Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
To do naszych brzuchatek 😁 Choć ja też dziś tak się czuję 😅
* z przymrużeniem oka 😉
https://www.instagram.com/reel/C7Cj9IholY6/?igsh=bHZlMHJhcnYxcGdoZaczarowan, Suzie, elektro96, notsobadd, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Przogromnie się cieszę i jestem mega wdzięczna
Czekam na jutrzejszy dzień i kolejne badania
Ale czuję, że będzie dobrze
A my z Tobą 😘❤️Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Lecę dziewczyny do warzywniaka, później trochę poogarniam mieszkanie i wpadnę do was popołudniu 😘 Miłego dnia dla każdej z Nas 😘😎
CoffeeDream, Speranza :), Majlen, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Polecam zakhyntos albo Fuerteventura ☀️
Zakynthos to moja zeszłoroczna milosc ♥️
Tylko jak ktoś chce odpocząć z dala od zgiełku to chyba odradzam miejscowość Laganas, bardzo imprezowe miejsce i dużo 18-20 letnich Brytyjczyków 😝CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss na Fuercie mocno wieje faktycznie? Bo takie opinie czytałam, a też szukam inspiracji na tegoroczny wyjazd. Choć mąż pewnie nie będzie chciał odpuścić Greckich wysp, bo zakochany na amen 😂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Zakynthos to moja zeszłoroczna milosc ♥️
Tylko jak ktoś chce odpocząć z dala od zgiełku to chyba odradzam miejscowość Laganas, bardzo imprezowe miejsce i dużo 18-20 letnich Brytyjczyków 😝
Też słyszałam takie opinie o tej miejscowości 😛
Zakynthos jest super 🥰 Jeśli się uda to za rok spróbuję namówić mojego znów na coś greckiego właśnie.Liyss🧚🏻, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Lecę dziewczyny do warzywniaka, później trochę poogarniam mieszkanie i wpadnę do was popołudniu 😘 Miłego dnia dla każdej z Nas 😘😎
Na pazy jednak te 2h muszę poświęcić.
Zaraz wstawiam obiad, bo na 14 do pracy i przed 13 wychodzę z domu.
Życie w biegu, w tym tygodniu 🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 11:06
CoffeeDream, Gregorka lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
Majlen wrote:Ja też teraz byłam na zakupach spożywczych i czuję się taka senna 😴 . Wstałam dziś o 6.45 z myślą zrobienia sobie w końcu tych paznokci, bo w sobotę idziemy na 18, ale tyle miałam do zrobienia innych obowiązków, że brakło mi czasu.
Życie w biegu, w tym tygodniu 🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️
Też robię jak już pazy sama, ale teraz szaleje i przed urlopem idę jutro na pazy do kosmetyczki 😁
Z reguły szkoda mi na to kasy, ale raz na kilka lat sobie zrobię przyjemność 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 11:09
elektro96, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Magicznanutka ja polecam San Remo we Włoszech, byliśmy tam dwa lata temu samochodem, z rowerami. Cudnie było. Na rowerze pojechaliśmy sobie do Francji, na lazurowe wybrzeże, bo to już bliziutko granicy. Kocham Włochy i muszę tam jeszcze wrócić koniecznie
Z egzotycznych kierunków polecam Lofoty w Norwegii i Wietnam (ale nie teraz, bo się zaczęła pora deszczowa).
Świat jest cudowny, jest tyle pięknych miejscMagicznaNuta, CoffeeDream, notsobadd, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dziewczyny, takie mam głupie może pytanie... Czy ja mogę teraz pić kawę z ekspresu? Taką z ziaren? Zawsze piłam rano jedną kawkę dziennie i było super"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Coffee Haha rozwaliło mnie to na Insta 😂😂
Notsobad no zależy właśnie kto czego oczekuje czy imprez czy spokoju 😁 My byliśmy na totalnej wiosce i było cudownie dokładnie miejscowość Drosia- serio typowa wiocha ale tak wypoczęliśmy 🥹
Co do Fuerty to też właśnie, że wieje i jak to będzie ale wg mnie nie czułam jakoś specjalnie, żeby za mocno wiało. Ogólnie jak było gorąco to ten wiatr był na maxa przyjemny 🥹 Dla mnie to był dotychczas najpiękniejszy kierunek, zwiedziliśmy wyspę, piękne plaże, klimat, coś innego! Czułam się jak na końcu świata i się zakochałam od pierwszego wejrzenia 😂 ja polecam z całego serca!
Majlen co dziś na obiad?😁
Speranza to fakt jest tyle pięknych miejsc. Uwielbiam podróże i te emocje w każdym nowym miejscu i radość, że można widzieć te piękne widoki. Ja nie raz się wzruszam 😂 coś pięknego!Speranza :), CoffeeDream, MagicznaNuta, notsobadd lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Zakynthos to moja zeszłoroczna milosc ♥️
Tylko jak ktoś chce odpocząć z dala od zgiełku to chyba odradzam miejscowość Laganas, bardzo imprezowe miejsce i dużo 18-20 letnich Brytyjczyków 😝 -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Ja też teraz byłam na zakupach spożywczych i czuję się taka senna 😴 . Wstałam dziś o 6.45 z myślą zrobienia sobie w końcu tych paznokci, bo w sobotę idziemy na 18, ale tyle miałam do zrobienia innych obowiązków, że brakło mi czasu.
Życie w biegu, w tym tygodniu 🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️ -
Speranza :) wrote:Dziewczyny, takie mam głupie może pytanie... Czy ja mogę teraz pić kawę z ekspresu? Taką z ziaren? Zawsze piłam rano jedną kawkę dziennie i było super
Można 1-2 filiżankija jestem smakoszem kawy ale obecnie nie piję żadnej, bo nie smakuje, czasami jak głowa mnie boli wtedy wiem że mam niskie ciśnienie i wypijam jedną taką z ekspresu i zdecydowanie lepiej się czuję
Z www: W ciągu dnia można wypić dwie, maksymalnie trzy filiżanki kawy po 100 mlSperanza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySperanza :) wrote:Magicznanutka ja polecam San Remo we Włoszech, byliśmy tam dwa lata temu samochodem, z rowerami. Cudnie było. Na rowerze pojechaliśmy sobie do Francji, na lazurowe wybrzeże, bo to już bliziutko granicy. Kocham Włochy i muszę tam jeszcze wrócić koniecznie
Z egzotycznych kierunków polecam Lofoty w Norwegii i Wietnam (ale nie teraz, bo się zaczęła pora deszczowa).
Świat jest cudowny, jest tyle pięknych miejscSperanza :) lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Można 1-2 filiżanki
ja jestem smakoszem kawy ale obecnie nie piję żadnej, bo nie smakuje, czasami jak głowa mnie boli wtedy wiem że mam niskie ciśnienie i wypijam jedną taką z ekspresu i zdecydowanie lepiej się czuję
Z www: W ciągu dnia można wypić dwie, maksymalnie trzy filiżanki kawy po 100 ml
Dzięki kochanaRano wypiłam jedno podwójne espresso i mi nie smakowało. Może się ogranicze do pojedyńczego.
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"