Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetkaa wrote:Liyss- masz rację, przyznam się 🤭 wczoraj naszła mnie ochota na ostre chipsy, gdzie ja nigdy takich nie jadam i nie lubię. Jakieś nowe laysy hot! Jadłam i mi smakowały bardzo. Póki co nie jest aż tak źle po śniadaniu 🤞🏻 a Ty jak próbowałaś cukiereczki lodowe? Jak Twoje mdłości :*
Liyss- wiem że Ty też bierzesz progesteron dopochwowo. Pytanko, czy czasami kłuje Cię cewka moczowa? Bo albo u mnie to po prostu objaw ciąży, albo jak ta tabletka wypływa to trochę podrażnia mi cewkę, bo zauważyłam że pojawiło się to od tego czasu jak zaczęłam aplikować
Nie próbowałam kochana jeszcze bo póki co jestem na tabletkach na mdłości ale chyba za małą dawkę biorę 😅 bo ogólnie jest lepiej ale są jakieś mdłości nadal.
Mnie akurat nic nie kłuje i też chyba zależy z jakiej formy ten prog i jaka kapsułka. Bo ten co mam jest super i tak dużo nie wypływa a miałam kiedyś probiotyk to była masakra 🙈
Haha ale czasami ma się smaczki na coś 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 10:39
-
Magicznanuta jak ładnie tam u Ciebie 🥹
Suzie omg ile ludzi oby jednak jakoś sprawnie poszło 😘
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:Magicznanuta jak ładnie tam u Ciebie 🥹
Suzie omg ile ludzi oby jednak jakoś sprawnie poszło 😘
Naliczyłam już 7 osób, które pobrały numerek i sobie wyszły i nie wróciły 🤣
MagicznaNuta, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nr przede mną też nie przyszedł i jestem już po. Teraz czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 11:12
Paima, Dropsik, MagicznaNuta, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Nr przede mną też nie przyszedłem i jestem już po. Teraz czekamy
Mocno trzymam kciuki Suzie 🤞🏻🍀☺️
Suzie lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Ostatnio czytałam ciekawy artykuł o l-karnitynie i jej pozytywnym wpływie na jakość komórek jajowych i też dobrych wpływie u osób z PCOS. Mniej się wczytywałam w wątek PCOS, bo tego akurat nie mam, ale może któraś z Was to zainteresuje. Jak znajdę linka to podeślę. Może to coś warte i którejś z Was się przyda.
Suzie, notsobadd, MagicznaNuta, Gregorka lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
https://www.termedia.pl/ginekologia/Prof-Grzegorz-Jakiel-o-roli-karnityn-w-przygotowaniu-do-ciazy-,52852.html
To jest link do tego artykułu. Od razu mówię, że nie sprawdzałam tego jeszcze na sobie, chociaż chyba zamierzam. Przed użyciem wiadomo lepiej skonsultować z lekarzem lub farmaceuta 😅
Suzie, notsobadd, MagicznaNuta, Gregorka lubią tę wiadomość
Dziewczyny, proszę powiedzcie mi czy ja mam zwidy, czy są dwie II 🥺🥺🥺🥺🥹
Wstałam po tej nocce i znów dla formalności chciałam sprawdzić i wzięłam odrazu dwa testy, żeby mi się szybciej skończyły.. matko jedyna 😲
Paima, elektro96, notsobadd, Dropsik, MagicznaNuta, Platynova55, Vienna, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:
Na obu widzę krechy 😃🤩
Biegniesz na betę??? -
Dzień dobry, widzę, że u was owocny poranek.
Już kawka, posprzątane, szkolenia, wizyty 🙈
A ja niedawno wstałam z łóżeczka i to na gotowe śniadanko, zrobione przez męża 🤭
Miłego weekendu dziewczęta! 🌻🌻🌻
Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
O rany, Majlen!!!! To nie są zwidy ♥️
Majlen lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Biegniesz na betę???
Jezu, tak mi się ręce trzęsą i pachy spociły
Zaczarowan, Dropsik, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Rób betę i proga ♥️🤞🏼Majlen wrote:No właśnie teraz sprawdziłam i Śląskie Laboratoria juz zamknięte, ale diagnostyka jest czynna to jadę. To progesteron i betę zrobić?
Jezu, tak mi się ręce trzęsą i pachy spociły
Majlen, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%