Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Speranza :) wrote:Mam betę!!!! 19,5 !!!!!
Czyli ciąża?????
Czyli ciąża!!!Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Nie wierzę w to wszystko!!!! No nie wierzę!!! Na progesteron jeszcze czekam. To sam początek bo owu miałam 9 maja
Liyss🧚🏻, elektro96, Vienna, nick nieaktualny, MummyYummy, Chmurka21, PaulaG lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza a ile jesteś dpo?😁Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Speranza :) wrote:Mam betę!!!! 19,5 !!!!!
Czyli ciąża?????
Gratuluję MAMUSIU! to się dzieje ♥️👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
O rany!!!! ♥️♥️♥️♥️Speranza :) wrote:Mam betę!!!! 19,5 !!!!!
Czyli ciąża?????
Tak strasznie się cieszę, Speranza!!!
Nie mogło być piękniejszego scenariusza niż te dwie kreseczki przed biopsją 🥹
Jako staraczkowy dinozaur, jestem totalnie wzruszona ♥️♥️♥️
nick nieaktualny, notsobadd, Suzie, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Vienna, Zaczarowan, Malinowysorbet, MummyYummy, Chmurka21 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Super że masz takie nastawienie i że mimo wszystko czujesz się lepiej 😊 trochę Cię rozumiem, ja w środę mam wizytę i też dowiem się co dalej ze staraniami, ale też obstawiam że koło lipca czy sierpnia zaczynamy znowuVienna wrote:Mimo, że ta rana się kiepsko goi i jakoś tak przeciąga mi się ten powrót do zdrowia, to mam jakoś dziś dużo pozytywnego nastawienia. Może dlatego że usłyszałam że nie ma przeciwwskazań żeby od razu się starać. I tak poczekamy jeszcze te dwa cykle, ale sama świadomość że mogę się dalej starać tak mnie podnosi na duchu 😅❤️
Vienna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
nick nieaktualnyto są bardzo dobre wiadomościVienna wrote:Mimo, że ta rana się kiepsko goi i jakoś tak przeciąga mi się ten powrót do zdrowia, to mam jakoś dziś dużo pozytywnego nastawienia. Może dlatego że usłyszałam że nie ma przeciwwskazań żeby od razu się starać. I tak poczekamy jeszcze te dwa cykle, ale sama świadomość że mogę się dalej starać tak mnie podnosi na duchu 😅❤️

jak dobrze, że masz lepsze nastawienie
Vienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
speranza, mów mi tu szybko co zmieniłaś w tym cyklu, że tak ładnie Wam poszło 🤪 czułaś jakieś objawy sukcesu?
elektro96, Dropsik, Speranza :), Vienna, grazka0022, Malinowysorbet, MummyYummy, Chmurka21, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnykciuki, żebyś też usłyszała dobre wiadomościPlatynova55 wrote:Super że masz takie nastawienie i że mimo wszystko czujesz się lepiej 😊 trochę Cię rozumiem, ja w środę mam wizytę i też dowiem się co dalej ze staraniami, ale też obstawiam że koło lipca czy sierpnia zaczynamy znowu
Platynova55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystko Wam napiszę jak się uspokoje i wrócę ze szpitala. Właśnie jestem w drodze. Pojadę I powiem lekarzowi od razu 😁❤️ będzie pewnie tylko USG dzisiaj
Dropsik, elektro96, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, CoffeeDream, Pati2804, Vienna, notsobadd, Zaczarowan, Platynova55, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Tak kochana , gratulacje ❤❤🥺🍀🥰Speranza :) wrote:Mam betę!!!! 19,5 !!!!!
Czyli ciąża?????