Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Kejtka tak bardzo mi przykro 🥺 takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, nie powinno to spotykać żadnej z nas. Wiem, że żadne słowa nie są w tej chwili w stanie Cię pocieszyć, ale uwierz że jeszcze będziesz czuć się lepiej, nie zapomnisz, ale nie będzie bolało tak jak teraz. Mi akurat praca pomogła jakoś przetrwać ten najgorszy czas, a Ty rób to co czujesz że jest dla Ciebie najlepsze w tym momencie. I zostań z nami jeśli tylko chcesz, jest tutaj miejsce dla każdej z nas, z różnymi historiami i przeżyciami🫂
Prezesoowa, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Prezesoowa wrote:Chciałaś dobrze dla niego, w takiej sytuacji nie kalkuluje się komu się co opłaca i co będzie później tylko wspiera

Jeżeli masz zaufane koleżanki to pewnie, że im zawracaj głowę
może one nie proponują, bo mają takie samo podejście? że nie chcą Ci przeszkadzać, a chętnie się wyrwą od codzienności?
Mam wrażenie, że to ja w większości proponuje wspólne wyjście. Ostatnio wyszłam na rower z jedną z koleżanek, ale właśnie... Czasami brakuje mi tej spontaniczności, żeby z nimi się umówić to trzeba z 2-3 tyg wcześniej 😅 bo my mamy wspólna paczkę i zazwyczaj spotykamy się razem. -
Prezesoowa wrote:Suzie, Majlen - Wasze okresy zbłądziły i trafiły do mnie. Odkąd mam owulacje to nie miałam nigdy okresu 10 dpo, a tu się franca rozkręca... Przeryczałam godzinę w kiblu, mąż się dobijał, a ja nie wiedziałam co mu powiedzieć, bo to już nie chodzi o brak ciąży, ale o to, że znowu się coś spieprzyło i zejdą długie miesiące, zanim dojdę z tym do ładu ;(
😓🫂❤️
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Suzie, Majlen - Wasze okresy zbłądziły i trafiły do mnie. Odkąd mam owulacje to nie miałam nigdy okresu 10 dpo, a tu się franca rozkręca... Przeryczałam godzinę w kiblu, mąż się dobijał, a ja nie wiedziałam co mu powiedzieć, bo to już nie chodzi o brak ciąży, ale o to, że znowu się coś spieprzyło i zejdą długie miesiące, zanim dojdę z tym do ładu ;(
O nie, co za franca 🙄 przytulam, kochana, może to jednorazowy wypadek przy pracy…
:*
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dziewczyny dużo piszą i ciężko nadrobić...fajne że ci się u bas podoba fajny pomysł miała PrezesowaMagicznaNuta wrote:Dziewczynki czytam nadrabiam jestem dopiero na 789 stronie i wzruszyła się, ze jestem tu tak krótko A pamiętacie o mnie, dziękuję ❤ czytam dalej bo chcę wiedzieć co u Was

MagicznaNuta lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Prezesoowa wrote:Dzisiaj temperatura w górze, ale rano bolały mnie zatoki, więc to na pewno od tego.. Plamienie wygląda typowo jak na okres, więc nie podejrzewam niczego innego

Może to kwestia stresu? Kortyzol skoczył i zbił proga?
Tak sobie gdybam… no przykro mi jest cholernie
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Dzisiaj temperatura w górze, ale rano bolały mnie zatoki, więc to na pewno od tego.. Plamienie wygląda typowo jak na okres, więc nie podejrzewam niczego innego

