Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Też tak mam ostatnio. Mam wrażenie, że im dłużej robię te zastrzyki tym jakoś gorzej idzie 🙈 ja się zastanawiam jak już będzie brzuszek jak schwycić fałdę bo to chyba ciężej 🙈
-
Dzień dobry 🌻
Przytulam, za biel 🫂 ale wewnętrznie jeszcze liczę, że jest za wcześnie.
Prezesoowa powodzenia, daj znać jak poszło.
Mam nadzieję,że choroba Cię nie rozłożyła w tak ważnym dla Ciebie dniu.
Hotel Paradise- UWAGA!!!
NIE CZYTAĆ, KTO NIE CHCE ZNAĆ WYNIKU FINAŁU!!!!! 😅
NO JAK!?!?!??? Jak ta Agnieszka mogła rzucić tę kulę???
Jestem tak rozczarowana! Jędrula został z niczym 😑grazka0022, notsobadd, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Podjęliśmy wczoraj decyzję, że pójdziemy jeszcze na wizytę do naprotechnologa w czerwcu. To już chyba ostatni pomysł, jaki mam na naturalne starania…
elektro96, Zaczarowan, Pati2804, Speranza :), MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Prezesowa 🫂🫂 dużo zdrówka i powodzenia na rozmowie ✊🏻
Majuna 🫂
Pati a widzisz Ty jeszcze chłodzisz po a ja chłodzę tylko przed 🙈
Dropsik bo ja widziałam na tik toku jak dziewczyny wbijają daleko od pępka ten zastrzyk ale ma być te około 5 cm od pępka 🙈
Paima ta laska co rzuciła to ona wczoraj w wywiadzie powiedziała, że da mu pół nagrody 😂
Miłego dnia ☀️Pati2804 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Kejtka odezwij się, proszę 😭
elektro96, Pati2804, Speranza :), Platynova55, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Hej 🌸 ale dziś było ciężko wstać... Wczoraj byłam na rowerze i chyba jednak po nim mi się tak dobrze spało 😊
W ogóle wspominalyscie tu kilka razy o pumeksie z nano szkła. No i kupiłam, i to jest cudeńko 🩷👌 Zdecydowanie również polecam 😁
@Prezesoowa Kciuki są 🍀🤞
Przytulam za te paskudne biele @Msjuna @Prezesoowa. 🫂🙁Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Prezesowa jakie masz szczęśliwe perfumy? 😁
elektro96 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
To nie może się nie udać, Prezesowa. Będę trzymać kciuki 🤞🏼😊
Prezesoowa lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Prezesoowa wrote:Za godzinę będę się zbierać i mam trochę pracy, więc jestem kiepsko przygotowana - oprócz tego, że piję kawę przez słomkę, żeby się nie oblać. Szczęśliwe perfumy są, plan minimum to żeby nie zrobić z siebie matołka
Myślę, że pójdzie Ci świetnie 🤞🏻❤️ Ale to urocze że masz szczęśliwe perfumyPrezesoowa lubi tę wiadomość
-
Witajcie 🌞
Dziewczyny tulę za biele🫂
Elektro trzymam kciuki, napewno warto spróbować 🤞😚
Prezesowa przesyłam wirtualnego kopa na szczęście przed rozmową 🦵🤞😁
Prezesoowa, elektro96, CoffeeDream, Gregorka, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
CoffeeDream wrote:
W ogóle wspominalyscie tu kilka razy o pumeksie z nano szkła. No i kupiłam, i to jest cudeńko 🩷👌 Zdecydowanie również polecam 😁
Uwielbiam Wasze polecajki, już sobie zapisałam żeby zobaczyć co to za pumeks 😁 wyglądem przypomina szczotkę do włosów TANGLE TEEZER 😁 -
@Prezesowa, małpiszona nie ma, więc piłka nadal w grze 🤞🏻powodzenia na rozmowie, na pewno ich oczarujesz 😎
@Majuna 🥹 przytulam za małpiszona 🫂
@Pati no z tą pogodą to jest masakra. W tygodniu jak siedzimy w pracy jest przepięknie, słonecznie a na weekend zawsze zjazd. I to jest już prastara zależność, która mnie tak wkur… że masakra. Mimo wszystko ma być ciepło, więc pewnie uda wam się trochę skorzystać z wyjazdu :*
@Suzie 🫂 nie myślałam, że będę tutaj komuś tego życzyć, ale oby jak najszybciej królowa 🐒 się zjawiła…
Chciałam się odnieść do Was wszystkich, ale mój umysł jest chyba jeszcze zmęczony wczorajszymi drineczkami i nie pamiętam co i komu chciałam napisać 🫣😂Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:
