Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana jak ma przyjść to niech już przychodzi, żebyś mogła zacząć nowy cykl, a jak ma się spóźniać to niech ma dobry powódMajlen wrote:Narazie bez, dziś mam 14dpo i w sumie to obstawiałam dopiero na dziś lub jutro nadejście @ .
Cykl mi się wydłużył przez drugą owulację 3go maja, a w poprzednich cyklach, @ nadchodziła 2 tygodnie po owulacji, zobaczymy, wczoraj wieczorem i w nocy miałam takie bóle miesiączkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2024, 07:37
-
Dziewczyny, Hejka w piąteczeeek

Jutro już nad morze!!! Ale sie ciesze.
A po za tym, to słuchajcie sciągnełam sobie apke do ćwiczeń i wybrałam ten trening dla początkujących, 15 min. I jestem załamana, mam zero kondycji... Myślałam, że się posram w trakcie..
Muszę się za siebie serio wziąć, bo to jest masakra.
Aż wstyd się przyznać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2024, 07:42
notsobadd, MagicznaNuta, Prezesoowa, elektro96, Malinowysorbet, MummyYummy, Pati2804, Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Lecę spać 😴😴
Ehh mam nadzieję, że dziś będę miała wolne i ta piątkowa nocka mnie ominie, około 17:00 mam mieć info czy mamy wolne czy jednak nie.
Nie ukrywam, że mocno liczę na wolne, bo mam w planach czerwone winko, zapieczony ser camembert, grzanki z bagietki i do tego łososia 😋
chill z TV i z moim starym 🥰😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2024, 07:46
notsobadd, Gregorka, Prezesoowa, CoffeeDream, elektro96, MummyYummy, Pati2804, Dropsik lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Będę z razem z Tobą pod gabinetem tuptac🤞❤️Suzie wrote:Hejka.
Stan na godzinę 6.23: okresu brak, test negatywny, 3h do wizyty u lekarza i nadziei na rozwiązanie mojego problemu. Chociaż w luxmedzie to może być różnie, ale póki co nie mam innych możliwości 🥺
@Prezesoowa dobrze podpowiada, Koniecznie usg 🤞
Prezesoowa lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Czyli okres się nie rozkręcił? Wytwarzanie hcg do 48h, beta może być jeszcze na tyle niska,że test tego nie wylapuje 🤞❤️Prezesoowa wrote:Dzień dobry 🌤️
@Suzie 🚂 gotowy na 9:30
jedziemy z Tobą i będziemy czekać pod gabinetem :*
U mnie nadal nie wiem co, test bielszy nie będzie, więc nadal czekam na @. Został mi ostatni pink, więc jeśli się nie rozkręci to jutro siknę i koniec zabawy. Już nawet owu zmieniło mi termin miesiączki na niedzielę
Będzie to dla mnie ciężki dzień, bo nadal odrabiam to wczorajsze wyjscie, a jeszcze mam kilka spraw do załatwienia:)
notsobadd, MagicznaNuta, Prezesoowa lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dzień dobry! 😁
Obudziłam się właśnie po 8h snu, do roboty nie trzeba, na dworzu sloneczko, ptaszki ćwierkają… mogłabym się przyzwyczaić do niechodzenia do pracy 🤭
Muszę zapytać męża czy nie chce mnie czasem utrzymywać 😂🤪
@Suzie mam nadzieję, że wizyta coś rozjaśni, czekam już na pociąg 🤞🏻
@Majlen życzę Ci tego wolnego i winka, piątkowe nocki powinny być ustawowo zakazane 🤪 przypomniało mi się, jak jako małolat też pracowałam na nocki i zawsze jak mi wypadał piątek to tak kombinowałam, żeby tylko nie przyjść że w końcu wylądowałam na dywaniku u głównego kierownika 😂
@Prezesowa rozumiem, że plamienia i 🐒 brak? Mocno trzymam kciuki, żeby to wczoraj było zagnieżdżenie 🤞🏻
MagicznaNuta, Gregorka, Prezesoowa, elektro96, Chmurka21, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Najważniejsze, że zdążyłaś
ja to nawet jak się nie spieszę to jeżdżę za szybko
Smacznego pączka 
Ja mam do siebie żal, bo u mnie wszystko psuje insulina i wiem, że jak będę pilnować diety to wszystko będzie ok, ale niestety moja skłonność do kompulsywnego obżerania się (chociaż już i tak o niebo mniejsza) psuje wszystko, a w momentach dużego stresu nie jestem w stanie się pohamować
mojej jazdy to lepiej nie komentować
wczoraj przy skręcie w lewo do Castoramy pojechałam pod prąd - nie ominęłam wysepki
choć nie pierwszy raz tam jechałam, już miałam w myślach jak sobie inni kierowcy myślą - za co to babsko ma prawo jazdy 
a pączka właśnie zajadam z herbatką
moje cukry też pewnie oszaleją 
rozumiem z insuliną, jesteśmy tylko ludźmi i czasem tak się zdarza, ze zjemy coś czego nie powinniśmy, zwłaszcza, ze ostatnio nie masz łatwo
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Prezesowa nie rób sobie wyrzutów, że zjadłaś coś niezdrowego, na pocieszenie Ci powiem, ze dziś na śniadanie mam pączka
bo zaspałam, a później nie mogłam znaleźć kluczy do auta
przypomniało mi się, że syn wyciągał kwiatki z bagażnika i zostawił tam kluczyki . Całą noc auto otwarte
Wyjechałam z domu 6.54 a od 7 ma być otwarte biuro. Na moje szczęście był małych ruch i nie było policji na drodze, bo mogłabym zarobić mandacik
dojechałam 7.01 
Już sobie wyobrażam ten rajd z rana 🙈 najważniejsze, że zdążyłaś 😁 no i też fajnie, że masz mimo wszystko blisko do pracy, bo ja choćbym złamała wszystkie przepisy świata to 15-20 min minimum mi trasa zajmuje 😃
MagicznaNuta, Prezesoowa lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnybiorę się razem z Tobągrazka0022 wrote:Dziewczyny, Hejka w piąteczeeek

