Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie stresuj się, bedzieny tam z Toba i musi byc dobrze ❤️Suzie wrote:A ja mam trochę stres przed tym jutrzejszym ginekologiem 🥺
Zbuntowana, Suzie, Speranza :), notsobadd, CoffeeDream, Prezesoowa, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Trzymam kciuki @Suzie 🤞🍀
U mnie z kolei ten cykl jest jakiś bezobjawowy. Tzn po śluzie i temperaturze wylapałam owulke, ale np piersi mnie nie bolą tak jak ostatnio w dwóch cyklach. Tam estradiol miałam wysoki, ciekawe jak w tym... 🤔 Ale już szkoda mi kasy na badanie. Zresztą tym cyklem się nie przejmuje jakoś totalnie... Mam tylko nadzieję, że trochę ten estradiol może jednak spadł. Piłam siemię lniane i chrupalam marchewki 🤪 😅
Dobrej nocy 🌜 🩷
-
A właśnie co do tego glutka, to kto jeszcze wyrwał w postanowieniu? 😁CoffeeDream wrote:Trzymam kciuki @Suzie 🤞🍀
U mnie z kolei ten cykl jest jakiś bezobjawowy. Tzn po śluzie i temperaturze wylapałam owulke, ale np piersi mnie nie bolą tak jak ostatnio w dwóch cyklach. Tam estradiol miałam wysoki, ciekawe jak w tym... 🤔 Ale już szkoda mi kasy na badanie. Zresztą tym cyklem się nie przejmuje jakoś totalnie... Mam tylko nadzieję, że trochę ten estradiol może jednak spadł. Piłam siemię lniane i chrupalam marchewki 🤪 😅
Dobrej nocy 🌜 🩷
Ja nadal sączę, przypuszczam, że też dzięki temu, w końcu miałam ten płodny śluz. I jednak zaczęłam mielić przed zaparzeniem i pije tą breję 😄 ale smakuje mi bardziej. Do tego jeszcze parzę sobie pokrzywę, bo super działa na włosy, tak samo jak i siemie lniane, a że jestem na etapie zapuszczania, to wszystko się przyda 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2024, 05:12
Zbuntowana lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
To życzę powodzenia, trzymam kciuki, żeby wyjaśnił tą sytuację 🫂Suzie wrote:A ja mam trochę stres przed tym jutrzejszym ginekologiem 🥺
Ja czekam do czwartku na swojego, jeśli nadal nie będzie @. Nie chciałam iść do przypadkowego na nfz, bo kiedyś byłam w takiej sytuacji, że musiałam i zadzwoniłam do przychodni, rzuciła mi jakimś nazwiskiem, no to zapisałam się. Ale później wyszukałam opinie, na temat tego Pana i zrezygnowałam, masakra 🥶🥶
Ja niestety u siebie w mieście nie mam zbyt wielu dobrych specjalistów z przypadku♀️29
PCOS
Czekamy na wieści za jakiś czas 😘✊🍀Prezesoowa wrote:Ogólnie rozmowa super, nawet nie czułam się jak na rozmowie tylko jak na spotkaniu biznesowym. Facet konkretny, praca dużo bardziej samodzielna, bo to by była placówka jednoosobowa. Z tego co zrozumiałam to dużo lepszych warunków finansowych bym nie mogła dostać, ale za to dużo więcej socjalu i przywilejów. No i odpadłaby mi ulubiona część moich obowiązków i to akurat na minus. Na razie czekam, powiedział mi, że chcą zdecydować w ciągu 2 tygodni, więc zobaczymy

Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
A ja zrobiłam w nocy zamówienie na testy ciążowe. Tanio, można się obkupić dziewczyny 😁 np testy po niecałe 3zł ! 🥳🥳
A przesyłka też tania, orlen paczka 4zł
Tu ma tej stronce :
https://www.wapteka.pl/testeo-test-ciazowy-plytkowy-hcg-1-sztuka-51711,pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2024, 05:53
MagicznaNuta, CoffeeDream, Dropsik lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
Hejka.
Stan na godzinę 6.23: okresu brak, test negatywny, 3h do wizyty u lekarza i nadziei na rozwiązanie mojego problemu. Chociaż w luxmedzie to może być różnie, ale póki co nie mam innych możliwości 🥺 -
Założyłam nowa sukienkę, jakoś musi być
Prezesoowa, MagicznaNuta, notsobadd, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Malinowysorbet, MummyYummy, Pati2804, Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Kciuki, Suzie! Może w końcu coś się wyjaśni 😊
Suzie, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Stan na godzinę 6.23: okresu brak, test negatywny, 3h do wizyty u lekarza i nadziei na rozwiązanie mojego problemu. Chociaż w luxmedzie to może być różnie, ale póki co nie mam innych możliwości 🥺
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Ja jestem 9 dni po Ovitrelle. Powoli zaczynam odliczać. Póki co jeszcze ovitrelle się utrzymuje bo na teście z dzisiaj ledwo widoczny ale cień jest. Z jednej strony chce ujrzeć biel a z drugiej biel by oznaczała że nic z tego:) i bądź tu mądry😅😅
Myślę że Ovulka była zaraz po ovi bo pęcherzyk był już duży… -
Kejtka współczuję bardzo! Ściskam też mocno! Dajcie sobie czas i niedługo myślę że wrócicie do formy.KejtKa wrote:Hej, przyznam otwarcie, że przez ostatnie dni próbowałam was podczytywać, ale na próbach się skończyło. To był naprawdę, zły i trudny czas. Dalej jest.
We wtorek udało mi się złapać termin do mojego prywatnego lekarza, bo stwierdziłam, że jeszcze jeden dzień czekania i strzelę sobie w głowę. Nie szłam tam z dobrym nastawieniem, nie spodziewałam się niczego dobrego - i słusznie. Zarówno ten lekarz, jak i kolejni w szpitalu potwierdzili jajo tak puste, że bardziej się nie dało. Jest mi strasznie źle, a wczorajszy dzień był bolesny i obciążający psychicznie i fizycznie. Jestem na L4 do końca tygodnia, a najchętniej rzuciłabym się w wir pracy, bo mam wrażenie, że w tej chwili to jedyne co mi pozostało. Nie wiem jak będzie z moim udzielaniem się tu, w tej chwili nie czuję się na siłach, a potem nie wiem czy będę tu mogła tu jeszcze przynależeć ani czy jeszcze będziecie mnie tu chciały…
Ja w pracy mam zawsze zapomnienie więc bym poszła w ten tryb. Ale pamiętaj żebyś się nie przemęczyła.
A na forum widzisz tą grupę. Każda z. As na innym etapie starań i życia. Ta grupa nie jest wyścigiem kto pierwszy ten lepszy tylko wspieramy się mimo że każda jest gdzie indziej w swoim życiu. -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny

Suzie ja też już gotowa na pociąg
trzymam kciuki i oby lekarz znalazł przyczynę spóźnionej małpy.
Majlen a jak u Ciebie nadal brak?
Prezesowa może to jednak zagnieżdzenie? jeśli to plamienie było wczoraj to dziś test jeszcze nie ma prawa wyjść
Ciekawa sytuacja z nową pracą i szefową
trzymam kciuki za Ciebie 
Pati uroczy brzuszek
Notsobadd podziwiam Kobietko, że masz wolne, a Ty już od rana okna planujesz myć
Zaczrowan cieszę, się, że wszystko dobrze z szyjką, mam nadzieję, że dzisiejsza powtórka badania moczu też wyjdzie ok
Paima super, że u Ciebie też wszystko dobrze. Piękne zdjęcie nam wrzuciłaś, słodki Maluch
Mummy po takich przejściach rozumiem Twój lęk. Człowiek bez takich przeżyć i tak się zamartwia, a co dopiero, gdy już coś złego spotkało jego bliskich lub jego samego. Będzie dobrze Kochana. Pamietaj, że jak czujesz się smutna czy obawiasz się czegoś - zawsze Cię wysłuchamy
Paima, notsobadd, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Zawsze możesz powiedzieć że boli brzuch. Wtedy chyba musi to usg zrobić…
W sumie to by nie było nawet kłamstwo, bo raz po raz coś tam mnie kręci.
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Narazie bez, dziś mam 14dpo i w sumie to obstawiałam dopiero na dziś lub jutro nadejście @ .MagicznaNuta wrote:Dzień dobry Dziewczyny

Suzie ja też już gotowa na pociąg
trzymam kciuki i oby lekarz znalazł przyczynę spóźnionej małpy.
Majlen a jak u Ciebie nadal brak?
Prezesowa może to jednak zagnieżdzenie? jeśli to plamienie było wczoraj to dziś test jeszcze nie ma prawa wyjść
Ciekawa sytuacja z nową pracą i szefową
trzymam kciuki za Ciebie 
Pati uroczy brzuszek
Notsobadd podziwiam Kobietko, że masz wolne, a Ty już od rana okna planujesz myć
Zaczrowan cieszę, się, że wszystko dobrze z szyjką, mam nadzieję, że dzisiejsza powtórka badania moczu też wyjdzie ok
Paima super, że u Ciebie też wszystko dobrze. Piękne zdjęcie nam wrzuciłaś, słodki Maluch
Mummy po takich przejściach rozumiem Twój lęk. Człowiek bez takich przeżyć i tak się zamartwia, a co dopiero, gdy już coś złego spotkało jego bliskich lub jego samego. Będzie dobrze Kochana. Pamietaj, że jak czujesz się smutna czy obawiasz się czegoś - zawsze Cię wysłuchamy
Cykl mi się wydłużył przez drugą owulację 3go maja, a w poprzednich cyklach, @ nadchodziła 2 tygodnie po owulacji, zobaczymy, wczoraj wieczorem i w nocy miałam takie bóle miesiączkowe♀️29
PCOS
nick nieaktualnyPrezesowa nie rób sobie wyrzutów, że zjadłaś coś niezdrowego, na pocieszenie Ci powiem, ze dziś na śniadanie mam pączka
bo zaspałam, a później nie mogłam znaleźć kluczy do auta
przypomniało mi się, że syn wyciągał kwiatki z bagażnika i zostawił tam kluczyki . Całą noc auto otwarte
Wyjechałam z domu 6.54 a od 7 ma być otwarte biuro. Na moje szczęście był małych ruch i nie było policji na drodze, bo mogłabym zarobić mandacik
dojechałam 7.01
notsobadd, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siedzę przy oknie ☺️ Suzi powodzenia!!!
Dobrego piateczku wszystkim, niech robota nam szybko dzisiaj zleci
MagicznaNuta, Paima, grazka0022, Prezesoowa, notsobadd, elektro96, Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"