Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja już w drodze do immunolog. Mam wizytę na 8.10. ciekawe czy dawka heparyny zostaje czy będzie wyższa 😬 Wizyta bez większych emocji, ale na pewno bardzo ważna dla bąbelka ☺️
CoffeeDream, notsobadd, MagicznaNuta, Platynova55, Malinowysorbet, Pati2804, Chmurka21, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Kciuki za chłopa Majuny
( powtarzam za Was Dziewczyny bo nie wiem, czy to mąż, chłopak, narzeczony
Mąż (z tego co pamiętam 😁) ale ja o swoim często mówię, że to mój chłop i tak jakoś mi się przyjęło 😂
@Majunia chyba się wczoraj nie odzywała albo gdzieś mi umknęło, mam nadzieję że wszystko okMagicznaNuta lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Majuna wrote:Dobrego dnia dziewczyny! Mało mnie tu ostatnio bardzo, ale dziękuję za Wasze kciuki dla mojego, odezwę się, co tam mu andro powiedział ciekawego. Trzymajcie się. 😘
Tulę za wszystkie smutki i gorszy czas 🫂
o wilku mowa, właśnie mówię że coś Cię nie widziałam. czekamy na info :*MagicznaNuta lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:Coffe i chlop Majuny trzymam kciuki za wyniki 🤞😊
Dzień dobry dziewczyny, chociaż komu dobry temu dobry 😆 dzisiaj tempka postanowiła spaść, zrobiłam tez test dla zasady i biel aż razi (9dpo). Wcześnie nie wcześnie ja już skreślam ten cykl i mam go gdzieś, nie będę więcej testować. W poprzednim cyklu przeżyłam załamanie a w tym po prostu obrażam się i tyle.
Mam nadzieję, że Wasz dzień będzie lepszy 😁
ejjj, ale 9 dpo to jest jeszcze bardzo wcześnie, wszystko jest możliweale oczywiście rozumiem niechęć do testowania… kciuki dla Ciebie dalej są obecne
🤞🏻
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
@Suzie ta kiecka to na szczęście 🤪🤭👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Zimozielona wrote:Ja wczoraj z mężem płakałam, ja bardziej.
Wczoraj dwa testy zrobione pozytywne ale z niedowierzaniem bo jeszcze może ovitrelle. Późnym popołudniem test ( i powtórzony) znacznie ciemniejszy a 14doba zaczęta po ovi. Po prostu dwie kreski. W ciągu godziny silny ból brzucha krwawienie oraz meeega okres. Już nie plamienie brązowe. Noc cała silne bóle brzucha, silny okres. Dzisiejszy test już dużo bladszy..
Ovitrelle? Biochemiczna?
Nikt tego nie wie.
Cykl rozjechany na maksa. Bo przecież dopiero 18dc. Dziś 19dc. Leje się ze mnie masakrycznie. Złodzien nie mam. Odstawiam progesteron.
Takiego zrezygnowania i powiedzenia dość jeszcze nie mieliśmy obydwoje. Nawet w styczniu po poronieniu.
Decyzja: koniec ze staraniami na 2-3miesiace.
Kupujemy wakacje w sierpniu i na wakacjach wrócimy do tematu.
I ja i mąż musimy odpocząć. Mam dość hormonów, progesteronów, ovi, testów, badań, wizyt gin i liczenia dni. Koniec.
Więc niestety dziewczyny z całą sympatią odsuwam się od OvuFriend i równie wylogowywuje.
Każdej z Was życzę samych cudownych dni z kropkami, powodzenia w cyklach i duzoooo siły.
To był ciężki rok starań dla nas i wiem że każda z Was to silna babka.. i jesteście cudowne. Jeszcze raz Was mocno ściskam. -
Majuna wrote:Dobrego dnia dziewczyny! Mało mnie tu ostatnio bardzo, ale dziękuję za Wasze kciuki dla mojego, odezwę się, co tam mu andro powiedział ciekawego. Trzymajcie się. 😘
Tulę za wszystkie smutki i gorszy czas 🫂
Trzymam kciuki za wizytę męża! Daj znać 😊MagicznaNuta, Speranza :), Gregorka lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
A z ta sukienką- hahaha🤣😅🙈😘 -
MagicznaNuta wrote:ja też poleciałam wcozraj wieczorem do sklepu po truskawki i maliny
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Mąż (z tego co pamiętam 😁) ale ja o swoim często mówię, że to mój chłop i tak jakoś mi się przyjęło 😂
@Majunia chyba się wczoraj nie odzywała albo gdzieś mi umknęło, mam nadzieję że wszystko okja też często o swoim mówię chłop
-
Dropsik wrote:Jak!? 😂
Chyba jeszcze spałam gdy się szykowałam do pracy 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 08:05
MagicznaNuta, Zbuntowana, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Ja już w drodze do immunolog. Mam wizytę na 8.10. ciekawe czy dawka heparyny zostaje czy będzie wyższa 😬 Wizyta bez większych emocji, ale na pewno bardzo ważna dla bąbelka ☺️
No to odpalamy pociąg pod gabinet 🥳🥳🥳Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Ja już w drodze do immunolog. Mam wizytę na 8.10. ciekawe czy dawka heparyny zostaje czy będzie wyższa 😬 Wizyta bez większych emocji, ale na pewno bardzo ważna dla bąbelka ☺️
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:@Suzie ta kiecka to na szczęście 🤪🤭
-
Malinowysorbet wrote:Coffe i chlop Majuny trzymam kciuki za wyniki 🤞😊
Dzień dobry dziewczyny, chociaż komu dobry temu dobry 😆 dzisiaj tempka postanowiła spaść, zrobiłam tez test dla zasady i biel aż razi (9dpo). Wcześnie nie wcześnie ja już skreślam ten cykl i mam go gdzieś, nie będę więcej testować. W poprzednim cyklu przeżyłam załamanie a w tym po prostu obrażam się i tyle.
Mam nadzieję, że Wasz dzień będzie lepszy 😁
Byłaś u lekarza na konsultacji wyników z trombofili? 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 08:10