Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Tule kochana...Malinowysorbet wrote:Coffe i chlop Majuny trzymam kciuki za wyniki 🤞😊
Dzień dobry dziewczyny, chociaż komu dobry temu dobry 😆 dzisiaj tempka postanowiła spaść, zrobiłam tez test dla zasady i biel aż razi (9dpo). Wcześnie nie wcześnie ja już skreślam ten cykl i mam go gdzieś, nie będę więcej testować. W poprzednim cyklu przeżyłam załamanie a w tym po prostu obrażam się i tyle.
Mam nadzieję, że Wasz dzień będzie lepszy 😁mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Dzień dobry i miłego dnia 😘🌞
Czekamy na wieści od Dropsika 😘
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Ogólnie dziewczyny to poległam na serialu znowu .. 🙈 zasnęłam na wstępie i znowu muszę dziś zacząć oglądanie od nowa 🤣🤣 to jest jakaś masakra 😅
nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚlinka mi cieknieCoffeeDream wrote:Hej 🌸 Ja już po spuszczeniu krwi i tylko czekam aż zjem i przy okazji wrócę do rytuału łykania supli 😁 Kupiłam bajgla, łososia, awokado i mam zamiar zrobić pyszną kanapeczkę. 😊
@Notsobadd Jednak zbadałam też estradiol. Zobaczę czy faktycznie jest niższy czy o co chodzi. 😉
Dziękuję, moja mama ma problem akurat z szyszynką. Ogólnie ma bóle głowy, oczy jej zachodzą mgła. Mam nadzieję, że coś jej doradzą.
@Zimozielona Przytulam 🫂 Czekamy oczywiście na Ciebie. Odpocznij sobie.
@Majuna Kciuki za chłopa 😁🤞🍀
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie jestem w ciąży ale też tak mamPati2804 wrote:Ogólnie dziewczyny to poległam na serialu znowu .. 🙈 zasnęłam na wstępie i znowu muszę dziś zacząć oglądanie od nowa 🤣🤣 to jest jakaś masakra 😅
zaczynam oglądać, a później budzę się na napisach końcowych D
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Hej.
Kciuki za wizytę @Dropsik
I @Majuna za Twojego faceta, daj znać co mu powie ✊
@Coffee ✊ za wyniki
@zimozielona przytulam 🫂🫂🫂 czasem dobrze jest odpocząć od tematu.
Ja wybieram się do pracy. Buziaki dla Was wszystkich 🥰
nick nieaktualny, Majuna, CoffeeDream, Dropsik, elektro96, Pati2804, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygratulacjeMajuna wrote:Dzięki, to miłe kochana! Tak dokładnie, sprawa już weszła w życie i staram się odnaleźć w nowej rzeczywistości w pracy, a w domu po prostu więcej odpoczywam bez telefonu. Ale jest miło, dostałam nagrodę za zaangażowanie i masę miłych słów za pomysły, rozwiązania. Teraz tylko nadrobić zaległości, sprawy codzienne w pracy poszły w odstawkę w imię zmian i idę na zasłużony urlop. 🥳 A weekend spędziłam na wieczorze panieńskim. 👰♀️ u Ciebie wszystko w porządku? ❤

udanego urlopu
Majuna lubi tę wiadomość
-
Ale jutro jak masz 8dpo, to też możesz zrobić 😜notsobadd wrote:Właśnie sobie uświadomiłam, że też jestem 7 dpo i mogłam wstać szybciej i zbadać proga i estradiol… no trudno 🙄 zresztą po Aromku to nie wiem czy byłby sens
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 08:43
Dropsik lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:No ten mój cykl trwał 48 dni 😅
Porażka 🤣 -
Pati2804 wrote:Właśnie chciałam powiedzieć że na staraniach idzie dużo kasy i w ciąży niestety też.. jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli szczaw jest z ogrodu 🙈🤣 a tak serio to idzie dużo kasy, jak ktoś nie ma odłożonych pieniążków to współczuję.. co chwilę badania , witaminy , ciuchy bo w stare się nie mieścisz, masakra 😳 a wczorajszy arbuz kosztował mnie 36 zł...masakra xd myślałam że się przewrócę jak to zobaczyłam 🤪
I tak wysepilam skierowania na większość dzisiejszych badań, ale i tak boli...
36 Ziko? 😳 To jakiś gigant 🤣 nie no... Nie orientuje się jakie teraz ceny w arbuzach 🤪
Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry i miłego dnia ☀️
Tulę za biele 🫂 i kciuki za potrzebujące ✊🏻
CoffeeDream lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60