pecha żeby załapać się na bakterię w mięsie czy rybie. Wiadomo, 100% pewności nie ma, ale jednak uważam że bezpieczniej zjeść sushi niż wypić
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Mikea wrote:A co do surowych ryb itd, to o ile nie ma czegoś takiego jak bezpieczna dawka alkoholu, to trzeba mieć pecha żeby załapać się na bakterię w mięsie czy rybie. Wiadomo, 100% pewności nie ma, ale jednak uważam że bezpieczniej zjeść sushi niż wypić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca, 22:48
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:My odkładamy część w gotówce, jak mam stres to lubię siadać i liczyć ile nam przybyło jakoś liczenie pieniędzy mnie uspokaja, zostało mi po pracy w skarbcu banku
Piona! Ja prowadzę swoją księgę wydatków w Bujo, stary się zawsze ze mnie śmieje, że muszę wszystko w swoim kapowniku zapisać, ale jakoś mnie to uspokaja 🤣Prezesoowa, blob lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Ja właśnie jadłam gołąbka bo jutro nie będę mogła bo jest post ale mimo że je lubię to nie smakował mi niestety 🙈 a przecież tesciowa robi dobre 😳 smaki w ciąży niestety się zmieniają..
Gołąbki 🥹🥹🥹 ale fakt, mam taki swój przepis imprezowy - paluchy z ciasta półfrancuskiego do podgryzania, kumpela zawsze lubiła mocno, a w ciąży to była fujka 🙈Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikea wrote:To u mnie też raczej bezgotówkowo, a jak jakaś jest to w stylu 5 złotych w zimowej kurtce, o których zapomniałam i znajduję w nowym sezonie.
Za to np mój ojciec jest anty tech i tylko gotówka, portfela nie nosi, wszystko zawsze po kieszeniach upchane. Jako dzieci rzucaliśmy się na kanapę w salonie zaraz po tym jak tata z niej wstawał, bo było wiadomo, że na bank mu coś wypadło 🤣
A często Wam się zdarza znaleźć np gotówkę na ulicy czy w plenerze? Kiedyś mi się zdarzało częściej, ale teraz też mnie czasem los obdarzy np dwudziestogroszówką 😄
Ja nigdy nic nie znalazłam 🥲 ale cały czas sie łudzę, że w końcu wygram w lotto 🤣 raz wygrałam 20 ziko, potem w loterii zateckiego 2 stówy i to byłoby na tyle jeśli chodzi o szczęście 🥲Mikea, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Ale ja bym zjadła sernik… kurcze przez ostatni rok tak walczyłam o prawidłową mase ciała a tu Wielkanoc się czai…
W Wielkanoc można sobie pozwolić 😁 Też kocham sernik, ulubione ciasto 🍰Zbuntowana lubi tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage