Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik wrote:Wszystko ok, dawka zostaje 0.6. za dwa miesiące kontrola znowu z wynikami mam się zjawić 😁
🙌
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Tak, u mnie stabilnie 😊Majuna wrote:Dzięki, to miłe kochana! Tak dokładnie, sprawa już weszła w życie i staram się odnaleźć w nowej rzeczywistości w pracy, a w domu po prostu więcej odpoczywam bez telefonu. Ale jest miło, dostałam nagrodę za zaangażowanie i masę miłych słów za pomysły, rozwiązania. Teraz tylko nadrobić zaległości, sprawy codzienne w pracy poszły w odstawkę w imię zmian i idę na zasłużony urlop. 🥳 A weekend spędziłam na wieczorze panieńskim. 👰♀️ u Ciebie wszystko w porządku? ❤
Majuna lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
U mnie temperatura od dwóch dniu odrobinkę wyższa, więc w takim razie chyba po owulacji… powiem szczerze, że gdyby nie to, to w ogóle bym jej nie zauważyła. Żadnych objawów, zero rozciągliwego śluzu, jedynie taki wodnisty… Nie mam pojęcia, czy to faktycznie po tym HSG coś się rozjechało.
Dziewczyny po HSG - czy u Was cykle po wyglądały jakoś inaczej? 😊Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Oooo nieeeee… spóźniłam się na pociąg! 🫢 Dropsik, super!
Przytulam dziewczyny za małpki.. 🫂🫂
Majuna miłego urlopu! 🥰
Zimozielona dobrze wam zrobią wakacje!
Pati co do finansów.. to zdecydowanie, masz racje. My mieliśmy trochę odłożone, ale co miesiąc coś itp. i teraz życie na bieżąco z wypłaty. Ceny są KOSMICZNE, przerażajace to jest dziewczyny… 🫡🤯
-
Majlen wrote:Ale jutro jak masz 8dpo, to też możesz zrobić 😜
W d… mam, jakoś mi zbrzydły te starania 😂 chyba mam zmęczona głowę za bardzo innymi problemami, bo nawet nie obserwuję tego cyklu, czekam grzecznie na 🐒 bo przy moim ostatnim trybie życia nie ma szans na ciążę. Plus jest taki, że chyba znaleźliśmy z mężem sposób na wyładowanie stresu, bo ♥️ jest więcej niż kiedykolwiek 😂
CoffeeDream, Dropsik, Pati2804, nick nieaktualny, Speranza :), Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dropsik wrote:Wszystko ok, dawka zostaje 0.6. za dwa miesiące kontrola znowu z wynikami mam się zjawić 😁
Super, ze wszystko ok, dobrze rozpoczęty dzień 😊✔️
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
U mnie chyba bez wpływu na cykl. Nie pamiętam, żeby coś się przesunęło po HSG. Nie można wykluczyć, że może stres spowodowany badaniem coś rozjechał. Nawet podświadomie, bo mogłaś nie czuć się mocno zestresowana a jednak się odbijo na Tobie. A coś oprócz HSG było inne w tym cyklu? Suple, leki, podróże?elektro96 wrote:U mnie temperatura od dwóch dniu odrobinkę wyższa, więc w takim razie chyba po owulacji… powiem szczerze, że gdyby nie to, to w ogóle bym jej nie zauważyła. Żadnych objawów, zero rozciągliwego śluzu, jedynie taki wodnisty… Nie mam pojęcia, czy to faktycznie po tym HSG coś się rozjechało.
Dziewczyny po HSG - czy u Was cykle po wyglądały jakoś inaczej? 😊 -
U nas jakoś pod tym względem też jakby lepiej. Chyba mam lepsze odczucia w ciąży 🥰 Plus nie ma tej presji staraczkowej.notsobadd wrote:W d… mam, jakoś mi zbrzydły te starania 😂 chyba mam zmęczona głowę za bardzo innymi problemami, bo nawet nie obserwuję tego cyklu, czekam grzecznie na 🐒 bo przy moim ostatnim trybie życia nie ma szans na ciążę. Plus jest taki, że chyba znaleźliśmy z mężem sposób na wyładowanie stresu, bo ♥️ jest więcej niż kiedykolwiek 😂
Cieszę się, że u Was lepiej. Myślę, że pogoda i lato też tutaj robi dobrą robotę. Latem jakoś tak człowiek lepiej znosi różne rzeczy, wychodzi słońce, zje loda na balkonie i od razu humorek+10. A jesień czy zima to raczej -100 😑
CoffeeDream, notsobadd, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:W d… mam, jakoś mi zbrzydły te starania 😂 chyba mam zmęczona głowę za bardzo innymi problemami, bo nawet nie obserwuję tego cyklu, czekam grzecznie na 🐒 bo przy moim ostatnim trybie życia nie ma szans na ciążę. Plus jest taki, że chyba znaleźliśmy z mężem sposób na wyładowanie stresu, bo ♥️ jest więcej niż kiedykolwiek 😂
No ja mam podobnie. Gdyby nie kontrolną morfologia to nawet bym nie badała hormonów. W ogóle to czekam na urlop, mam w planach się zresetować na maxa. 😊
No takie rozładowanie stresu to ja rozumiem 😁😈
notsobadd, Pati2804, nick nieaktualny, Dropsik, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Też za niedługo sezon urlopowy i takie wyjazdy wakacyjne to jest super sprawa do małżeństwa 🥹 Odpocząć od dnia codziennego, od pracy, od problemów i sobie leżeć pod palemką 😁 na wakacjach jest zawsze taki luźny vibe, że ja nie mogę ☀️
Zaczarowan, CoffeeDream, notsobadd, Pati2804, nick nieaktualny, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Gdybym nie miała na niego takiej mega ochoty to bym go odniosła 🤣🤣 hahaCoffeeDream wrote:I tak wysepilam skierowania na większość dzisiejszych badań, ale i tak boli...
