Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:No hejka, zginęłaś mi dzisiaj właśnie z radaru 🤪
Jak się czujesz przed testowaniem? Bo chyba zbliża się wielkimi krokami…
W niedzielę sikne, ale bez nadziei, bo to przecież za wcześnie będzie. Zrobię test wcześniej, żeby wiedzieć w razie czego przed tą biopsja, ale nie czuje żadnych objawów które miałyby na ciążę wskazywać"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dziewczyny Was nadrobić to niemożliwe.. 😱 postaram się, mam teraz trochę czasu , mam nadzieję że nie zasnę 🙈
Spakowałam nas na wyjazd jutro, zrobiłam zakupy, więc rano muszę się ogarnąć, przygotować jedzonko na drogę i kawę i jak mąż wstanie to będziemy pędzić nad morze 😁😘
Jeszcze pomogłam mężowi ogarnąć dokumenty do pracy, strasznie dużo ich było, a juz jeden plik dokumentów oddal a dziś dostał nowy 🙉 posprzątałam wczoraj i dzis ciuchy, pokój, okazało się że większość ciuchów jest na mnie za mała i przez brzuch nie ma opcji żebym w nie weszła więc finalnie je spakowałam i schowałam, nie mam się teraz w co ubrać 🤣🙈
MagicznaNuta, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny, doczytałam że u Liyss wyszły bakterie w moczu, co to się teraz dzieje ? Ostatnio u Zaczarowan, Zbuntowana i teraz Liyss.. ☹ mam nadzieje że to nic groźnego 😘 chyba po powrocie sama zrobię znowu badanie moczu.. z tym że ja pije żurawinę i malinę 100 % i biorę co jakiś czas Wit C, mam nadzieje że choć trochę pomagają i nic się nie przyplątalo..
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Ja mam typowo okresowy ból podbrzusza, ale krew się jeszcze nie polała.Speranza :) wrote:W niedzielę sikne, ale bez nadziei, bo to przecież za wcześnie będzie. Zrobię test wcześniej, żeby wiedzieć w razie czego przed tą biopsja, ale nie czuje żadnych objawów które miałyby na ciążę wskazywać
Lub tym razem, mam urojone objawy okresu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 01:21
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Pati odpoczywaj!! Udanego wyjazdu! I udanych zakupów !Pati2804 wrote:Dziewczyny Was nadrobić to niemożliwe.. 😱 postaram się, mam teraz trochę czasu , mam nadzieję że nie zasnę 🙈
Spakowałam nas na wyjazd jutro, zrobiłam zakupy, więc rano muszę się ogarnąć, przygotować jedzonko na drogę i kawę i jak mąż wstanie to będziemy pędzić nad morze 😁😘
Jeszcze pomogłam mężowi ogarnąć dokumenty do pracy, strasznie dużo ich było, a juz jeden plik dokumentów oddal a dziś dostał nowy 🙉 posprzątałam wczoraj i dzis ciuchy, pokój, okazało się że większość ciuchów jest na mnie za mała i przez brzuch nie ma opcji żebym w nie weszła więc finalnie je spakowałam i schowałam, nie mam się teraz w co ubrać 🤣🙈
bo raczej w coraz to więcej nie będziesz wchodzić
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś z testami bawię się od rana jak z puzzlami bo układam od 5do10 dni po ovi. Dzisiejszy 10po ovi przypomina 7po ovi jeżeli chodzi o ciemność. Czyli ciemniejszy bardzo suptelnie od wczorajszego i przedwczorajszego.
Na razie to zabawa. Jeszcze muszę wytrzymać 4dni żeby to zeszło na pewno ale nie żałuję że robię od 5 dnia bo przynajmniej mam punkt odniesienia:)
Pati2804, Dropsik, CoffeeDream, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati odpoczywaj!
Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia ☀️
Pati2804, MagicznaNuta, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Kochana trzymam kciuki ✊🍀😘Zimozielona wrote:Ja dziś z testami bawię się od rana jak z puzzlami bo układam od 5do10 dni po ovi. Dzisiejszy 10po ovi przypomina 7po ovi jeżeli chodzi o ciemność. Czyli ciemniejszy bardzo suptelnie od wczorajszego i przedwczorajszego.
Na razie to zabawa. Jeszcze muszę wytrzymać 4dni żeby to zeszło na pewno ale nie żałuję że robię od 5 dnia bo przynajmniej mam punkt odniesienia:)
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane 😘 miłego dnia życzę 😘❤🌞
Ja na weekend znikam znowu , poświęcam ten czas mężowi no i będę prowadzić auto nad morze więc nie mam jak zaglądać 🙈 trzymajcie kciuki za pogodę, udanego weekendu ❤🌞Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 07:19
Zaczarowan, MagicznaNuta, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Kochana, jak tam samopoczucie? Czy masz jakieś objawy zapalenia pęcherza? Czy myślisz że to mógłbyc błąd? 🥺😘Liyss🧚🏻 wrote:Pati odpoczywaj!
Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia ☀️ -
Grazka0022 tort super ! 😍😍
-
Pati2804 wrote:Kochana, jak tam samopoczucie? Czy masz jakieś objawy zapalenia pęcherza? Czy myślisz że to mógłbyc błąd? 🥺😘
Nie mam żadnych objawów. W grudniu jak badałam mocz też mi wyszły leukocyty i też nie miałam objawów i lekarz powiedział, że skoro nie jestem w ciąży to nic z tym nie robimy.
Dziś mąż pojechał zanieść próbkę na posiew moczu ale wynik chyba do 7 dni roboczych i lab otwarty od 8 i musi czekać .
Ogólnie samopoczucie lepiej bo biorę tabsy na mdłości 😁 a Ty jak się czujesz? I na tym etapie ciąży co Ty jesteś to co ile się robi badanie moczu?😘 -
Dziekuje:) tak obliczam sobie kiedy pójść na betę jeżeli będzie dalej cokolwiek na teście. Żeby powtórzyć to najlepiej środa -piątek. Bo jak coś w sobotę muszę odstawić progesteron. Czyli będzie 14-16dzien po ovi. To już powinno chyba być miarodajne?Pati2804 wrote:Kochana trzymam kciuki ✊🍀😘
Nie mam jakiś dużych nadzieji na ten cykl, ale może akurat zaskoczy? Ciężko powiedzieć. Wydaje mi się że jest szansa.. -
W takim razie trzymam kciuki żeby posiew był czysty 😘✊🍀Liyss🧚🏻 wrote:Nie mam żadnych objawów. W grudniu jak badałam mocz też mi wyszły leukocyty i też nie miałam objawów i lekarz powiedział, że skoro nie jestem w ciąży to nic z tym nie robimy.
Dziś mąż pojechał zanieść próbkę na posiew moczu ale wynik chyba do 7 dni roboczych i lab otwarty od 8 i musi czekać .
Ogólnie samopoczucie lepiej bo biorę tabsy na mdłości 😁 a Ty jak się czujesz? I na tym etapie ciąży co Ty jesteś to co ile się robi badanie moczu?😘
U mnie gin mówił że na następną wizytę mam nie robić morfologi ale i tak zrobię dla siebie morfologie i mocz 🙈 a jak coś będzie nie tak to do niego napisze.
Ogólnie mówił że jak co 4 tygodnie mam wizytę to na każdą miałam mieć morfologie i mocz , ale na ostatniej mówił że nie trzeba robić 🤷♀️
Ogólnie czuje się ostatnio dobrze, czasem czuje brzuch ale to normalne bo wszystko się rozciąga🙂 jedyna nowości to od jakiegoś czasu co kilka dni tak mnie boli pośladek że nie mogę wstać, jakby mi ktoś sztylet wbijał 🙈 ciągnie mnie mocno i wtedy muszę się rozciągnąć.. ostatnio dużo robię więc podejrzewam że od tego mam te bóle no i zakwasy się pojawiają 😜 -
Nie znam się aż tak na tym kiedy ten zastrzyk przestaje działać, ale z tego co kojarzę to dziewczyny zawsze pisały że 14-15 dp ovi powinno być miarodajne 😊✊🍀😘Zimozielona wrote:Dziekuje:) tak obliczam sobie kiedy pójść na betę jeżeli będzie dalej cokolwiek na teście. Żeby powtórzyć to najlepiej środa -piątek. Bo jak coś w sobotę muszę odstawić progesteron. Czyli będzie 14-16dzien po ovi. To już powinno chyba być miarodajne?
Nie mam jakiś dużych nadzieji na ten cykl, ale może akurat zaskoczy? Ciężko powiedzieć. Wydaje mi się że jest szansa.. -
Pati to dobrze, że ogólne samopoczucie ok, musisz odpocząć!!! 😁😘
Dziękuję 😘 no i dobrze, że zrobisz bo lepiej zrobić niż nie 🥹
Pati2804, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Lubię mojego lekarza ale w 100% ufam tylko sobie i swojej intuicji 🙈😜Liyss🧚🏻 wrote:Pati to dobrze, że ogólne samopoczucie ok, musisz odpocząć!!! 😁😘
Dziękuję 😘 no i dobrze, że zrobisz bo lepiej zrobić niż nie 🥹
Zaczarowan, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość