Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłego dnia kochane 🌟☺️♥️
Majuna, Pati2804, Majlen, Prezesoowa, MagicznaNuta, MummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
CoffeeDream wrote:Miłego dnia 🌸
Ale się nie wyspałam... Ciężko ten tydzień przed samym urlopem 🙄😩
Kciuki za wizytę @elektro. 🤞 Przypomnij, o której mamy tuptac? 😊Vienna, Majuna, Pati2804, CoffeeDream, Zaczarowan, Gregorka, Prezesoowa, Dropsik, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@elektro kciuki za USG 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2024, 07:26
elektro96, Pati2804, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Majuna wrote:Czy u Was też jest taka beznadziejna pogoda? U mnie od rana ulewa... 🌧35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dziewczyny ktore mają bolesne owulacje.. ja zazwyczaj mam bolesne ale to takie 6h np a teraz boli mnie 3 dzień i to tak jak przy okresie... jezu ja umrę...
Ile was boli dni godzin?PaulaG lubi tę wiadomość
-
Dajcie mi trochę tego deszczu!
mój trawnik i rośliny błagają o niego, a ja wczoraj nie podlewałam bo przecież miało padać. A tu znowu słońce od rana
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
U nas wczoraj to padało od 16 do 22, tzn lało
I teraz znowu lejeStart starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Dzień dobry 😘
U mnie też pada od rana i to mocno 🌧
Elektro96 kciuki za usg 😘✊🍀
Ja zasnęłam z bólem głowy i obudziłam się też z bólem.. ogólnie to była najgorsza noc ever .. najpierw bolał mnie brzuch tak mocno że nie mogłam chodzić i musiałam wziąć nospe, później budziłam się co chwilę bo byłam głodna a nic mi nie smakowało, nie było chleba białego a tylko on mi smakuje od dwóch dni.. Więc jadłam płatki z mlekiem, ogólnie płakać mi się chciało na maxa z głodu I bólu, chyba wszystko mi się rozciąga bo boli i rwie.. 😔 no i hormony robią swoje bo marudzę aż sama siebie nie mogę słuchać🥺 wyżalilam się mężowi przez telefon ale jest w pracy i za bardzo nie miał jak pisać , ehh
Napisałam do przyjaciółki ale ona wcale nie ma lepiej bo jeszcze pracuje i też jest zmęczona bardziej niż ja pewnie , więc nie chce jej dokładać ☹
Ten ból głowy mnie dziś wykończy.. no i jeszcze jak pomyślę że muszę wstać na zastrzyk i garść witamin to jest mi słabo 🤢
Pomarudziłam a teraz pora wziąć się w garść bo inni przecież mają gorzej i tak nie marudzą jak ja ..
Jestem wdzięczna za kolejny dzień ciąży, ale czasem to wszystko potrafi przytłoczyć.
P.s. Chyba dziecko zabiera mi ostatnio wszystkie moje siły 🙈
Miłego dnia dziewczyny, chociaż Wam 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2024, 07:46
Zaczarowan, Majuna, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dzień dobry 😘
Ja zasnęłam z bólem głowy i obudziłam się też z bólem.. ogólnie to była najgorsza noc ever .. najpierw bolał mnie brzuch tak mocno że nie mogłam chodzić i musiałam wziąć nospe, później budziłam się co chwilę bo byłam głodna a nic mi nie smakowało, nie było chleba białego a tylko on mi smakuje od dwóch dni.. Więc jadłam płatki z mlekiem, ogólnie płakać mi się chciało na maxa z głodu I bólu, chyba wszystko mi się rozciąga bo boli i rwie.. 😔 no i hormony robią swoje bo marudzę aż sama siebie nie mogę słuchać🥺 wyżalilam się mężowi przez telefon ale jest w pracy i za bardzo nie miał jak pisać , ehh
Napisałam do przyjaciółki ale ona wcale nie ma lepiej bo jeszcze pracuje i też jest zmęczona bardziej niż ja pewnie , więc nie chce jej dokładać ☹
Ten ból głowy mnie dziś wykończy.. no i jeszcze jak pomyślę że muszę wstać na zastrzyk i garść witamin to jest mi słabo 🤢
Pomarudziłam a teraz pora wziąć się w garść bo inni przecież mają gorzej i tak nie marudzą jak ja ..
Jestem wdzięczna za kolejny dzień ciąży, ale czasem to wszystko potrafi przytłoczyć.
Miłego dnia dziewczyny, chociaż Wam 😘
Oj Pati narzekaj nam tu, jeśli chociaż trochę będzie Ci lżej. 🫂 współczuję, że ciąża dała Ci tak teraz popalić, ale Twoje ciało w tej chwili robi piękną istotkę- tworzy Twojego Maluszka, Frania 🩷
Oby przeszło jak najszybciej 🍀 podobno II trymestr jest najlepszy, więc to lada moment i może będzie znacznie lepiej 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2024, 07:55
Pati2804, Majuna, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dzień dobry 😘
Miłego dnia dziewczyny, chociaż Wam 😘
Ajjj.. współczuje kochana, może weź Apap, jak ból Ciebie męczy? My chętnie wysłuchamy narzekań, każda z Nas jest ważna i to niezależnie od stanu, w którym się znajduje ;*
Z tym bólem brzucha, to u mnie podobnie, ale nie rozpatruje tego jako ból, ale takie ciągniecie (?). Po całej nocy mam takie rozpieranie brzucha, a śpię głównie na prawym/lewym boku.. Wydaje mi się, nie wiem czy to możliwe, ale Tomek może mi na coś naciskać i tak o to odczuwam te nieprzyjemności. Taki dyskomfort czuje tylko po przebudzeniu, później jest okej.Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny , właśnie obejrzałam kolejny sezon Brigertonów jednym tchem kilka odcinków i muszę Wam powiedzieć że robi się coraz ciekawiej 😁 nie mogę się doczekać kolejnego sezonu 😍
Dobranoc 😴😘Pati2804 lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta