Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokonałaś taką ciężką, wyboistą drogę, że wyszarpałaś sobie tego kropka (kropki?)od losu! Nie poddałaś się mimo tylu kłód pod nogi, tyle zabiegów i badań, tyle leków, tyle supli. Tylko Ty wiesz jaki koszt poniosłaś. Teraz los musi Ci to zwrócić z nawiązką 💚Speranza :) wrote:Nie wierzę, że to się dzieje!!!!

Speranza :), Zaczarowan, nick nieaktualny, elektro96, grazka0022, Pati2804, notsobadd, Platynova55, nick nieaktualny, CoffeeDream, ultramaryna_, MummyYummy, Majuna, PaulaG lubią tę wiadomość
-
O 20
To już prawie nocny pociąg będzie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, CoffeeDream lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:O 20
Ufff, dobrze że dni coraz dłuższe to na spokojnie dojedziemy za widnego
Dropsik, elektro96, Pati2804, nick nieaktualny, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbetkciuki za psiaka ✊🏻✊🏻
Zaczarowan noga z kurczaka z rożna, ziemniaki, buraczki i surówka z młodej kapusty 🤤 ja już zjadłam i dalej myślę o jedzeniu. Mam wrażenie, że muszę cały czas jeść bo wtedy lepiej się czuję. Ale najgorsze jest to, że ja prawie na nic nie mam ochoty 😅
Dropsik, nick nieaktualny, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Speranza :) wrote:O 20
Będziemy z Tobą, najwyżej wykupie miejsce leżące 😂 Który to byłby tydzień?
nick nieaktualny, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Malinowysorbetkciuki za psiaka ✊🏻✊🏻
Zaczarowan noga z kurczaka z rożna, ziemniaki, buraczki i surówka z młodej kapusty 🤤 ja już zjadłam i dalej myślę o jedzeniu. Mam wrażenie, że muszę cały czas jeść bo wtedy lepiej się czuję. Ale najgorsze jest to, że ja prawie na nic nie mam ochoty 😅
O jejku pyszności 😋 Ja dzisiaj robię zapiekankę ziemniaczana i jestem ciekawa jak wyjdzie
Liyss🧚🏻, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Też tak miałam. Jadłam ciągle i nadal jem w sumie dużo 🙈Liyss🧚🏻 wrote:Malinowysorbetkciuki za psiaka ✊🏻✊🏻
Mi na mdłości pomagało jedzenie 😂 pewnie Ty masz tak samo. Gorzej, że mdłości nie mam już dawno a nadmierne jedzenie mi zostało 😆 -
To brzmi pysznie… jadłabym ! 🤤Liyss🧚🏻 wrote:Malinowysorbetkciuki za psiaka ✊🏻✊🏻
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Też kiedyś go miałam i bardzo fajny 🙂 teraz mam z biolaven i też jest fajnyMajlen wrote:Też się wahałam czy robić, ze względu na te ziarenka, ale kupiłam taki. W opiniach ludzi, w tym szybko się rozpuszczają pod wpływem wody i faktycznie tak jest. Najpierw spłukuje sam peeling, później myję jeszcze 2 razy szamponem i czyściutko.
Zawsze myję 2 razy jak coś, czy robię peeling czy nie

darmowy hosting zdjęć jpg
Zaczarowan, Majlen lubią tę wiadomość
-
Przytulam 🫂 I czekamy , oby szybko się pojawił.. 😘🍀✊Suzie wrote:Dziewczyny, chwilowo nie dam rady tutaj być, więc się wyłączam. Będę was podczytywać. Wrócę jak okres się pojawi, bo dopiero wtedy będę mogła ruszyć dalej. Do zobaczenia.
Suzie lubi tę wiadomość
-
Oj też bym jadła 🤪
Ja dzisiaj na obiad robię szparagi w szynce parmeńskiej, młode ziemniaczki i sadzone jajo 😊
Liyss🧚🏻, Dropsik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Beta z dzisiaj 77,27
oł yeah 
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Też tak miałam. Jadłam ciągle i nadal jem w sumie dużo 🙈
Mi na mdłości pomagało jedzenie 😂 pewnie Ty masz tak samo. Gorzej, że mdłości nie mam już dawno a nadmierne jedzenie mi zostało 😆
Haha kochana właśnie tak mam! Tylko boję się, że się tak nauczę i mi tak zostanie 🤪 Ale w ciazy czasami można przymknąć oko!
Tylko wiesz gdybym ja miała ochotę na wszystko to byłoby super a ja mam ochotę na mało rzeczy a najbardziej na słodycze 🙈 już zjadłam Grześka w czekoladzie 🤫Nadzieja to początek wszystkiego✨
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
05.03 156 g dzidziusia 🥰

-
Zaczarowan a z czym ta zapiekanka z ziemniakami?😁
Pati my też czekamy kiedyś na fotkę Twojego brzusia i w ogóle wszystkie ciężarne, które tu są i chciałby by pokazać brzusio 🥰
Pati2804, nick nieaktualny, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
05.03 156 g dzidziusia 🥰

-
Liyss🧚🏻 wrote:Zaczarowan a z czym ta zapiekanka z ziemniakami?😁
Pati my też czekamy kiedyś na fotkę Twojego brzusia i w ogóle wszystkie ciężarne, które tu są i chciałby by pokazać brzusio 🥰
A tak po polsku- z ziemniakami i kiełbasa, trochę warzyw dodam i finito 😂
Liyss🧚🏻, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio wstawiłam , ale wstawię jak chcecie drugi raz ale u mnie dzisiaj obok Franka, to kurczak z rożna jest w brzuchu haha 😅 🙈 a Ty kiedy pokażesz swój? 😁 uwielbiam rożno 🤤Liyss🧚🏻 wrote:Zaczarowan a z czym ta zapiekanka z ziemniakami?😁
Zaczarowan, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny lubią tę wiadomość