36 Ziko? 😳 To jakiś gigant 🤣 nie no... Nie orientuje się jakie teraz ceny w arbuzach 🤪
Dzisiaj teściowa pojechała na rynek po truskawki od lokalnego sprzedawcy,zobaczymy jaka cena będzie ..🙉🙈🍓
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Co to bardzo się cieszę, że udało się znaleźć konsensus 😁❤️notsobadd wrote:W d… mam, jakoś mi zbrzydły te starania 😂 chyba mam zmęczona głowę za bardzo innymi problemami, bo nawet nie obserwuję tego cyklu, czekam grzecznie na 🐒 bo przy moim ostatnim trybie życia nie ma szans na ciążę. Plus jest taki, że chyba znaleźliśmy z mężem sposób na wyładowanie stresu, bo ♥️ jest więcej niż kiedykolwiek 😂
notsobadd lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Hej 🌸 ja już wyspana i zregenerowana, a nawet rano badanie na glukozę na czczo zrobiłam 😊 nadrabiam już Was Kochane, bo wczoraj jak wróciłam to poszłam spać. Dziękuję dziewczyny za każde miłe słowo :*
CoffeeDream, Pati2804, nick nieaktualny, Dropsik, Platynova55, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
No i to jest super wiadomość 😁😘notsobadd wrote:W d… mam, jakoś mi zbrzydły te starania 😂 chyba mam zmęczona głowę za bardzo innymi problemami, bo nawet nie obserwuję tego cyklu, czekam grzecznie na 🐒 bo przy moim ostatnim trybie życia nie ma szans na ciążę. Plus jest taki, że chyba znaleźliśmy z mężem sposób na wyładowanie stresu, bo ♥️ jest więcej niż kiedykolwiek 😂
Mi mąż na wyjeździe powiedział że dla niego 1 raz w tygodniu to zdecydowanie za mało i czy jeśli z bobasem wszystko dobrze to czy możemy ❤ częściej 😅 bo na początku ciąży ustalaliśmy że będzie 1 raz w tygodniu przez plamienia i w ogóle, ale skoro jest dobrze I lekarz nie widzi przeciwwskazań to możemy częściej 🤪 także był zadowolony 😅
Zaczarowan, nick nieaktualny, Dropsik, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Gdybym nie miała na niego takiej mega ochoty to bym go odniosła 🤣🤣 haha
Dzisiaj teściowa pojechała na rynek po truskawki od lokalnego sprzedawcy,zobaczymy jaka cena będzie ..🙉🙈🍓
Truskaweczki pychotka 😋 Ja tak myślę czy nie zrobić w tygodniu jogurtowca z truskawkami. Ale ceny jeszcze nie są jakieś wow.
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:No i to jest super wiadomość 😁😘
Mi mąż na wyjeździe powiedział że dla niego 1 raz w tygodniu to zdecydowanie za mało i czy jeśli z bobasem wszystko dobrze to czy możemy ❤ częściej 😅 bo na początku ciąży ustalaliśmy że będzie 1 raz w tygodniu przez plamienia i w ogóle, ale skoro jest dobrze I lekarz nie widzi przeciwwskazań to możemy częściej 🤪 także był zadowolony 😅
Jak im niewiele do szczęścia potrzeba 🤭🤪
Pati2804 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Aż się rozmarzyłam i wyobraziłam sobie że spędzam wakacje pod palemką 😁😎🌞Liyss🧚🏻 wrote:Też za niedługo sezon urlopowy i takie wyjazdy wakacyjne to jest super sprawa do małżeństwa 🥹 Odpocząć od dnia codziennego, od pracy, od problemów i sobie leżeć pod palemką 😁 na wakacjach jest zawsze taki luźny vibe, że ja nie mogę ☀️
Mam nadzieję że za rok pojedziemy z bobasem chociażby do Chorwacji 😅😁
notsobadd, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, CoffeeDream, nick nieaktualny, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość