Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wodę 😂 ale trzymam kciuki ✊🏻
Elektro ja ostatnio mam fazę na pieguski właśnie mąż mi wczoraj kupił 😅
Prezesoowa, MagicznaNuta, elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Suzie jestem też z kawką
chyba, że na szybko wyskoczę po ciacho do kawy
ale nie wiem czy któraś się skusi 
Skusimy się, skusimy
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyi to mi się podobanotsobadd wrote:Prezesowa, ja nieśmiało proszę o zmianę terminu testowania na 26.05… wstąpiła we mnie jakaś nadzieja, że może te 2 dni wcześniej wystarczyło, choć nie nastawiam się w ogóle 🥹
dużo jest ciąż, gdzie żołnierzyki sobie grzecznie czekają
CoffeeDream, Prezesoowa, notsobadd, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Ja mam wodę 😂 ale trzymam kciuki ✊🏻
Elektro ja ostatnio mam fazę na pieguski właśnie mąż mi wczoraj kupił 😅
Och, jak dawno nie jadłam. A uwielbiam! Daj działę! 🤪😄
Prezesoowa, MagicznaNuta, elektro96, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuż wysprzątałaś i jeszcze na forum zajrzałaś? superGregorka wrote:Właśnie wysprzątałam mieszkanko,bo pan od NETI będzie zaglądać w zakamarki i wstawiłam ręczniki i bieliznę na 90 stopni,niech wypali bakerie 😎😁 jak przyjdzie pań to biorę się za pracę 😊 Super,że udało się dojechać do pracy bez przypalu😁🤗
mnie jutro czeka sprzątanie, ale mi tak szybko nie idzie
-
Cześć dziewczyny😊
Uff wskoczyłam w ostatniej chwili do pociągu!
Będzie mnie tu trochę mniej bo wyjeżdżamy do rodzinki na weekend ale postaram się coś tam naskrobać czasami
Widziałam, ze pisałyście o testowaniu, ja chyba też poproszę o zmianę na 22.05 to będzie 10po to można sprawdzić 😜
Prezesoowa, MagicznaNuta, notsobadd, elektro96, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Dropsik, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyKochana to może jednak Ty wysikasz te dwie krechy, implantacja może trwać dłużejPrezesoowa wrote:Sama nie wiem, z samego rana było dużo kremowego śluzu bez śladu plamienia, później lekko różowe, teraz tak jakby takie kawowe. Ja oszaleje. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać, znając życie poskłada mnie na weekend, bo zwykle takie plamienia przedokresowe świadczyły o @ mordercy

Trzymam kciuki za badania! :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam lidl, action, cukiernię, piekarnięPrezesoowa wrote:O Ty kusicielu
ja bym zjadła z milki takie pyszne ciastka w polewie czekoladowej, a w środku jakby dwa biszkopciki miękuteńkie przedzielone nadzieniem czekoladowym... Dobrze, że nie mam sklepu w okolicy 
a do tego zielarski 
ale bym zjadła czekoladę milkę jogurtową albo truskawkową
CoffeeDream, Prezesoowa, MummyYummy, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiłego czasu spędzonego z rodzinkąMalinowysorbet wrote:Cześć dziewczyny😊
Uff wskoczyłam w ostatniej chwili do pociągu!
Będzie mnie tu trochę mniej bo wyjeżdżamy do rodzinki na weekend ale postaram się coś tam naskrobać czasami
Widziałam, ze pisałyście o testowaniu, ja chyba też poproszę o zmianę na 22.05 to będzie 10po to można sprawdzić 😜
i już zaczynam zaciskać kciuki za testowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2024, 09:41
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ryczeć mi się chce. USG wskazuje na pcos, mam mega cienkie endometrium i mam brać duphaston na wywołanie, a później lek na owulację. Przepisał mi też suplement z inozytolem. Potwierdził, że lh za wysokie i powinnam zbadać prolaktynę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana przytulam Cię mocno. Z drugiej strony jest jakiś trop i zaczynasz już działaćSuzie wrote:Ryczeć mi się chce. USG wskazuje na pcos, mam mega cienkie endometrium i mam brać duphaston na wywołanie, a później lek na owulację. Przepisał mi też suplement z inozytolem. Potwierdził, że lh za wysokie i powinnam zbadać prolaktynę.
Dla pocieszenia powiem, że jak chodziłam do ginekologa przed ślubem, USG też wskazywało na pcos, miałam podwyższoną prolaktynę, gin mówił, że nie będzie łatwo z ciążą, a zaszłam zaraz po ślubie. Nie zawsze złe wyniki przekreślają szansę na ciążę.
CoffeeDream, Prezesoowa, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość

maj taki piękny miesiąc, a jakiś taki dla nas niedobry..