Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
MagicznaNuta wrote:Fermina, Rahia też coś długo się nie odzywają, wszystko dobrze u Was Mamusie?
Dziewczyny dajcie znać też o Was myślałam 🥹Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
MagicznaNuta wrote:ale bym z Tobą posiedziała

Zapraszam kochana.. ❤️ ale u mnie niestety nie ma tak ładnie jak u Was! 😂 muszę zrobić porządek na balkonie i właśnie… chciałam Was spytać o kwiatki. Które najlepiej będą się sprawdzały na balkon? Najlepiej takie nad którymi nie trzeba się bardzo spuszczać 🫢 -
A u mnie codziennie na balkonie impreza gołębi, które codziennie przylatują z patykami i chcą tworzyć gniazdo. Mąż właśnie zamówi siatkę bo nic innego na nie nie działa 😪
A chciałam sobie ładnie zrobić na balkonie a póki co same kupy 🤣 serio to śmiech przez łzy bo mąż co 3 dni szoruje balkon
Zaczarowan lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
05.03 156 g dzidziusia 🥰

-
CoffeeDream wrote:To kto był najbliżej wyniku bety? 😅
Chyba Dropsik 😁
nick nieaktualny, CoffeeDream, Dropsik, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:A u mnie codziennie na balkonie impreza gołębi, które codziennie przylatują z patykami i chcą tworzyć gniazdo. Mąż właśnie zamówi siatkę bo nic innego na nie nie działa 😪
A chciałam sobie ładnie zrobić na balkonie a póki co same kupy 🤣 serio to śmiech przez łzy bo mąż co 3 dni szoruje balkon
Też tak mieliśmy i niestety skończyło się na siatce 🙈
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:A u mnie codziennie na balkonie impreza gołębi, które codziennie przylatują z patykami i chcą tworzyć gniazdo. Mąż właśnie zamówi siatkę bo nic innego na nie nie działa 😪
O my też myślimy nad siatką na balkonie, muszę mojego zmobilizować w najbliższym czasie
-
nick nieaktualnyja się za bardzo jeszzce nie znam, ale słyszałam, że sundaville są mniej wymagajace- tzn. jak zapomnisz podlać to nic im się od razu nie stanieZaczarowan wrote:Zapraszam kochana.. ❤️ ale u mnie niestety nie ma tak ładnie jak u Was! 😂 muszę zrobić porządek na balkonie i właśnie… chciałam Was spytać o kwiatki. Które najlepiej będą się sprawdzały na balkon? Najlepiej takie nad którymi nie trzeba się bardzo spuszczać 🫢

ale pewnie notsobadd pomoze i elektro
nie wiem czy jeszcze któraś jest tu baaardzo kwiatkowa? bo ja też będę miała prośbę
-
nick nieaktualnywspółczuję, chyba jedynie ta siatka póki co pozostajeLiyss🧚🏻 wrote:A u mnie codziennie na balkonie impreza gołębi, które codziennie przylatują z patykami i chcą tworzyć gniazdo. Mąż właśnie zamówi siatkę bo nic innego na nie nie działa 😪
-
Ja na balkonie mam m.in. pelargonie. One są niezniszczalne, we wrześniu przestałam je podlewać to prawie do listopada jeszcze kwitły i zdobiły balkon 😆
nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Malinowysorbet, Dropsik, elektro96 lubią tę wiadomość
-
MummyYummy czekamy z niecierpliwością ✊🍀
Prezesoowa 🫂🥺❤ myślami jestem z Tobą też 🍀
Speranza bardzo bardzo się cieszę ❤
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta, a wstawisz jeszcze raz zdjęcie balkonu? Odnazlałam twój post z soboty, ale jak wchodzę na zdjęcie to pokazuje mi "strona jest niedostępna"
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyKochana wstawie tylko później, bo fotkę zrobiłam innym telefonemgrazka0022 wrote:MagicznaNuta, a wstawisz jeszcze raz zdjęcie balkonu? Odnazlałam twój post z soboty, ale jak wchodzę na zdjęcie to pokazuje mi "strona jest niedostępna"

wrócę to wstawię lub zrobię nowe, ale póki co mam mało roślin wiec nie bardzo jest co oglądać
grazka0022 lubi tę wiadomość
-
Melduję na szybko, że na ten moment wszystko ok ♥️ Serduszko ładnie bije, przezierność karkowa prawidłowa. Maluszek ma już ponad 6 cm 😍 W tym szpitalu mają słaby sprzęt i widać to po jakości zdjęć, w dodatku babeczka musiała konkret naciskać, żeby pomierzyć bobo. Czekam teraz na prenatalne w przyszłym tygodniu 🥰
Lecę Was nadrabiać 😘
Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Suzie, grazka0022, nick nieaktualny, Pati2804, nick nieaktualny, notsobadd, Zaczarowan, Malinowysorbet, Vienna, Dropsik, Platynova55, Chmurka21, elektro96, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVienna wrote:U mnie pomogło, częste siedzenie na balkonie. Też nie mogliśmy sobie poradzić, żadne kruki nie działały. Aż w końcu miałam parę dni wolnego, i starałam się siedzieć od rana do wieczora z książką na balkonie. A jak akurat nie byłam na balkonie, to patrzyłam czy przylatują, jak przylatywały to leciałam jak wystrzelona z procy, żeby je odstraszyć. Od tego czasu chyba się mnie boją i mam spokój 😅
już Cię widzę w wyobraźni jak lecisz na ten balkon i je przeganiasz
zabawnie to musiało wyglądać, choć śmieszne to nie jest
Vienna lubi tę wiadomość
-
Vienna hahaha fajny sposób 😂 ale nie jestem chyba aż tak cierpliwa 😁
Vienna lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
05.03 156 g dzidziusia 🥰

-
Uff, ale ulga że wszystko dobrze 🥰😘MummyYummy wrote:Melduję na szybko, że na ten moment wszystko ok ♥️ Serduszko ładnie bije, przezierność karkowa prawidłowa. Maluszek ma już ponad 6 cm 😍 W tym szpitalu mają słaby sprzęt i widać to po jakości zdjęć, w dodatku babeczka musiała konkret naciskać, żeby pomierzyć bobo. Czekam teraz na prenatalne w przyszłym tygodniu 🥰
Lecę Was nadrabiać 😘
-
nick nieaktualnysuperMummyYummy wrote:Melduję na szybko, że na ten moment wszystko ok ♥️ Serduszko ładnie bije, przezierność karkowa prawidłowa. Maluszek ma już ponad 6 cm 😍 W tym szpitalu mają słaby sprzęt i widać to po jakości zdjęć, w dodatku babeczka musiała konkret naciskać, żeby pomierzyć bobo. Czekam teraz na prenatalne w przyszłym tygodniu 🥰
Lecę Was nadrabiać 😘
To już kawał Maluszka
buziaczki od ciotek