Kurcze... 🙁 Nic chyba nie zmieniłaś w suplementacji? Możliwe, że to przez stres Kochana 🫂
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
@Prezesoowa - misietulisie dla Ciebie 🫂❤️
Ale skomplikowane te cykle, mam wrażenie, że ile kobiet na świecie, tyle różnych cykli 😵💫
Szkoda, że to nie jest takie proste i książkowe, jak myślą niektórzy lekarze; 28 dni, owulacja 14 dni od końca ZAWSZE♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Hej kochana zawsze Cię oezykmiemy tule za tą sytuację bardzo mi przykro...KejtKa wrote:Hej, przyznam otwarcie, że przez ostatnie dni próbowałam was podczytywać, ale na próbach się skończyło. To był naprawdę, zły i trudny czas. Dalej jest.
We wtorek udało mi się złapać termin do mojego prywatnego lekarza, bo stwierdziłam, że jeszcze jeden dzień czekania i strzelę sobie w głowę. Nie szłam tam z dobrym nastawieniem, nie spodziewałam się niczego dobrego - i słusznie. Zarówno ten lekarz, jak i kolejni w szpitalu potwierdzili jajo tak puste, że bardziej się nie dało. Jest mi strasznie źle, a wczorajszy dzień był bolesny i obciążający psychicznie i fizycznie. Jestem na L4 do końca tygodnia, a najchętniej rzuciłabym się w wir pracy, bo mam wrażenie, że w tej chwili to jedyne co mi pozostało. Nie wiem jak będzie z moim udzielaniem się tu, w tej chwili nie czuję się na siłach, a potem nie wiem czy będę tu mogła tu jeszcze przynależeć ani czy jeszcze będziecie mnie tu chciały…mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Prezesoowa wrote:Właśnie nic nie zmieniałam od jakiegoś czasu, chyba 3 cykl mam suple bez zmian. To na bank to moje obżarstwo, mam sama co chciałam..
Nie wydaje mi się po pierwsze, żebyś sie „obżerała” a po drugie, żeby to miało taki wpływ na cykl.
Pamiętam jak kilka tygodni temu pisałaś, że weźmiesz L4 żeby się trochę zregenerować, nie wiem dlaczego jeszcze tego mie zrobiłaś
Jesteś zmęczona i zestresowana, masz za dużo na głowie, nic dziwnego że Twój organizm spycha prawidłowy cykl na drugi plan. Teraz masz 2 tygodnie oczekiwania na odpowiedź z tamtej firmy, może pójdź w tym czasie na zwolnienie i troszkę zwolnij swój pęd?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2024, 21:21
elektro96, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Chciałam tak zrobić, ale stwierdziłam, że skorzystam z tego po naszym wyjeździe na mazury i przedłużę sobie wolne już w czerwcu.
A tak w temacie tej pracy to moja szefowa też znalazła to ogłoszenie i wysłała CV
będzie wojna czy wezmą którąś z nas 
No i ten plan mi się podoba
Ojoj, to trochę macie konflikt interesów 😜
Prezesoowa, Zbuntowana, MagicznaNuta, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
2,5 odcinka Bridgetonów za mną. Reszta jutro
Prezesoowa, notsobadd, Vienna, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Prezesowa przytulam...Prezesoowa wrote:Suzie, Majlen - Wasze okresy zbłądziły i trafiły do mnie. Odkąd mam owulacje to nie miałam nigdy okresu 10 dpo, a tu się franca rozkręca... Przeryczałam godzinę w kiblu, mąż się dobijał, a ja nie wiedziałam co mu powiedzieć, bo to już nie chodzi o brak ciąży, ale o to, że znowu się coś spieprzyło i zejdą długie miesiące, zanim dojdę z tym do ładu ;(
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..

Zaczarowan info o moich legginsach z hm dla Ciebie😘 czarne s , beżowe m
Niedługo Was nadrobię bo dziś ogarniam pokój, pakuje rzeczy zimowe i chowam za małe ciuchy, nie mam kiedy tu zajrzeć.. ☹ mam nadzieję że wszystko dobrze..
Zaczarowan, notsobadd, Zbuntowana, Vienna, Paima, Malinowysorbet, Majlen, elektro96, Prezesoowa, Platynova55, Liyss🧚🏻, Speranza :), MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość

Jak duże jest te plamienie? Jesteś pewna, że to zapowiedź @? 🫤