Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
Odpowiedz

Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁

Oceń ten wątek:
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 20 maja 2024, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vienna wrote:
    U mnie pomogło, częste siedzenie na balkonie. Też nie mogliśmy sobie poradzić, żadne kruki nie działały. Aż w końcu miałam parę dni wolnego, i starałam się siedzieć od rana do wieczora z książką na balkonie. A jak akurat nie byłam na balkonie, to patrzyłam czy przylatują, jak przylatywały to leciałam jak wystrzelona z procy, żeby je odstraszyć. Od tego czasu chyba się mnie boją i mam spokój 😅

Haha 😅 Przezabawny sposób, ale jak widać skuteczny 😁

Vienna lubi tę wiadomość

• notsobadd Autorytet

Wysłany: 20 maja 2024, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Mummy super wieści 😊♥️

MummyYummy lubi tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • CoffeeDream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    Melduję na szybko, że na ten moment wszystko ok ♥️ Serduszko ładnie bije, przezierność karkowa prawidłowa. Maluszek ma już ponad 6 cm 😍 W tym szpitalu mają słaby sprzęt i widać to po jakości zdjęć, w dodatku babeczka musiała konkret naciskać, żeby pomierzyć bobo. Czekam teraz na prenatalne w przyszłym tygodniu 🥰

Lecę Was nadrabiać 😘

Piękna wiadomość ❤️ Pomiziaj Maluszka od ciotek 🥹🥰

• Zaczarowan Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    Melduję na szybko, że na ten moment wszystko ok ♥️ Serduszko ładnie bije, przezierność karkowa prawidłowa. Maluszek ma już ponad 6 cm 😍 W tym szpitalu mają słaby sprzęt i widać to po jakości zdjęć, w dodatku babeczka musiała konkret naciskać, żeby pomierzyć bobo. Czekam teraz na prenatalne w przyszłym tygodniu 🥰

Lecę Was nadrabiać 😘

Super! ❤️ niech rośnie maleństwo! 🌞

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • Smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2024, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy to super że wszystko ok 😘❤️
    A jak tam masz przeczucia odnośnie płci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 13:17

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2024, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz Smerfetka czekamy na Twoją wizytę :)

CoffeeDream lubi tę wiadomość

• Speranza :) Autorytet

Wysłany: 20 maja 2024, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam progesteron 38,7
    Jestem w szpitalu, czekam na przyjęcie 🥹🥹🥹❤️

grazka0022, nick nieaktualny, CoffeeDream, Suzie, Malinowysorbet, MummyYummy, Vienna, notsobadd, Dropsik, Liyss🧚🏻, Pati2804, Platynova55, Chmurka21, elektro96, Leśneintro, PaulaG lubią tę wiadomość

"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2024, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speranza :) wrote:
    Mam progesteron 38,7
    piękny :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się lekarz zdziwi :)

• Suzie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam progesteron 38,7

Pięknie 🥹

👩30👨31
    👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ✅ stabilna niedoczynność tarczycy
    ❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
    💙2025
    age.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież ja się porycze zaraz lekarzowi...

"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 20 maja 2024, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:

Lecę Was nadrabiać 😘

Super ❤️

To teraz przerwa w kursowaniu pociągu do 15:30 😁

CoffeeDream, Malinowysorbet, MummyYummy, nick nieaktualny, Zaczarowan, notsobadd, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość

👩30👨31
    👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ✅ stabilna niedoczynność tarczycy
    ❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne
    ✅ badania nasienia

🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
    💙2025
    age.png
  • Smerfetkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagicznaNuta wrote:
    to teraz Smerfetka czekamy na Twoją wizytę :)

Aż zaczynam się stresować 😅 jeszcze ponad 2h, o ile nie będzie opóźnienia. To pierwsza moja wizyta więc nie wiem czy są kolejki jak coś. Dziewczyny wsiadajcie do pociągu na 15:30 🚂❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 13:21

CoffeeDream, Malinowysorbet, MummyYummy, nick nieaktualny, Zaczarowan, notsobadd, Liyss🧚🏻, Pati2804, Platynova55, Gregorka lubią tę wiadomość

age.png
  • CoffeeDream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam progesteron 38,7
    No cudownie 🩷 to czekamy w dalszym ciągu na wieści z wizyty i mów koniecznie co w tym cyklu było inaczej 😄

Wysłany: 20 maja 2024, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak stąd wyjdę to od razu powiem narzeczonemu, nie wytrzymam, bo on przyjechał tu ze mną... Myślałam że powiem mu dopiero po drugiej becie, ale nie dam rady i nie chce kłamać że jestem po biopsji jak nie bede

CoffeeDream, Malinowysorbet, MummyYummy, nick nieaktualny, Zaczarowan, notsobadd, Dropsik, Liyss🧚🏻, Pati2804, elektro96, Gregorka, PaulaG lubią tę wiadomość

• Smerfetkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież ja się porycze zaraz lekarzowi...

No i pięknie! 🥹 to cudowne chwile płakać ze szczęścia 😁 takze placz 🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 14:03

Speranza :), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

age.png
  • CoffeeDream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak stąd wyjdę to od razu powiem narzeczonemu, nie wytrzymam, bo on przyjechał tu ze mną... Myślałam że powiem mu dopiero po drugiej becie, ale nie dam rady i nie chce kłamać że jestem po biopsji jak nie bede

Ale będzie miał niespodziankę! 🩷🥹

grazka0022, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dropsik Autorytet

Wysłany: 20 maja 2024, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowan wrote:
    Zapraszam kochana.. ❤️ ale u mnie niestety nie ma tak ładnie jak u Was! 😂 muszę zrobić porządek na balkonie i właśnie… chciałam Was spytać o kwiatki. Które najlepiej będą się sprawdzały na balkon? Najlepiej takie nad którymi nie trzeba się bardzo spuszczać 🫢
    U mnie mąż dzisiaj idzie (w końcu!) po truskawki :) Nie są wymagające, tylko podlewanie i jeszcze coś można zjeść :)

nick nieaktualny, Zaczarowan, Gregorka lubią tę wiadomość

• Zimozielona Autorytet

Wysłany: 20 maja 2024, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimozielona - przytulam... U mnie ovi trzymał do 14 dni czasem nawet i też było mi ciężko potem biel zobaczyć... Wiem co czujesz. Który to cykl starań?
    Już z rok.
    Pierwszy cykl po sono HSG i z ovitrelle

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2024, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetkaa wrote:
    Aż zaczynam się stresować 😅 jeszcze ponad 2h, o ile nie będzie opóźnienia. To pierwsza moja wizyta więc nie wiem czy są kolejki jak coś. Dziewczyny wsiadajcie do pociągu na 15:30 🚂❤️
    pociag będzie wypełniony po brzegi :) będziemy tam z Tobą, rozumiem, że się stresujesz, wszystko będzie dobrze :)

Speranza :) lubi tę wiadomość

‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