Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Mummy mówiła, że duże opóźnienie jest więc pewnie dlatego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 12:29
Dropsik lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Ja w diagnostyce jak robiłam na cito badania to były zwykle do 2h, raz tylko czekałam ponad 3, ale domyślam się że w poniedziałki to mają tam pewnie więcej zleceń i dlatego dłużej schodzistarania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
nick nieaktualnyKochana kciuki, żeby rana sie ładnie zagoiła po maści. Ja bym chyba tak jak Ty odczekała dla Twojego zdrowia.Vienna wrote:Widzę że dużo się dzieje 😍 @Speranza na pinku też widzę, to musi być to ❤️
Ja już po wizycie kontrolnej, no i niestety moje podejrzenia się sprawdziły. Rana w pępku nie goi się dobrze. Mam antybiotyk w maści. W piątek kolejna wizyta kontrolna, ale jakby się pogarszało to mam przyjść wcześniej 😕 z pozytywów, pani doktor, która akurat dziś była w przychodni (przychodnia przyszpitalna i do przychodni schodzi ten doktor który ma dyżur, więc nigdy nie wiem na kogo trafię xD) nie widzi powodów żeby zaprzestać starania 😯 Trochę mnie to zaskoczyło, bo lekarka prowadząca mówiła żeby się wstrzymać do drożności. Przegadałam to już z mężem i uważamy że mimo opinii tej dzisiejszej pani doktor lepiej się wstrzymać. Boję się powtórki, więc wolę najpierw sprawdzić to co mogę, czyli drożność i badania na mykoplazmę, ureoplazmę i chlamydie. Jak to będzie ok to wracamy do starań. Mam w planie w czerwcu zrobić te wymazy, a w lipcu drożność i od razu po drożności wracamy do gry 😊 Muszę zamówić nowe suple. Przyznaję że bardzo to zaniedbałam i od 3 tygodni nic nie biorę 😅
Vienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vienna wrote:Widzę że dużo się dzieje 😍 @Speranza na pinku też widzę, to musi być to ❤️
Ja już po wizycie kontrolnej, no i niestety moje podejrzenia się sprawdziły. Rana w pępku nie goi się dobrze. Mam antybiotyk w maści. W piątek kolejna wizyta kontrolna, ale jakby się pogarszało to mam przyjść wcześniej 😕 z pozytywów, pani doktor, która akurat dziś była w przychodni (przychodnia przyszpitalna i do przychodni schodzi ten doktor który ma dyżur, więc nigdy nie wiem na kogo trafię xD) nie widzi powodów żeby zaprzestać starania 😯 Trochę mnie to zaskoczyło, bo lekarka prowadząca mówiła żeby się wstrzymać do drożności. Przegadałam to już z mężem i uważamy że mimo opinii tej dzisiejszej pani doktor lepiej się wstrzymać. Boję się powtórki, więc wolę najpierw sprawdzić to co mogę, czyli drożność i badania na mykoplazmę, ureoplazmę i chlamydie. Jak to będzie ok to wracamy do starań. Mam w planie w czerwcu zrobić te wymazy, a w lipcu drożność i od razu po drożności wracamy do gry 😊 Muszę zamówić nowe suple. Przyznaję że bardzo to zaniedbałam i od 3 tygodni nic nie biorę 😅
Vienna kochana, oby rana jak najszybciej zaczęła się dobrze goić przy tej maści. Trzymam mocno kciuki! Plan działania bardzo dobry
najważniejsze to mieć plan
Vienna lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Liyss🧚🏻 wrote:Mimy mówiła, że duże opóźnienie jest więc pewnie dlatego
Ale że 2h 😲 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze to czytać. Rany się zagoją. Teraz latem jest większe ryzyko zakażeń, ale antybiotyk sobie poradzi z tymVienna wrote:Czuję się dużo lepiej ❤️ jak dłużej stoję, albo więcej pochodzę to boli i ciągnie podbrzusze, ale tak bardziej pod pępkiem, więc możliwe że to wynik tej rany w pępku. Głównie leżę, ale staram się zrobić codziennie krótki spacer po osiedlu 😅 czuję się trochę jak emeryt, bo tak sobie dreptam wolno, a jak mocniej boli to chodzę taka lekko przygarbiona 🤣
Powoli wrócisz do formy.
Vienna lubi tę wiadomość
-
MummyYummy czekamy na info ✊
Speranza ale długo... tyle żyć w niewiedzy 😘✊🍀
Ja też co chwilę odświeżam forum 🤷♀️
Platynova55, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Mam betę!!!! 19,5 !!!!!
Czyli ciąża?????
grazka0022, Liyss🧚🏻, Suzie, Vienna, elektro96, nick nieaktualny, notsobadd, nick nieaktualny, Platynova55, CoffeeDream, Pati2804, Zaczarowan, Malinowysorbet, ellevv, MummyYummy, Leśneintro, Chmurka21, Gregorka lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza tak! 🥰🥰
Za 2 dni powtórz 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 12:32
Speranza :) lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Speranza :) wrote:Mam betę!!!! 19,5 !!!!!
Czyli ciąża?????
Tak!!!!