Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Tomek 🥰😘 Tomki to fajne chłopaki, potwierdzam 😁😎
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:i piękne kolorki na obu zdjęciach
ale ciemne rzeczywiście zdrowe i błyszczące
Teraz na ciemnych no to też olejuje, robię peeling skóry głowy, używam olejek termoochronny przed suszeniem. Po myciu rozczesuje dopiero gdy są suchutkie, trzymam w ręczniku max 3min żeby tylko pozbyć się nadmiaru wody, 0 prostownicy lokówki, lakieru do włosów i nie robię kucyka na czubku. Teraz mi się fajnie błyszczą i po siemieniu lnianym są grubszegrazka0022, MagicznaNuta, Zaczarowan, Dropsik, Vienna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Tak, blond były ładne tylko tydzień po fryzjerze. Nie były jakoś ekstremalnie poniszczone, bo podcinałam końcówki, olejowałam, robiłam wcierki itp.
Teraz na ciemnych no to też olejuje, robię peeling skóry głowy, używam olejek termoochronny przed suszeniem. Po myciu rozczesuje dopiero gdy są suchutkie, trzymam w ręczniku max 3min żeby tylko pozbyć się nadmiaru wody, 0 prostownicy lokówki, lakieru do włosów i nie robię kucyka na czubku. Teraz mi się fajnie błyszczą i po siemieniu lnianym są grubszezaczęłam pić siemię ze względu na żołądek i zgagę ( i śluz;) to może i na włosy pomoże
Majlen lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Dobra, a gdzie wyniki @Speranza i @Majuna 🫣 Czekam już jak na szpilkach 😁🤞
@Platynova55 kciuki za pozytywne wieści z wizyty, daj znać, co ustalicie! 🤞
Nadal nie maOdświeżam i odświeżam.
Z tym spokojem to potwierdzam - miałam dokładnie tak samo jak Ty, taki dziwny spokój w tym szczęśliwym cyklu. Nawet testować mi się nie chciało, nie doszukiwałam się niczego.MagicznaNuta, Zaczarowan, ultramaryna_, Dropsik, Malinowysorbet, Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
Majlen wrote:Tak, blond były ładne tylko tydzień po fryzjerze. Nie były jakoś ekstremalnie poniszczone, bo podcinałam końcówki, olejowałam, robiłam wcierki itp.
Teraz na ciemnych no to też olejuje, robię peeling skóry głowy, używam olejek termoochronny przed suszeniem. Po myciu rozczesuje dopiero gdy są suchutkie, trzymam w ręczniku max 3min żeby tylko pozbyć się nadmiaru wody, 0 prostownicy lokówki, lakieru do włosów i nie robię kucyka na czubku. Teraz mi się fajnie błyszczą i po siemieniu lnianym są grubsze
O wow! Robisz peeling taki z ziarenkami? Nie masz uczucia, że te ziarenka ciężko się wypłukują? 😂
Majlen lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:O wow! Robisz peeling taki z ziarenkami? Nie masz uczucia, że te ziarenka ciężko się wypłukują? 😂
Zawsze myję 2 razy jak coś, czy robię peeling czy nie
darmowy hosting zdjęć jpgZaczarowan, Pati2804, MagicznaNuta, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 10.09 - 31+4 1946g💪
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
MagicznaNuta wrote:piękne są
zaczęłam pić siemię ze względu na żołądek i zgagę ( i śluz;) to może i na włosy pomoże
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 10.09 - 31+4 1946g💪
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Majlen wrote:Też się wahałam czy robić, ze względu na te ziarenka, ale kupiłam taki. W opiniach ludzi, w tym szybko się rozpuszczają pod wpływem wody i faktycznie tak jest. Najpierw spłukuje sam peeling, później myję jeszcze 2 razy szamponem i czyściutko.
Zawsze myję 2 razy jak coś, czy robię peeling czy nie
darmowy hosting zdjęć jpg
O dzięki! 😎 -
Dropsik wrote:Jeju, teraz czuję się jak dzikus. Ani o włosy nie dbam, ani pazurków nie mam zrobionych 😭😭 I jeszcze chodzę ubrana jak bezdomny lump a nie sexy mama 🙈
Co ty mówisz.. 😂😂 poproszę młotek 🫣elektro96, notsobadd, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Witaj w klubie 🤣🫣 Puszące się, falujące we wszystkie strony, susz… 🤣🤷♀️ Ostatnio już tylko w niskim koku chodzę 🤣
Speranza :), ultramaryna_ lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Sorbeciku, jak tam sytuacja z Twoim psiakiem?35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Majlen, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Dziewczyny, chwilowo nie dam rady tutaj być, więc się wyłączam. Będę was podczytywać. Wrócę jak okres się pojawi, bo dopiero wtedy będę mogła ruszyć dalej. Do zobaczenia.
Suzie
To czekamy kochanaSuzie lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Suzie wrote:Dziewczyny, chwilowo nie dam rady tutaj być, więc się wyłączam. Będę was podczytywać. Wrócę jak okres się pojawi, bo dopiero wtedy będę mogła ruszyć dalej. Do zobaczenia.
Suzie 🥹🥹🥹 będziemy czekać! :*Suzie lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Jak obstawiacie moje BetaHcg?
Mam już wyniki...Dropsik, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie 🫂
Suzie lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