A po za tym, to słuchajcie sciągnełam sobie apke do ćwiczeń i wybrałam ten trening dla początkujących, 15 min. I jestem załamana, mam zero kondycji... Myślałam, że się posram w trakcie..
Aż wstyd się przyznać
podejrzewam, ze u mnie byłoby to samo tylko widzisz Ty już coś robisz a ja obżeram się pączkiem 
ale Ci pozytywnie zazdroszczę tego wyjazdu, i tego burgera
grazka0022, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki za wolne, bo zapowiada się cudowny wieczórMajlen wrote:Lecę spać 😴😴
Ehh mam nadzieję, że dziś będę miała wolne i ta piątkowa nocka mnie ominie, około 17:00 mam mieć info czy mamy wolne czy jednak nie.
Nie ukrywam, że mocno liczę na wolne, bo mam w planach czerwone winko, zapieczony ser camembert, grzanki z bagietki i do tego łososia 😋
chill z TV i z moim starym 🥰😁
-
Hejka🤗
Ja od rana na nogach, dziś w domku,bo o 10 ma być pan od światłowodu,lecimy na firmowym męża internecie,ale tak często się zacina,że mój prywatny z telefonu nie wystarcza. Mąż dodatkowo dokupił kanały sportowe, bo wykupywanie co chwilę dostępu nieźle.daje po kieszeni 🙈
Dobrego dnia ❤️2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
nick nieaktualnynajbardziej mnie martwiło czy już ktoś będzie stał pod biurem, ale na szczęście nienotsobadd wrote:Już sobie wyobrażam ten rajd z rana 🙈 najważniejsze, że zdążyłaś 😁 no i też fajnie, że masz mimo wszystko blisko do pracy, bo ja choćbym złamała wszystkie przepisy świata to 15-20 min minimum mi trasa zajmuje 😃
mam blisko około 4km rano jest w miarę ok, po południu potrafi być niezły korek
notsobadd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejkaGregorka wrote:Hejka🤗
Ja od rana na nogach, dziś w domku,bo o 10 ma być pan od światłowodu,lecimy na firmowym męża internecie,ale tak często się zacina,że mój prywatny z telefonu nie wystarcza. Mąż dodatkowo dokupił kanały sportowe, bo wykupywanie co chwilę dostępu nieźle.daje po kieszeni 🙈
Dobrego dnia ❤️
dziś w domku, ale pewnie będziesz zarobiona
dobrego dnia
-
grazka0022 wrote:Dziewczyny, Hejka w piąteczeeek

Aż wstyd się przyznać
A jaka to apka?
Ja jak już się wezmę za ćwiczenia to mam taki jeden ulubiony pilates na YT, trwa niecałe pół godziny, a ja po 20 min już walczę o życie i spazmatycznie oddycham 😂 Więc luz, na pewno trochę poćwiczysz i kondycja się poprawi 😊
grazka0022, Prezesoowa lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Dzień dobry i miłego dnia! Już piątek chociaż dla mnie ostatnio dni tygodnia w ogóle nie mają żadnego znaczenia 😅
Krew spuszczona! Pierwsze badania w ciąży za mną
Udało mi się w luxmed wszystko załatwić więc się cieszę.
Suzie ✊🏻
grazka0022, notsobadd, Prezesoowa, CoffeeDream, elektro96, Chmurka21, Zaczarowan, Paima, MagicznaNuta, Malinowysorbet, MummyYummy, Pati2804, Dropsik lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:A jaka to apka?

Ja jak już się wezmę za ćwiczenia to mam taki jeden ulubiony pilates na YT, trwa niecałe pół godziny, a ja po 20 min już walczę o życie i spazmatycznie oddycham 😂 Więc luz, na pewno trochę poćwiczysz i kondycja się poprawi 😊
To jest na apce dieta oxy
Z diety to korzystamy sporo czasu ze starym, od nowego roku chyba i mi smakuje jedzenie
A z ćwiczeń dopiero wczoraj skorzystałam
notsobadd lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Grażka ja kiedyś włączyłam trening na YT i na początku była rozgrzewka 10 minut po której odpadłam 😂😂 i miałam tydzień zakwasy!
Notsobad korzystaj z wolnego 🥹 ja Wam powiem, że może źle się czuję ale czuję taki spokój psychiczny, że nie muszę myśleć o pracy mimo, że ja bardzo lubię swoją pracę. Ale taki chill mam w głowie jak nigdy wcześniej 😂
Majlen trzymam kciuki, żebyś miała dziś wolne 🤩
Prezesoowa, elektro96, Gregorka, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Grażka ja kiedyś włączyłam trening na YT i na początku była rozgrzewka 10 minut po której odpadłam 😂😂 i miałam tydzień zakwasy!
Notsobad korzystaj z wolnego 🥹 ja Wam powiem, że może źle się czuję ale czuję taki spokój psychiczny, że nie muszę myśleć o pracy mimo, że ja bardzo lubię swoją pracę. Ale taki chill mam w głowie jak nigdy wcześniej 😂
Majlen trzymam kciuki, żebyś miała dziś wolne 🤩
Taaak, zazdroszczę Ci tego luzu 🙈🙈
Powiedz jak się czujesz dzisiaj, mdłości troszkę odpuściły jak bierzesz tabletki?
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