Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymasz rację, ale będzie szczęśliwySperanza :) wrote:Jak stąd wyjdę to od razu powiem narzeczonemu, nie wytrzymam, bo on przyjechał tu ze mną... Myślałam że powiem mu dopiero po drugiej becie, ale nie dam rady i nie chce kłamać że jestem po biopsji jak nie bede
-
@notsobadd, dużo zdrówka dla mamy i babci 😘 Tak jak piszesz, czasem bez znajomości nic nie da się załatwić i to jest mega frustrujące. Dobrze, że Tobie się udało.
@MagicznaNuta, ojeju, przykra sytuacja... Broda odrośnie, ale jednak tekst o piersiach to bardzo średni...
@Zaczarowan, wizyta była na NFZ. Myślałam, że mi dupsko przyrośnie do tego krzesła 🤭
@Liyss, tic taki działają? Nie wiem, czy to będzie pocieszające, ale ja od około tygodnia miewam mdłości tylko sporadycznie 😉
@Coffee, rozumiem Twój tok myślenia. To że z pierwszym poszło łatwo, to nie znaczy, że z kolejnym też tak będzie i odwrotnie - długie starania nie są wyznacznikiem tego, że na kolejną ciążę będzie trzeba tyle czekać 😘
@Vienna, antybiotyk na pewno pomoże 💪✊
@Suzie, melduję, że opóźnienie wyniosło... poproszę o werble... ponad dwie godziny!!!
@Smerfetka, no właśnie z płcią to u nas już pisały zakłady 🙈 Ja mówię, że to chłopiec, Mąż - że dziewczynka 🤭 Kto przegrywa, stawia dużego mąka 😂
Kochana, teraz trzymamy kciuki za Twoją wizytę ✊♥️
Zaczarowan, Vienna, nick nieaktualny, CoffeeDream, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Jak stąd wyjdę to od razu powiem narzeczonemu, nie wytrzymam, bo on przyjechał tu ze mną... Myślałam że powiem mu dopiero po drugiej becie, ale nie dam rady i nie chce kłamać że jestem po biopsji jak nie bede
Daj znać jak zareagował 🥰 -
Speranza udzielają mi się Twoje emocje, tak bardzo cieszę się razem z Tobą… 🥹♥️
Czekam na relacje :*
nick nieaktualny, Zaczarowan, Speranza :), Dropsik, CoffeeDream, Platynova55, Pati2804, elektro96 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
MummyYummy wrote:@notsobadd, dużo zdrówka dla mamy i babci 😘 Tak jak piszesz, czasem bez znajomości nic nie da się załatwić i to jest mega frustrujące. Dobrze, że Tobie się udało.
@MagicznaNuta, ojeju, przykra sytuacja... Broda odrośnie, ale jednak tekst o piersiach to bardzo średni...
@Zaczarowan, wizyta była na NFZ. Myślałam, że mi dupsko przyrośnie do tego krzesła 🤭
@Liyss, tic taki działają? Nie wiem, czy to będzie pocieszające, ale ja od około tygodnia miewam mdłości tylko sporadycznie 😉
@Coffee, rozumiem Twój tok myślenia. To że z pierwszym poszło łatwo, to nie znaczy, że z kolejnym też tak będzie i odwrotnie - długie starania nie są wyznacznikiem tego, że na kolejną ciążę będzie trzeba tyle czekać 😘
@Vienna, antybiotyk na pewno pomoże 💪✊
@Suzie, melduję, że opóźnienie wyniosło... poproszę o werble... ponad dwie godziny!!!
@Smerfetka, no właśnie z płcią to u nas już pisały zakłady 🙈 Ja mówię, że to chłopiec, Mąż - że dziewczynka 🤭 Kto przegrywa, stawia dużego mąka 😂
Kochana, teraz trzymamy kciuki za Twoją wizytę ✊♥️
Co za opóźnienie i to z rana :o -
Dzisiaj na obiad robię mielone z mizerią 😎 to ulubione danie mojego niemęża, wiec pewnie będzie szczęśliwy jak wróci do domku ^^
Smerfetka czekam z niecierpliwością! Jak w ogóle te ukłucia? Coś lepiej?
nick nieaktualny, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uuu mielone z ziemniaczkami i mizerią 😍😍 moj pierwszy pomysl na dzisiaj na kurczaka z ryżem jest zagrożony 😄Zaczarowan wrote:Dzisiaj na obiad robię mielone z mizerią 😎 to ulubione danie mojego niemęża, wiec pewnie będzie szczęśliwy jak wróci do domku ^^
nick nieaktualny, Zaczarowan, MummyYummy lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyCodownie, że robisz obiad z myślą o swoim partnerzeZaczarowan wrote:Dzisiaj na obiad robię mielone z mizerią 😎 to ulubione danie mojego niemęża, wiec pewnie będzie szczęśliwy jak wróci do domku ^^
-
Zaczarowan wrote:Dzisiaj na obiad robię mielone z mizerią 😎 to ulubione danie mojego niemęża, wiec pewnie będzie szczęśliwy jak wróci do domku ^^
Zaczarowan- od dwóch dni nie używam takiego płynu intymnego do mycia dla kobiet w ciąży.. tylko ciepłej wody.. i narazie jest ok 🤞🏻może to ten żel mi nie podpasowal hmm 🧐 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smerfetkaa wrote:Zaczarowan- od dwóch dni nie używam takiego płynu intymnego do mycia dla kobiet w ciąży.. tylko ciepłej wody.. i narazie jest ok 🤞🏻może to ten żel mi nie podpasowal hmm 🧐
Oo jeżeli mogę spytać, co to za płyn? Być może słuchaj jest tak, jak mówisz! Dobrze, że zrobiłaś od niego przerwę ;* -
Później Was nadrobię, bo zaraz wchodzę już do pracy. Ale widziałam, że beta wysoka !!!!
Speranza- moje gratulacje!!!! O maj gaaat 🤩🤩🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️
nick nieaktualny, Dropsik, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Speranza :), MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
Zaczarowan wrote:Oo jeżeli mogę spytać, co to za płyn? Być może słuchaj jest tak, jak mówisz! Dobrze, że zrobiłaś od niego przerwę ;*
Lacibios Femina Pregna w różowej buteleczce. A ostatnio uzylam takiego co kiedys używałam: Ziaja - Intima kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem laktobionowym 200ml i nie było kłucia 🤞🏻 tylko nie wiem jaki ten drugi płyn ma ph. W każdym bądź razie zastanawiam się na jaki inny zmienić. Może ktoś coś podpowie
bo sama ciepła woda na dłuższą metę ja nie umiem 😅 a może warto używać takiego płynu tylko kilka razy w tygodniu? Jakie macie zdanie na ten temat?
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem czy mogę tutaj poruszyć ten temat zwłaszcza jak tutaj takie cudowne wieści, ale wczoraj się trochę przestraszyłam. Nie mogłam się wczoraj " załatwić" i później jak już się udało - to strasznie mnie coś zapiekło ( po ciążach została mi pamiątka w postaci hemoroidów ). Później rozbolał mnie brzuch i miałam biegunkę. I zauważyłam trochę świeżej krwi i się wystraszyłam. Nie wiem czy coś pękło czy coś gorszego
od tego momentu nie byłam w kibelku i trochę się boję co będzie następnym razem.