Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuperSuzie wrote:Dziewczyny, zamówiłam mamie na dzień mamy makrame. Na niej będzie mama z tatą i ich dzieci (na wnuki i zięciów/synowa już nie miałam kasy, może na inną okazję jak wnuków będzie więcej... 😁). I teraz pani mi wysyła zdjęcia tych laleczek, na razie przysłała rodziców i jak pięknie to wygląda 🥹
-
nick nieaktualny
-
Szlag... Co to za testy były Majlen, trzeba je na pierwszą stronę wpisać jako odradzane..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
nick nieaktualny
-
To tylko sałata, rzodkiewki, szczypiorek, koperek, jogurt naturalny i doprawiam do smaku solą, pieprzem i cukrem 😊Liyss🧚🏻 wrote:Mmm a ja kochana poproszę przepis na sałatkę 🤤🤤
MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, Dropsik, Smerfetkaa lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
Może były źle przechowywane w sklepie/aptece, może coś w transporcie a może wadliwa partia 🤷♀️ Coś wychwyciły, ale nie betę najwyraźniej... Oczywiście można liczyć na błąd laboratorium, ale nie chce Cię nakręcać takimi wyssanymi z palca domysłami.
Bardzo mi przykro
nikt się chyba tego nie spodziewał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBłąd też może być rzeczywiście, ale nie nakręcamy CięDropsik wrote:Może były źle przechowywane w sklepie/aptece, może coś w transporcie a może wadliwa partia 🤷♀️ Coś wychwyciły, ale nie betę najwyraźniej... Oczywiście można liczyć na błąd laboratorium, ale nie chce Cię nakręcać takimi wyssanymi z palca domysłami.
Bardzo mi przykro
nikt się chyba tego nie spodziewał -
Nie wiem czy można wierzyć w błąd labu.
Ale szyjkę mam tak wysoko, że nawet jej nie wyczuwam, nie wiem co o tym wszystkim sądzić♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Co… jezu, tak mi przykro! Co za gówniane testy! Przecież to nawet nie były cienie tylko różowe, widoczne krechy, jestem w szoku.👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dopóki nie ma okresu to jeszcze jest szansa 🤞 Trzeba czekać 🥺Majlen wrote:Nie wiem czy można wierzyć w błąd labu.
Ale szyjkę mam tak wysoko, że nawet jej nie wyczuwam, nie wiem co o tym wszystkim sądzić
Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Majlen współczuję 😪 nie wiem jak to jest możliwe. To nie były cienie tylko kreski.
🫂🫂
-
Majlen wrote:No ja tez nie 😱
Może dlatego, że pochodziły z tej samej paczki? Może były źle przechowywane czy coś...
Choć wolałabym błąd laboratorium niż błąd tych testów... Ale to mało prawdopodobne niestety 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 14:26
-
Hej dziewczyny.
Nadrabiam was pomalutku, bo chwila spokoju w pracy.
Kurde @Majlen, te kreski wyglądały na porządne. Jakaś masakra
nie wiem jak to nawet skomentować.
U mnie chyba 22 dzień cyklu i słuchajcie się zaczynaja schizy i objawy zagnieżdżenia 😜 mimo ze w tym miesiącu mam jakiś spokoj w sobie, ciąża to byłby cud nad Wisła biorąc pod uwagę wysoki testosteron męża.
Dziś jadąc do pracy oglądałam znów jakiś filmik o nieplodnosci męskiej i zaczynam myśleć, ze pewnie tak czy siak się skończy na in vitro. Bo oprócz ogólnych badań nasienia są jeszcze fragmentacja dna i hba, a podejrzewam, ze tam pewnie tez szału nie ma 🤪
A może jednak cud? 🤣
Idziecie na noc muzeów?