Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jakie pomysły na prezent na Dzień Mamy? Brat pewnie kupi od siebie kwiaty, a ja w sumie nie wiem... W ogóle w ten weekend mam dużo wydatków, bo i komunia x2 i Dzień Mamy i Dzień Dziecka, a że chrzesnica i bratanek przyjeżdżają to muszę coś im kupić, chociaż symbolicznie 🙈
Edit: a może na Dzień Dziecka podpowiecie jakiś hit. Dla 4latki i 2 latka 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 11:46
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Bardzo fajne 😊Liyss🧚🏻 wrote:https://ccc.eu/pl/damskie/buty/klapki/klapki-lasocki-wi16-foxi-74-czarny
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ile czeka się tam na paczkę? Też złożyła zamówienie. Jakieś ciuszki na wakacje bym kupiła. Nie chcę wydawać fortuny, a tam są nawet fajne rzeczy
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o wakacjowe polecajki to ja jestem fanką Hiszpanii, szczególnie Andaluzja ❤️ Grecja też jest super, zależy w sumie czego się oczekuje, ale ja w Hiszpanii i sporo zwiedzałam i odpoczywałam i dla mnie idealne miejsce na ziemi 😁
Speranza :), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
U nas dwulatki i czterolatki w rodzinie uwielbiały takie zeszyty/kolorowankami z naklejkami do naklejania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 11:48
CoffeeDream, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco tam do Ciebie jedzie?Smerfetkaa wrote:W temacie zakupow, ja zaszalałam w Sinsay 😁 z niecierpliwością czekam na paczkę 😁

ja ostatnio była z córką w Sinsay i trochę rzeczy jej kupiłam i wydałam tylko 300 zł ( na tę ilość ubrań tokwota całkiem całkiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze nie mam pomysłu, więc chętnie poczytamCoffeeDream wrote:Dziewczyny, jakie pomysły na prezent na Dzień Mamy? Brat pewnie kupi od siebie kwiaty, a ja w sumie nie wiem... W ogóle w ten weekend mam dużo wydatków, bo i komunia x2 i Dzień Mamy i Dzień Dziecka, a że chrzesnica i bratanek przyjeżdżają to muszę coś im kupić, chociaż symbolicznie 🙈
Edit: a może na Dzień Dziecka podpowiecie jakiś hit. Dla 4latki i 2 latka 😊
-
Carry z kurczakiem I warzywami z mieszanki mrożonej, jakaś azjatycka i makaron. To jedyny obiad, który mój zje gdy mnie nie ma, bo ziemniaków sobie sam królewicz nie ugotuje i nie usmaży kotleta, bo za dużo roboty mówi 😆. A ten obiad przynajmniej sobie odgrzeje, żeby się nie przemęczał biedny 😅Liyss🧚🏻 wrote:Coffee Haha rozwaliło mnie to na Insta 😂😂
Notsobad no zależy właśnie kto czego oczekuje czy imprez czy spokoju 😁 My byliśmy na totalnej wiosce i było cudownie dokładnie miejscowość Drosia- serio typowa wiocha ale tak wypoczęliśmy 🥹
Co do Fuerty to też właśnie, że wieje i jak to będzie ale wg mnie nie czułam jakoś specjalnie, żeby za mocno wiało. Ogólnie jak było gorąco to ten wiatr był na maxa przyjemny 🥹 Dla mnie to był dotychczas najpiękniejszy kierunek, zwiedziliśmy wyspę, piękne plaże, klimat, coś innego! Czułam się jak na końcu świata i się zakochałam od pierwszego wejrzenia 😂 ja polecam z całego serca!
Majlen co dziś na obiad?😁
Speranza to fakt jest tyle pięknych miejsc. Uwielbiam podróże i te emocje w każdym nowym miejscu i radość, że można widzieć te piękne widoki. Ja nie raz się wzruszam 😂 coś pięknego!
Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, Speranza :), elektro96 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen haha a przynajmniej sobie zje, niech ma! 😁
nick nieaktualny, Majlen lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
U mnie tez z wydatkami na ten miesiąc jest mocno, za tydzień 18stka, 30 maja mój narzeczony ma urodziny, no i 26 maj Dzień Mamy .CoffeeDream wrote:Dziewczyny, jakie pomysły na prezent na Dzień Mamy? Brat pewnie kupi od siebie kwiaty, a ja w sumie nie wiem... W ogóle w ten weekend mam dużo wydatków, bo i komunia x2 i Dzień Mamy i Dzień Dziecka, a że chrzesnica i bratanek przyjeżdżają to muszę coś im kupić, chociaż symbolicznie 🙈
Edit: a może na Dzień Dziecka podpowiecie jakiś hit. Dla 4latki i 2 latka 😊
Na 18stkę już jest prezent i na Dzień Mamy, a mojemu na urodziny, to chyba poprotu dam kasę, żeby sobie coś kupił i zamówię sushi na wieczorek, bo tego dnia idziemy na obiad do moich rodziców, bo oni jemu i mi, robią co roku urodziny z obiadem i tortem.
A tak to jak zapytałam co chciałby dostać, to on mówi żebym mu klocki hamulcowe kupiła, bo to akurat potrzebuje 😅
Z nim jest ciężko, bo on nie pije, nie pali, do ciuchów ma inny trochę gust niż ja, zegarków ma 8, bo kolekcjonuje i czapki z New Ery i te takie inne podobne do tej firmy, ale też ma już dużo, około 15sztuk. Dam poprostu hajs w kopercie 🤣
A na Dzień Mamy kupiłam szkatułkę na biżuterię i kolczyki srebrne pozłacaneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 12:07
nick nieaktualny, CoffeeDream, Gregorka lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajlen wrote:U mnie tez z wydatkami na ten miesiąc jest mocno, za tydzień 18stka, 30 maja mój narzeczony ma urodziny, no i 26 maj Dzień Mamy .
Na 18stkę już jest prezent i na Dzień Mamy, a mojemu na urodziny, to chyba poprotu dam kasę, żeby sobie coś kupił i zamówię sushi na wieczorek, bo tego dnia idziemy na obiad do moich rodziców, bo oni jemu i mi, robią co roku urodziny z obiadem i tortem.
A tak to jak zapytałam co chciałby dostać, to on mówi żebym mu klocki hamulcowe kupiła, bo to akurat potrzebuje 😅
Z nim jest ciężko, bo on nie pije, nie pali, do ciuchów ma inny trochę gust niż ja, zegarków ma 8, bo kolekcjonuje i czapki z New Ery i te takie inne podobne do tej firmy, ale też ma już dużo, około 15sztuk. Dam poprostu hajs w kopercie 🤣
A na Dzień Mamy kupiłam szkatułkę na biżuterię i kolczyki srebrne pozłacane
też mam zawsze problem co mojemu kupić, bo on nigdy nic nie chce, teraz stawiam bardziej na coś miłego dla nas obojga
jakieś wspólne wyjście, romantyczny wieczorek itp a prezent tylko symboliczny
elektro96, Majlen lubią tę wiadomość
-
To ja Grecję polecam. Kreta, Korfu. Są loty i można samemu, w biurach też nie jest koszmarnie drogo. Trzeba doliczyć auto na miejscu, bo wtedy można zjechać całą wyspę. Ja raczej taki odpoczynek preferuję objazdowy, ale na luzie. Oprócz tego Malta bardzo fajna. Wybiorę się na pewno kiedyś do Alicante i Malagi czy Teneryfa. A moje niespełnione marzenie z tego roku to MaderaMagicznaNuta wrote:może być to i to

Najlepiej sprawdź sobie loty z lotniska,które Cię interesuje: azair.eu
nick nieaktualny, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Mam dwulatka na stanie to może coś podpowiem. A jaki budżet?CoffeeDream wrote:Dziewczyny, jakie pomysły na prezent na Dzień Mamy? Brat pewnie kupi od siebie kwiaty, a ja w sumie nie wiem... W ogóle w ten weekend mam dużo wydatków, bo i komunia x2 i Dzień Mamy i Dzień Dziecka, a że chrzesnica i bratanek przyjeżdżają to muszę coś im kupić, chociaż symbolicznie 🙈
Edit: a może na Dzień Dziecka podpowiecie jakiś hit. Dla 4latki i 2 latka 😊 -
U nas też gorąco, bo chrzest, roczek, dzień mamy i taty 🙃 Dobrze, że komunia była za granicą to nas nie objęło 😁
No i synek dwa latka zaraz, ale z nas tacy źli rodzice, że nie kupujemy prezentów dla swojego dziecka na żadne okazje 🙈 Jak będzie większy i kumał to coś będziemy kupować, a teraz kupujemy na bieżąco i bez okazji co się nam podoba. Myślę, że może jakąś wycieczkę zrobimy i jakieś jedzonko. Dla mnie to zawsze czas jest najlepszym prezentem i takie luźne popołudnie czy poranek są najlepsze 💚
nick nieaktualny, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
A myślicie dziewczyny, że na 18 lepsza kasa czy jakiś prezent?Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