Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zimozielona, czekamy na Ciebie, trzymajcie się

A u mnie @ się rozkręciła w nocy i jakoś tam żyję, jak to kiedyś któraś z nas zapisała, upadłam po raz 3 i wstałam po raz 4, będzie dobrze.
Speranza :), Vienna lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Czy któraś z Was kupowała w tym sezonie jakieś fajne sandały? Bo mam wrażenie, że jest przejrzałam już wszystkie sklepy i kompletnie nic nie wpada mi w oko… 🤣 nie pamiętam takiego kryzysu 🤣
notsobadd, nick nieaktualny, Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Przytulam mocno! 🫂🫂 -
Dzień dobry kochane 😊
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania i wizyty! Przytulam też wszystkie, które tego potrzebują. Jak nie maj, to czerwiec i tego się trzymajmy 😊 Ja mam w czerwcu urodziny, więc musi to być szczęśliwy miesiąc.
A wiecie co? Wczoraj narzeczony mi uzmysłowił, że on liczy nasze starania inaczej – bo ja tylko dwa lata z pomocą medyczną (od momentu pierwszej wizyty w klinice niepłodności, brania leków, chodzenia na badania i całej diagnostyki), a on dodaje jeszcze rok wcześniej, kiedy staraliśmy się sami... Także mamy ciąże po trzech latach w sumie. Dzisiaj dla sportu znowu zrobiłam test, tym razem Facelaka, są dwie kreseczki, jeszcze mało widoczna ta druga, ale też jest. Wieczorem też pojawiły się wyniki jeszcze krwi pobranej w szpitalu – TSH 1,2, a beta jeszcze urosła – do 21,8. Ale się cieszę 😊 Też z tego TSH, bo w lutym miałam 2 i tak jak Wam pisałam trochę mnie to martwiło. A tu jakoś samo spadło 😊
Suzie – uwielbiam Twoje przygody
To na szczęście!
notsobadd, nick nieaktualny, elektro96, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Platynova55, Dropsik, Gregorka, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
elektro96 wrote:Czy któraś z Was kupowała w tym sezonie jakieś fajne sandały? Bo mam wrażenie, że jest przejrzałam już wszystkie sklepy i kompletnie nic nie wpada mi w oko… 🤣 nie pamiętam takiego kryzysu 🤣
Podpinam się i BŁAGAM o polecajki 🙈🙈🙈
Mam to samo wrażenie, jest mega słabo w sklepach 😝
Zaczarowan lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Speranza :) wrote:Dzień dobry kochane 😊
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania i wizyty! Przytulam też wszystkie, które tego potrzebują. Jak nie maj, to czerwiec i tego się trzymajmy 😊 Ja mam w czerwcu urodziny, więc musi to być szczęśliwy miesiąc.
A wiecie co? Wczoraj narzeczony mi uzmysłowił, że on liczy nasze starania inaczej – bo ja tylko dwa lata z pomocą medyczną (od momentu pierwszej wizyty w klinice niepłodności, brania leków, chodzenia na badania i całej diagnostyki), a on dodaje jeszcze rok wcześniej, kiedy staraliśmy się sami... Także mamy ciąże po trzech latach w sumie. Dzisiaj dla sportu znowu zrobiłam test, tym razem Facelaka, są dwie kreseczki, jeszcze mało widoczna ta druga, ale też jest. Wieczorem też pojawiły się wyniki jeszcze krwi pobranej w szpitalu – TSH 1,2, a beta jeszcze urosła – do 21,8. Ale się cieszę 😊 Też z tego TSH, bo w lutym miałam 2 i tak jak Wam pisałam trochę mnie to martwiło. A tu jakoś samo spadło 😊
To na szczęście!
TSH to bardzo wrażliwe badanie, mimo wszystko byłaś raczej w normie
super, że wyniki nastrajają Cię optymistycznie. Jak się dzisiaj czujesz, dalej w euforii? :*
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Przogromnie się cieszę i jestem mega wdzięczna
Czekam na jutrzejszy dzień i kolejne badania
Ale czuję, że będzie dobrze
nick nieaktualny, elektro96, Liyss🧚🏻, notsobadd, Platynova55, Dropsik, Gregorka, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualnybędzie Kochana będziegrazka0022 wrote:Zimozielona, czekamy na Ciebie, trzymajcie się

A u mnie @ się rozkręciła w nocy i jakoś tam żyję, jak to kiedyś któraś z nas zapisała, upadłam po raz 3 i wstałam po raz 4, będzie dobrze.
grazka0022 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja szukam sukienek i też mi nic w oko nie wpada, jakiś dziwny sezon teraz czy coelektro96 wrote:Czy któraś z Was kupowała w tym sezonie jakieś fajne sandały? Bo mam wrażenie, że jest przejrzałam już wszystkie sklepy i kompletnie nic nie wpada mi w oko… 🤣 nie pamiętam takiego kryzysu 🤣
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:piję z Tobą

Ja też piję
nick nieaktualny, CoffeeDream lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyCieszę się z TobąSperanza :) wrote:Dzień dobry kochane 😊
To na szczęście!
i super TSH
a test chętnie obejrzymy
-
MagicznaNuta wrote:może być to i to

Polecam zakhyntos albo Fuerteventura ☀️
CoffeeDream, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Elektro ja właśnie też szukam butów u póki co znalazłam jakieś klapki ale sama nie wiem 😂
elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Nas zachwyciła w zeszłym roku Albania. Jest jeszcze w miarę tania, ale myślę, że to kwestia czasu 😊MagicznaNuta wrote:może być to i to

Speranza :), CoffeeDream, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
💁🏽
❌ hla-c C2
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2