Pati a widzisz Ty jeszcze chłodzisz po a ja chłodzę tylko przed 🙈
Dropsik bo ja widziałam na tik toku jak dziewczyny wbijają daleko od pępka ten zastrzyk ale ma być te około 5 cm od pępka 🙈
Miłego dnia ☀️
Liyss- ja w ogóle nie chłodzę ani przed ani pomyślę o tym zastrzyku miłości i jakoś idzie 🥰
I nie musi być te około 5 cm od pępka, tylko minimum tyle odstępu musisz zachować od pępka tak jak i Prezesowa pisałamożesz i nawet 10 cm od pępka i to nie tylko po linii od pępka tylko 2 cm wyżej, 1-2 cm niżej. I wychodzi że masz całe brzuszko do kłucia i z lewej i prawej strony. Próbowałam złapać fałd skóry 5 cm od pępka i faktycznie to jest twarde miejsce. Zobacz sobie tak 7 cm - 10 cm, wchodzi jak w masło
😘
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Podjęliśmy wczoraj decyzję, że pójdziemy jeszcze na wizytę do naprotechnologa w czerwcu. To już chyba ostatni pomysł, jaki mam na naturalne starania…
Bardzo się cieszę, że się zdecydowaliście, idziecie ostatnio jak burza ♥️♥️elektro96 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Ogólnie zasady przy różnych schorzeniach są podobne i widziałam, że mojemu tacie robili w ramiona i w uda, po tym jak zaczęła mu krew wypływać kabelkiem od pompy, więc widocznie można. Brzuch jest pewnie najbezpieczniejszy, bo raz, że spora powierzchnia, dwa, że samemu wygodniej zrobić i trzy, że trudno cokolwiek tak uszkodzić
ja absolutnie nie namawiam, tylko podpowiadam z wieloletniej praktyki
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Przytulam za biele dziewczyny @Prezesoowa i @Majunia.
@Prezesoowa trzymam kciuki!
Dziewczyny ja się wyłączam na około tydzień bo wakacjea tak z ciążowych tematów to widzę marne szanse na ten cykl. Widać u mnie, że organizm nie doszedł do siebie po tym biochemie - miałam mega skąpą miesiaczkę (no nic dziwnego, że nic z tego cyklu jak endometrium się nie odbudowało).
Już myślałam, że tak wczesne poronienie to szybko wrócę do siebie a jednak nie do końca. Ostatnio zajęło to mi 3 cykle aby w było w pełni normalnie, więc nawet nie nastawiam się za bardzo na ten cykl… -
NiedoszlaWielodzietna wrote:Hej,
Przytulam za biele dziewczyny @Prezesoowa i @Majunia.
@Prezesoowa trzymam kciuki!
Dziewczyny ja się wyłączam na około tydzień bo wakacjea tak z ciążowych tematów to widzę marne szanse na ten cykl. Widać u mnie, że organizm nie doszedł do siebie po tym biochemie - miałam mega skąpą miesiaczkę (no nic dziwnego, że nic z tego cyklu jak endometrium się nie odbudowało).
Już myślałam, że tak wczesne poronienie to szybko wrócę do siebie a jednak nie do końca. Ostatnio zajęło to mi 3 cykle aby w było w pełni normalnie, więc nawet nie nastawiam się za bardzo na ten cykl…
Udanego wypoczynku! :*
Mam nadzieję, że miło się zaskoczysz i uda się wykorzystać ten cykl 🤞🏻NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Smerfetkaa wrote:Uwielbiam Wasze polecajki, już sobie zapisałam żeby zobaczyć co to za pumeks 😁 wyglądem przypomina szczotkę do włosów TANGLE TEEZER 😁
Dokładnie, bardzo przypomina te szczotkę. 😅 Ja akurat kupowałam w rossku i to była ostatnia sztuka specjalnie dla mnie. Wczoraj spojrzałam czy są jeszcze, bo chciałam mamie kupić, ale nie było 😒 -
Paima wrote:Dzień dobry 🌻
Hotel Paradise- UWAGA!!!
NIE CZYTAĆ, KTO NIE CHCE ZNAĆ WYNIKU FINAŁU!!!!! 😅
NO JAK!?!?!??? Jak ta Agnieszka mogła rzucić tę kulę???
Jestem tak rozczarowana! Jędrula został z niczym 😑
Paima- ja też byłam tak rozczarowana że szok. Jeszcze jej tekst: nie jestem zupą pomidorową. Niby to specjalnie że tak się umówili bo byli taka niezbyt kolorowa para, dużo się nie działo wokół nich. I że ona kasa się z nim podzieli, ale czy to prawda? Nie wiem. Mogli razem walnąć kulą jeżeli były jakieś ustalenia
Paima lubi tę wiadomość