Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetkaa wrote:„Za kasę wymienię mu garderobę” no tak mnie wkurzała że kolejny sezon też chyba sobie daruję 🫢
Ona w ogóle zachowywała się jak jędza, cały sezon mu umniejszała, a na koniec jeszcze chciała ośmieszyć, paskuda 🙄 Też po każdym sezonie mówię, że następnego nie oglądam a jakoś tak wychodzi, że jednak się wciągam 🤭 Hotel to moje guilty pleasure, nic innego z tv nie oglądam👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Smerfetkaa wrote:Liyss- ja w ogóle nie chłodzę ani przed ani po
myślę o tym zastrzyku miłości i jakoś idzie 🥰
I nie musi być te około 5 cm od pępka, tylko minimum tyle odstępu musisz zachować od pępka tak jak i Prezesowa pisałamożesz i nawet 10 cm od pępka i to nie tylko po linii od pępka tylko 2 cm wyżej, 1-2 cm niżej. I wychodzi że masz całe brzuszko do kłucia i z lewej i prawej strony. Próbowałam złapać fałd skóry 5 cm od pępka i faktycznie to jest twarde miejsce. Zobacz sobie tak 7 cm - 10 cm, wchodzi jak w masło
😘
Spróbuję dziękuję 🥹 ja też myślę o tym jak zastrzyk miłości 🥹 zawsze mówię do brzucha do mojej fasolki 😂 jakby ktoś patrzył z boku to by sobie o mnie fajnie pomyślał. Dla mnie te zastrzyki są lajtowe, to bardziej boję się tych mdłości 😂Prezesoowa, Smerfetkaa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Suzie wrote:@Zbuntowana nie znam się na wszystkich, ale wydaje mi się, że glukoza za wysoka? Miałaś diagnozowane kiedyś IO?mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Prezesoowa wrote:Czekamy na wyniki 🤞 🤞 🤞
U mnie 10 dpocycki mnie oszukały, bo bolą mnie od wczoraj po bokach i od dołu, ale to pewnie po usg, a ja sobie narobiłam nadziei jak dziecko
Ohhh.. to jeszcze czas!Piłka w grze! 😘😎
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:A lubicie stosować skarpetki złuszczające? Ja raz na rok sobie robię, najczęściej po zimie jak te stopy cały czas w butach 😀 te stopki wtedy takie delikatne, jak nowe 😀
notsobadd, MummyYummy lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja bardzo lubię! Tylko najgorzej jak potem przez tydzień mi się stopy sypią 😂
Tylko nie wiem jak Wy, ale ja zachowuje kolejność - najpierw skarpetki, a potem kładę hybrydę, bo ostatnio zrobiłam na odwrót i złuszczał się też pięknie lakier 🤭elektro96 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
CoffeeDream wrote:Hm, no z tym wynikiem moczu to zdecydowanie do lekarza. Myślę, że warto zrobić jeszcze posiew.
Glukoza też troszkę wysoko.
Ferrytyna do podciągnięcia.
A proga w którym dc badalas?
Owu nie sprawdzam testami nie czuję nigdy owu... może to być ok 7-9dpo
A Ferrytyna ile by miala być.. I jak podciągnąć? Bardzo dziękuję za odpowiedzmięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
elektro96 wrote:To super informacje, Kochana. Ja też jestem zdania, że chłopy im mniej wiedzą, tym lepiej śpią 😊 wystarczy, że my się martwimy i wszystko kontrolujemy, a oni niech po prostu robią swoje. Tak wychodzi najlepiej 😁
U nas problem leży po stronie męża i ja też zawsze powtarzam mu, że nie ma niczyjej winy w tym, że nie wychodzi. O nic go nie obwiniam, kocham tak samo, a może nawet jeszcze bardziej niż wcześniej 😊 Niestety to nie nasz wybór i wola, że takie przeciwności losu nam się przytrafiają…
Dokładnie tak jak piszesz, wystarczy nasze zamartwianie. Ja mam niestety wrażenie, że mój mąż wczoraj zaczął strasznie kwestionować swoją „męskość”, aż mi się serduszko łamało 🥹
A dla mnie jego największą męskością jest to jakim jest partnerem ♥️Prezesoowa, elektro96, Pati2804, Chmurka21, Speranza :), Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Czekamy na wyniki 🤞 🤞 🤞
U mnie 10 dpocycki mnie oszukały, bo bolą mnie od wczoraj po bokach i od dołu, ale to pewnie po usg, a ja sobie narobiłam nadziei jak dziecko
Doskonale wiesz, że to jeszcze wcześnie i możesz się jeszcze bardzo pozytywnie zaskoczyć 😊🤞🏻
O której ten pociąg na rozmowę ma wystartować? Trzeba szyny nasmarować 🤪Prezesoowa, elektro96, Pati2804, Malinowysorbet, MummyYummy, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
A oglądałyście big brother? Bo ja tak i bardzo lubiłam a potem wprowadzili ten HP, którego nigdy nie oglądałam 😂Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
A ja mam prośbę do wszystkich Bridgertonek tutaj bo wiem, że kilka nas jest - uprzejmie proszę o niespoilerowanie 🙈 Nie wiem czy uda mi się teraz przez parę dni obejrzeć, a muszę się zaskoczyć 🤪🤪
elektro96, grazka0022, Prezesoowa, Smerfetkaa, Pati2804, Suzie, Malinowysorbet, Paima, MummyYummy, Platynova55, Vienna, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Gregorka też mnie rozczula szydełkowanie, a zwłaszcza w intencji dla dzieci! 🥰 Sama miałam kilka prób i podejść, ale to chyba nie na moje nerwy.. 😂😂
Zbuntowana, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Prezesowa 🫂🫂 dużo zdrówka i powodzenia na rozmowie ✊🏻
Majuna 🫂
Pati a widzisz Ty jeszcze chłodzisz po a ja chłodzę tylko przed 🙈
Dropsik bo ja widziałam na tik toku jak dziewczyny wbijają daleko od pępka ten zastrzyk ale ma być te około 5 cm od pępka 🙈
Paima ta laska co rzuciła to ona wczoraj w wywiadzie powiedziała, że da mu pół nagrody 😂
Miłego dnia ☀️Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:A ja mam prośbę do wszystkich Bridgertonek tutaj bo wiem, że kilka nas jest - uprzejmie proszę o niespoilerowanie 🙈 Nie wiem czy uda mi się teraz przez parę dni obejrzeć, a muszę się zaskoczyć 🤪🤪
notsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:A ja mam prośbę do wszystkich Bridgertonek tutaj bo wiem, że kilka nas jest - uprzejmie proszę o niespoilerowanie 🙈 Nie wiem czy uda mi się teraz przez parę dni obejrzeć, a muszę się zaskoczyć 🤪🤪
O ja też mam taką prośbę, bo nie wiem kiedy zdążę obejrzeć
Albo piszcie SPOILER ALERT i bedzięmy bezpieczne z notsobaad i elektro hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2024, 09:37
Prezesoowa, notsobadd, elektro96, Pati2804, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:bo te 5 cm od pępka to dlatego, żeby od pępka się odsunąć i nie wbijać za blisko niego, bo tam tkanka jest trochę bardziej zbita. Dalej niż te 5 cm można - takie mam info z kilku szpitali, bo długo tacie podawaliśmy, zanim przeszedł na tabletki
-
Smerfetkaa wrote:Wspaniałego dnia! 🌸
Wczoraj miałam tak zwariowany dzień dziewczyny, ale jakoś do przodu 🤞🏻 już Was nadrabiam 😘Zbuntowana lubi tę wiadomość