Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Vienna wrote:U mnie pomogło, częste siedzenie na balkonie. Też nie mogliśmy sobie poradzić, żadne kruki nie działały. Aż w końcu miałam parę dni wolnego, i starałam się siedzieć od rana do wieczora z książką na balkonie. A jak akurat nie byłam na balkonie, to patrzyłam czy przylatują, jak przylatywały to leciałam jak wystrzelona z procy, żeby je odstraszyć. Od tego czasu chyba się mnie boją i mam spokój 😅
Haha 😅 Przezabawny sposób, ale jak widać skuteczny 😁
Vienna lubi tę wiadomość
-
@Mummy super wieści 😊♥️
MummyYummy lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
MummyYummy wrote:Melduję na szybko, że na ten moment wszystko ok ♥️ Serduszko ładnie bije, przezierność karkowa prawidłowa. Maluszek ma już ponad 6 cm 😍 W tym szpitalu mają słaby sprzęt i widać to po jakości zdjęć, w dodatku babeczka musiała konkret naciskać, żeby pomierzyć bobo. Czekam teraz na prenatalne w przyszłym tygodniu 🥰
Lecę Was nadrabiać 😘
Piękna wiadomość ❤️ Pomiziaj Maluszka od ciotek 🥹🥰
-
MummyYummy wrote:Melduję na szybko, że na ten moment wszystko ok ♥️ Serduszko ładnie bije, przezierność karkowa prawidłowa. Maluszek ma już ponad 6 cm 😍 W tym szpitalu mają słaby sprzęt i widać to po jakości zdjęć, w dodatku babeczka musiała konkret naciskać, żeby pomierzyć bobo. Czekam teraz na prenatalne w przyszłym tygodniu 🥰
Lecę Was nadrabiać 😘
Super! ❤️ niech rośnie maleństwo! 🌞
-
nick nieaktualny
-
Mam progesteron 38,7
Jestem w szpitalu, czekam na przyjęcie 🥹🥹🥹❤️
grazka0022, nick nieaktualny, CoffeeDream, Suzie, Malinowysorbet, MummyYummy, Vienna, notsobadd, Dropsik, Liyss🧚🏻, Pati2804, Platynova55, Chmurka21, elektro96, Leśneintro, PaulaG lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Speranza :) wrote:Mam progesteron 38,7
Jestem w szpitalu, czekam na przyjęcie 🥹🥹🥹❤️
Pięknie 🥹 -
Lecę Was nadrabiać 😘
Super ❤️
To teraz przerwa w kursowaniu pociągu do 15:30 😁
CoffeeDream, Malinowysorbet, MummyYummy, nick nieaktualny, Zaczarowan, notsobadd, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:to teraz Smerfetka czekamy na Twoją wizytę

Aż zaczynam się stresować 😅 jeszcze ponad 2h, o ile nie będzie opóźnienia. To pierwsza moja wizyta więc nie wiem czy są kolejki jak coś. Dziewczyny wsiadajcie do pociągu na 15:30 🚂❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 13:21
CoffeeDream, Malinowysorbet, MummyYummy, nick nieaktualny, Zaczarowan, notsobadd, Liyss🧚🏻, Pati2804, Platynova55, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Jak stąd wyjdę to od razu powiem narzeczonemu, nie wytrzymam, bo on przyjechał tu ze mną... Myślałam że powiem mu dopiero po drugiej becie, ale nie dam rady i nie chce kłamać że jestem po biopsji jak nie bede
CoffeeDream, Malinowysorbet, MummyYummy, nick nieaktualny, Zaczarowan, notsobadd, Dropsik, Liyss🧚🏻, Pati2804, elektro96, Gregorka, PaulaG lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Jak stąd wyjdę to od razu powiem narzeczonemu, nie wytrzymam, bo on przyjechał tu ze mną... Myślałam że powiem mu dopiero po drugiej becie, ale nie dam rady i nie chce kłamać że jestem po biopsji jak nie bede
Ale będzie miał niespodziankę! 🩷🥹
grazka0022, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
U mnie mąż dzisiaj idzie (w końcu!) po truskawkiZaczarowan wrote:Zapraszam kochana.. ❤️ ale u mnie niestety nie ma tak ładnie jak u Was! 😂 muszę zrobić porządek na balkonie i właśnie… chciałam Was spytać o kwiatki. Które najlepiej będą się sprawdzały na balkon? Najlepiej takie nad którymi nie trzeba się bardzo spuszczać 🫢
Nie są wymagające, tylko podlewanie i jeszcze coś można zjeść
nick nieaktualny, Zaczarowan, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypociag będzie wypełniony po brzegiSmerfetkaa wrote:Aż zaczynam się stresować 😅 jeszcze ponad 2h, o ile nie będzie opóźnienia. To pierwsza moja wizyta więc nie wiem czy są kolejki jak coś. Dziewczyny wsiadajcie do pociągu na 15:30 🚂❤️
będziemy tam z Tobą, rozumiem, że się stresujesz, wszystko będzie dobrze
Speranza :) lubi tę wiadomość