Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Dzisiaj chcieliśmy iść na piknik, obudziliśmy się to piękne słońce, bezchmurne niebo, a za pół godziny zachmurzenie i wiatr 🤕
-
nick nieaktualnyZapraszam, ale u mnie bardzo skromnie na tym tarasieSperanza :) wrote:Dobrego dnia kochane! ☺️☺️☺️
Pati, ale bym z Wami pojechała nad to morze, zazdroszczę ☺️ Baw się dobrze!
Kciuki za posiewy dziewczyny
Magiczna nuta napiłabym się tej kawki z Tobą na tarasie, musi być pięknie
Ja melduje się z fitnessu, potem zakupy i sprzątanie, a wieczorem chyba z nocy muzeów skorzystamy
ogrodu jeszcze brak, może za parę lat coś się ruszy 
Noc muzeów brzmi super : )
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle będziesz pięknanotsobadd wrote:Dzień dobry, oglądałam do 2 Bridgertonów a o 7.30 już wstałam 🙈 zjedliśmy szybkie śniadanko, jedziemy na ostatnie ogrodowe zakupy a na 12 idę na tą laminacje, ciekawa jestem efektu 😁
@Pati życzę Ci cudownego wyjazdu i duuuuzo słoneczka 😊💋
@Zimozielona wygląda to naprawdę coraz bardziej optymistycznie 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
My dzisiaj wieczorem też wybieramy się na randkę nad morze, bo to jest normalnie wstyd… tak blisko mamy, a jeszcze w tym roku chyba nie byliśmy 🤪🙈
Korzystajcie z pogody, cudownego weekendu
:*
Cudowna randka się szykuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 09:41
notsobadd, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Czekam na pobranie krwi, 16 osób przede mną 😆
Zaczarowan, MagicznaNuta, Speranza :), Liyss🧚🏻, Pati2804, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Do późnego popołudnia mam wolną chatę, więc spędzę ten czas na sprzątaniu z przerwą na odpoczynek. Przejdę się do warzywniaka po truskaweczki i tak miło spędzę czas przy książce.
Nic nadzwyczajnego w sumie 😂
MagicznaNuta piękny taras!
MagicznaNuta, notsobadd, Speranza :), Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Do późnego popołudnia mam wolną chatę, więc spędzę ten czas na sprzątaniu z przerwą na odpoczynek. Przejdę się do warzywniaka po truskaweczki i tak miło spędzę czas przy książce.
Nic nadzwyczajnego w sumie 😂
MagicznaNuta piękny taras!
Mi czasem się marzy taka wolna chata, książka, truskawki- ale bym zjadła takie ugniecione z cukrem- dzieciństwo mi się przypomina
Dziękuję. Muszę trochę kwiatów dokupić to zawsze przytulniej: ) tylko kto ję będzie podlewal;)
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Zapraszam na pogaduchy na taras

https://ibb.co/YhnLQhj
Idę, wstawiaj wodę na herbatę 😆
MagicznaNuta, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Ojej, mam nadzieję, ze szybko pójdzie:)
Ja też 🥴 mam nadzieję, że mogę dowód zakupu pokazać w telefonie, bo tutaj tylko numerki do pobrania są 😆
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Zapraszam na pogaduchy na taras

No pięknie tak masz, już wyruszam 🤪
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Cudownie ♥️ zawsze marzył mi się ten fotel, ale nie mam na niego miejsca na balkonie 😁MagicznaNuta wrote:Zapraszam na pogaduchy na taras

U mnie od rana dzień mopa. Na razie skończyłam tylko łazienkę, reszta przede mną 😁
Powinnam być już po owulce, a tymczasem śluzu brak, temperatura totalnie szoruje po dnie, aż jestem w szoku… może to HSG coś mi przesunęło… 🤔 sama nie wiem…
Miłego dnia, babeczki 😊
Zaczarowan, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
jaką lubisz ? Zwykla, owocową? 
Dzisiaj zwykłą 😎
-
nick nieaktualnyCzekamy z Suzienotsobadd wrote:No pięknie tak masz, już wyruszam 🤪

Kochana , a Ty nam chociaż skrawki ogrodu pokażesz, jakąś rabatę , uwielbiam oglądać
mi się marzy, żeby gdzie w ogrodzie były takie typowo wiejskie kwiaty, jak dawniej, żebym mogła dosadzac sobie co mi się chce
-
nick nieaktualnyMi sie marzy taki wiszący wiklinowyelektro96 wrote:Cudownie ♥️ zawsze marzył mi się ten fotel, ale nie mam na niego miejsca na balkonie 😁
U mnie od rana dzień mopa. Na razie skończyłam tylko łazienkę, reszta przede mną 😁
Powinnam być już po owulce, a tymczasem śluzu brak, temperatura totalnie szoruje po dnie, aż jestem w szoku… może to HSG coś mi przesunęło… 🤔 sama nie wiem…
Miłego dnia, babeczki 😊
U mnie tez mop, ale nawet łazienki nie zaczęłam bo na ovu siedzę: D -
nick nieaktualny
-
Jeju, jak krew z nosa tutaj wszystko idzie 😩
-
Nutka to ja też wbijam. Jestem po treningu to przyjdę z jakimś serkiem wiejskim
kawkę zrobisz z mlekiem? 😀
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"