Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zimozielona wrote:Ja wczoraj z mężem płakałam, ja bardziej.
Wczoraj dwa testy zrobione pozytywne ale z niedowierzaniem bo jeszcze może ovitrelle. Późnym popołudniem test ( i powtórzony) znacznie ciemniejszy a 14doba zaczęta po ovi. Po prostu dwie kreski. W ciągu godziny silny ból brzucha krwawienie oraz meeega okres. Już nie plamienie brązowe. Noc cała silne bóle brzucha, silny okres. Dzisiejszy test już dużo bladszy..
Ovitrelle? Biochemiczna?
Nikt tego nie wie.
Cykl rozjechany na maksa. Bo przecież dopiero 18dc. Dziś 19dc. Leje się ze mnie masakrycznie. Złodzien nie mam. Odstawiam progesteron.
Takiego zrezygnowania i powiedzenia dość jeszcze nie mieliśmy obydwoje. Nawet w styczniu po poronieniu.
Decyzja: koniec ze staraniami na 2-3miesiace.
Kupujemy wakacje w sierpniu i na wakacjach wrócimy do tematu.
I ja i mąż musimy odpocząć. Mam dość hormonów, progesteronów, ovi, testów, badań, wizyt gin i liczenia dni. Koniec.
Więc niestety dziewczyny z całą sympatią odsuwam się od OvuFriend i równie wylogowywuje.
Każdej z Was życzę samych cudownych dni z kropkami, powodzenia w cyklach i duzoooo siły.
To był ciężki rok starań dla nas i wiem że każda z Was to silna babka.. i jesteście cudowne. Jeszcze raz Was mocno ściskam.
Przytulam 🫂 pamiętaj, że zawsze musisz wrócić, będziemy tutaj, trzynaście się i odpocznienie -
Ja się właśnie zorientowałam, że dzisiaj mija miesiąc odkąd miałam podejrzenie owulacji... Powinnam teraz zbliżać się do płodnych, a wyszło jak wyszło...
-
Trzymam kciuki za badania Coffee oraz chłopa Majuny! Będziemy czekać na info ❤️
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Wczoraj dwa testy zrobione pozytywne ale z niedowierzaniem bo jeszcze może ovitrelle. Późnym popołudniem test ( i powtórzony) znacznie ciemniejszy a 14doba zaczęta po ovi. Po prostu dwie kreski. W ciągu godziny silny ból brzucha krwawienie oraz meeega okres. Już nie plamienie brązowe. Noc cała silne bóle brzucha, silny okres. Dzisiejszy test już dużo bladszy..
Ovitrelle? Biochemiczna?
Nikt tego nie wie.
Cykl rozjechany na maksa. Bo przecież dopiero 18dc. Dziś 19dc. Leje się ze mnie masakrycznie. Złodzien nie mam. Odstawiam progesteron.
Takiego zrezygnowania i powiedzenia dość jeszcze nie mieliśmy obydwoje. Nawet w styczniu po poronieniu.
I ja i mąż musimy odpocząć. Mam dość hormonów, progesteronów, ovi, testów, badań, wizyt gin i liczenia dni. Koniec.
Więc niestety dziewczyny z całą sympatią odsuwam się od OvuFriend i równie wylogowywuje.
Każdej z Was życzę samych cudownych dni z kropkami, powodzenia w cyklach i duzoooo siły.
To był ciężki rok starań dla nas i wiem że każda z Was to silna babka.. i jesteście cudowne. Jeszcze raz Was mocno ściskam.
Przytulam Cię 🫂 będziemy na Ciebie czekać! ♥️👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyszłam do pracy i się zorientowałam, że założyłam sukienkę tyłem na przód 🙈
Dropsik, Pati2804, Liyss🧚🏻, Speranza :), Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulaG wrote:Ja od dzieciaka mdlałam... w kościele najczęściej. Z powodu krwi i zębów mdlałam nawet w przedszkolu... minelo jak w wieku 18 lat musialam badac tarczycę co miesiąc a potem w wieku 20 lat starania o dziecko..... takze trzymam kciuki za córkę.
wierzę, że jej przejdzie
PaulaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Stwierdziłam że nie mam co zjeść bo nie mam w domu nic na co mam ochotę.. jest mi smutno i chyba jadę do sklepu 🤔 kupię arbuza, paprykę czerwoną i jakieś inne owoce 🙈 może jakiś jogurt 😅
Więc serial musi zaczekać jeszcze z godzinę 😅
P.s. muszę mieć przekąski na serial 😜Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajlen wrote:W moim życiu, to najgorsze uczucie świata, widząc ujemną betę po wcześniejszych II kreskach 😪
Teraz już wiem, że gdy w końcu zobaczę pozytyw, to nie będę się już tak mocno cieszyć bez wyniku bety. No chyba, że wyjdą mi dwie kreseczki na 3 różnych testach, z innych firm.
No, ale było minęło, ważne, że zaczęłam nowy cykl i bardzo mocno w niego będę wierzyć ❤️Majlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulaG wrote:Hahaha dzisiaj miałam dzień prania wiec w przerwach sobie czytałam.... przez 5 godzin 🤣🤣🤣
U mnie w sumie nic dziękuję ze pytasz.. jestem w fazie owulacji chyba.. wczoraj miałam z mężem rocznice slubu cywilnego ktorego nie obchodzimy (7 już) a dzisiaj maz ma urodziny.. 29 maja synek ma 6 urodziny już.. no i tak sobie żyje jakoś z dnia na dzień 😁i dla Was Kochani
PaulaG lubi tę wiadomość
-
Ovitrelle? Biochemiczna?
Nikt tego nie wie.
To był ciężki rok starań dla nas i wiem że każda z Was to silna babka.. i jesteście cudowne. Jeszcze raz Was mocno ściskam.,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyZimozielona wrote:Ja wczoraj z mężem płakałam, ja bardziej.
Ovitrelle? Biochemiczna?
Nikt tego nie wie.
To był ciężki rok starań dla nas i wiem że każda z Was to silna babka.. i jesteście cudowne. Jeszcze raz Was mocno ściskam. -
nick nieaktualnyGregorka wrote:Dzień dobry ❤️
Wczoraj byłam pierwszy raz u podologa na zabiegach pielęgnacyjnych stopek 🦶😁 bardzo polecam sa takie mieciusie😊 przy okazji pokazałam palec u ręki, po mojej ostatniej akcji z nożem-rana prawidłowo się goi, dostałam przypisana dodatkowa maść i muszę cierpliwe czekać na odbudowę nabłonka i panokcia😇
Notsobadd mojemu mężowi raz udało się odzywać od tanich linii kaske(Ryanair) z zadswiadczeniem-Kaska została przelana na punkty do wykorzystania dla kupujacego(brat wtedy kupowal) Tule za sytuację 🫂❤️ dużo zdrówka dla mamy ❤️🤞
Miłego dnia ❤️❤️❤️Gregorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coffe i chlop Majuny trzymam kciuki za wyniki 🤞😊
Dzień dobry dziewczyny, chociaż komu dobry temu dobry 😆 dzisiaj tempka postanowiła spaść, zrobiłam tez test dla zasady i biel aż razi (9dpo). Wcześnie nie wcześnie ja już skreślam ten cykl i mam go gdzieś, nie będę więcej testować. W poprzednim cyklu przeżyłam załamanie a w tym po prostu obrażam się i tyle.
Mam nadzieję, że Wasz dzień będzie lepszy 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 07:42
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny