Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
🤣🤣Speranza :) wrote:Majlen przecież to nie mogły być dwa oszukańce. Czekamy na Twoją betę, zaciskając mocno kciuki. Miałam myć podłogę, ale w tej sytuacji to nie wiem czy nie odpuszczę 🤣🤣🤣
Ja mam cały zlew garów i nie mam czasu umyć, bo przesiadam się z miejsca na miejsce, chodzę w te i spowrotem. A nie mam zmywarki, ja jestem zmywarką 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 13:36
Zaczarowan, Speranza :), elektro96, notsobadd, CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
A no pewności nie mam, że była tego 3go, może faktycznie późniejnotsobadd wrote:U mnie dużo płodnego śluzu było w sobotę, a owulka dopiero we wtorek potwierdzona na USG, więc mogło się przesunąć. W jednego oszukania mogłabym uwierzyć, ale nie w tyle 🙈♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Uwaga, dla wszystkich posiadaczek lidlomixa 🤪
Polecanko nowego przepisu „Stroganow drobiowy z papryką”.
Bardzo smaczne 😁 🥘 ja zagęściłam bardziej, żeby mieć sos 😊
Dropsik, Zaczarowan, Suzie, MagicznaNuta, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, notsobadd lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zaczarowan - pisałaś że też czasami się kłuje cewka moczowa. A mówiłaś może o tym lekarzowi, mówił coś?
Ja jestem jeszcze przed wizytą. Mnie też kłuje w ciągu dnia, ale chyba wtedy kiedy mam wypełniony pęcherz a może nie ma reguły hmm 🤔
Wiesz co.. u mnie to raczej kłucie takie wewnątrz, mówiące o rozszerzaniu macicy.. Nie czuje tak stricte ukłuć przy pełnym pęcherzu.. Hmmm a ty robiłaś niedawno mocz, nie? Były jakieś bakterie czy coś? Niestety w ciąży to bardzo częste, dobrze że niedługo masz wizytę, spytaj się go co masz robić w takich sytuacjach. Mi wyszło trochę bakterii, nieco ponad normę i dostałam takie globulki.. -
Pokaż linka albo foto, bo nie umiem sobie tego wyobrazić 😊Suzie wrote:Dziewczyny, zamówiłam mamie na dzień mamy makrame. Na niej będzie mama z tatą i ich dzieci (na wnuki i zięciów/synowa już nie miałam kasy, może na inną okazję jak wnuków będzie więcej... 😁). I teraz pani mi wysyła zdjęcia tych laleczek, na razie przysłała rodziców i jak pięknie to wygląda 🥹
-
elektro96 wrote:
Jejku…. PYSZNIE TO WYGLADA ❤️
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Pokaż linka albo foto, bo nie umiem sobie tego wyobrazić 😊
https://allegro.pl/oferta/rodzina-ozdoba-scienna-makrama-boho-obraz-3d-13080273438
Takie coś
CoffeeDream, Dropsik, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
elektro96 wrote:
Mmm a ja kochana poproszę przepis na sałatkę 🤤🤤
elektro96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiękne kreski widoczne gołym okiemMajlen wrote:
po cichutku gratuluję
jej ale się cieszę
-
nick nieaktualnyKochany mążPaima wrote:Dzień dobry, widzę, że u was owocny poranek.
Już kawka, posprzątane, szkolenia, wizyty 🙈
A ja niedawno wstałam z łóżeczka i to na gotowe śniadanko, zrobione przez męża 🤭
Miłego weekendu dziewczęta! 🌻🌻🌻
Paima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wierzę 😭😭😭 Nie jest to możliwe
Co to były za testy? Wyrzuć i nigdy więcej nie używaj... Jestem załamana tymi oszukańcami, skąd takie kreski 🤷♀️ Nie mam słów dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 14:04
-
nick nieaktualny