Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja też jeszcze będę testować, bardzo bym chciała aby tak było 🥺🥺 w dalszym ciągu zachodzę w głowę , że aż dwa testy były mylące, gdzie 2 dni wcześniej robiłam też tą samą firmą i wtedy nic nie pokazało. Ehh zobaczymy co u mnie się okaże, bo ten cykl to w ogóle jest jakiś ewenement, nie dość, że 2 owulacja, tyle dni już trwa to teraz jest to ..Eniana wrote:@Majlen Twoja sytuacja przypomina mi historię jednej ze staraczki tutaj na forum. Była prowadzącą na wątku więc wszyscy oszaleli jak zobaczyli jej 2 kreski słabe bo słabe ale widoczne. Po jakimś czasie poszła na betę I niestety była ujemną! Nikt nie mógł uwierzyć! Za jaki@ czas chyba za dzień zaczęła robić testy 2 razy dziennie rano i wieczorem, i testy ciemniały, dopiero za kilka dni beta wyszła pozytywna! To był prawdziwy cud... u Ciebie beta też nie wynosi >0.2 tylko 1.2.
Nie chcę robić Ci żadnej nadzieji bo tamta sytuacja na prawdę była wyjątkowa, ale tak jak piszą dziewczyny nie ma @ jest nadzieja i jak trzeba to my ją za Ciebie mamy!♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
CoffeeDream wrote:No właśnie ja buraka piję, ale niezbyt regularnie, więc ciekawa jestem efektów.
Nie ukrywam, że teraz tyle kasy wydałam, że wolałabym najpierw zacząć od "tańszego" sposobu, a reszta jak już innego wyjścia nie będzie. -
Suzie ja też miałam problem z ferrytyna w badaniu jakiś miesiąc temu, może 1,5 miesiąca temu, stosowałam kilka specyfików od tego czasu, włącznie z zakwasem z buraka. W tym tygodniu zrobię badania, więc sprawdzę czy coś się podniosło.
CoffeeDream, elektro96, Suzie, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
No pewnie... Wiem, że jednak to kupa kasy, a są jeszcze inne wydatki,😒 też mnie zabolał portfel ostatnio i nawet owulakow teraz nie kupowałam, bo stwierdziłam że i bez tego dam radę i jest mi to już niepotrzebne. Wyje*bongo 😛Suzie wrote:Nie ukrywam, że teraz tyle kasy wydałam, że wolałabym najpierw zacząć od "tańszego" sposobu, a reszta jak już innego wyjścia nie będzie.
-
A co tam jeszcze oprócz zakwasu stosowalas? 😊Speranza :) wrote:Suzie ja też miałam problem z ferrytyna w badaniu jakiś miesiąc temu, może 1,5 miesiąca temu, stosowałam kilka specyfików od tego czasu, włącznie z zakwasem z buraka. W tym tygodniu zrobię badania, więc sprawdzę czy coś się podniosło.
-
Majlen tak jak dziewczyny piszą, dopóki nie ma @ to jeszcze się wszystko może zdarzyć.
Ciekawe co u Prezesowej... Dziwne że ani jednej wiadomości nie napisała. Mam nadzieję, że odpoczywa sobie po prostu od telefonów i ekranów
elektro96, Majlen, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Daj znać koniecznie. Ja też piję zakwas, żelazo biorę co 2-3 dni + witamina C 😊 Na kontrolę wybiorę się za miesiąc.Speranza :) wrote:Suzie ja też miałam problem z ferrytyna w badaniu jakiś miesiąc temu, może 1,5 miesiąca temu, stosowałam kilka specyfików od tego czasu, włącznie z zakwasem z buraka. W tym tygodniu zrobię badania, więc sprawdzę czy coś się podniosło.
CoffeeDream, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Wy to do tańca i do różańca 😘
Jesteście jak jest dobrze i jak jest źle ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 16:50
Zaczarowan, elektro96, Suzie, CoffeeDream, Speranza :), Paima, Dropsik, notsobadd, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Speranza :) wrote:Majlen tak jak dziewczyny piszą, dopóki nie ma @ to jeszcze się wszystko może zdarzyć.
Ciekawe co u Prezesowej... Dziwne że ani jednej wiadomości nie napisała. Mam nadzieję, że odpoczywa sobie po prostu od telefonów i ekranów
No właśnie.. gdzie nasza prowadząca 🫡 tak samo mam nadzieje, że wszystko gra 😊
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Oby jak najmniej było tych złych momentów… 😊Majlen wrote:Tak w ogóle, to dziękuję za słowa wsparcia 🥹❤️
Jesteście jak jest dobrze i jak jest źle ❤️
Majlen, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
Jesteście jak jest dobrze i jak jest źle ❤️
Majlen, Paima, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Speranza :) wrote:Majlen tak jak dziewczyny piszą, dopóki nie ma @ to jeszcze się wszystko może zdarzyć.
Ona chyba pisała, że w weekend spędza czas z rodziną i robi odpoczynek od forum.
CoffeeDream, Zaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
A jeśli mogę spytać, ile miała wasza ferrytyna? I oczywiście czekam na info jak zrobicie powtórkę.
-
Dokładnie! Dajmy odsapnąć naszej Prezesoowej 🤪🩷 Niech wypoczywa i zbiera siły na prowadzenie pociągu 🚂Suzie wrote:Ona chyba pisała, że w weekend spędza czas z rodziną i robi odpoczynek od forum.

Powiem Wam, że jechałam wczoraj że złością trochę do rodziców. Kilka spraw się na to nałożyło. W skrócie - Z dorosłymi gorzej niż z dziećmi. 🙄
Ale finalnie cieszę się, że przyjechałam i nie siedzę sama w weekend. Pogoda superancka 🌞
W poniedziałek widzę się z koleżankami to też czekam 🥰 Jedna z nich spodziewa się dzidziusia. W ogóle to zaszła wtedy, kiedy i ja liczyłam, że uda się w 1cyklu, ajj.. 🥹 no, ale nic. Cieszę się jej szczęściem 🥹🩷🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2024, 17:03
Suzie, Speranza :), elektro96, Dropsik, notsobadd, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:No ja też jeszcze będę testować, bardzo bym chciała aby tak było 🥺🥺 w dalszym ciągu zachodzę w głowę , że aż dwa testy były mylące, gdzie 2 dni wcześniej robiłam też tą samą firmą i wtedy nic nie pokazało. Ehh zobaczymy co u mnie się okaże, bo ten cykl to w ogóle jest jakiś ewenement, nie dość, że 2 owulacja, tyle dni już trwa to teraz jest to ..
Majlen a może zrób test jeszcze rano i zobaczymy?
Speranza :), Zaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:
Jadłam dziś na obiadek identyczną sałateczkę, z własnego ogródka 🥰
Ale bardziej narobiłaś mi smaczka na ten gulasz 😋😋😋
elektro96, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Szoruje po dnie… 11,2 🫠Suzie wrote:A jeśli mogę spytać, ile miała wasza ferrytyna? I oczywiście czekam na info jak zrobicie powtórkę.
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
Floradix żelazo, a jak mi się skończył to FeMe Complex z Health labs Care. W sumie to już chyba ze 2 miesiące jednak minęło od ostatnich badań. Tym bardziej ciekawa jestem czy się coś poprawiło
CoffeeDream lubi tę wiadomość
elektro96 wrote:Szoruje po dnie… 11,2 🫠
O matko 😱