Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha 😅 ty to dobra jesteś 😅😘Speranza :) wrote:Sprawdziłam i nadal jestem 😁 Nawet chyba bardziej, bo kreska ciemniejsza 🤣🤣🤣
I supcio, że jesteś 🥰❤️
Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Pewnie zależy też jakie badania. Ale betę też miałam expres i to w sobotęKatsue wrote:Ja tak samo. W diagnostyce przy szpitalu betka była ekspresowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 18:22
Zbuntowana lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
Speranza :) wrote:Sprawdziłam i nadal jestem 😁 Nawet chyba bardziej, bo kreska ciemniejsza 🤣🤣🤣
No wez daj popatrzeć 🤭
Speranza :) lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
U mnie dziewczyny totalny armagedon pogodowy 😯 burza i ulewa taka, że wycieraczki mi nie odbierały. Masakra!
Zbuntowana lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
https://ibb.co/0jL0YM7
Dzisiaj tak to wygląda z popołudniowego sikanka 🤪 Jestem walnięta, ale nadal tak bardzo się cieszę
nick nieaktualny, Vienna, elektro96, Majlen, Dropsik, Gregorka, Anonim1992, PaulaG, ultramaryna_, Malinowysorbet, Zbuntowana, Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
To są jakieś JAJA 🤬😡🤬Prezesoowa wrote:Dziewczyny zarządzam zbiórkę!
🚂🚂🚂🚂
Proszę brać wszystko: 🔨 🪓 piła czy nóż 🔪. Stare jaja i spleśniałe pomidory też będą! Jedziemy na ten Alab! Oni poznają gniew staraczek. 😡
Speranza :), nick nieaktualny, Gregorka, Vienna, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
💁🏽
❌ hla-c C2
Dropsik, nick nieaktualny, elektro96, Gregorka, Vienna, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Tak!!! Jedźmy tam i im pokarzemy ! 🤬🤬
nick nieaktualny, Speranza :), Dropsik, elektro96, Gregorka, Vienna, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
Biorę głodnego dwulatka 🤡 Poznają gniew ludu 😂Prezesoowa wrote:Dziewczyny zarządzam zbiórkę!
🚂🚂🚂🚂
Proszę brać wszystko: 🔨 🪓 piła czy nóż 🔪. Stare jaja i spleśniałe pomidory też będą! Jedziemy na ten Alab! Oni poznają gniew staraczek. 😡
elektro96, Zaczarowan, nick nieaktualny, Majlen, Gregorka, Vienna, ultramaryna_, Zbuntowana, Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Biorę głodnego dwulatka 🤡 Poznają gniew ludu 😂
Hahaaahaaaaa, padłam 🤣 Dropsik rozwaliłaś mnie tym dwulatkiem 😂😂😂😂😂 Słodkie zło 😂
nick nieaktualny, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
Dropsik, Zaczarowan, Majuna, nick nieaktualny, Gregorka, Speranza :), Platynova55, ultramaryna_, Malinowysorbet, Zbuntowana, Pati2804, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 20:29
Dropsik, Leśneintro, Vienna, elektro96, Chmurka21, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, pp2018, Anonim1992, Suzie, Platynova55, PaulaG, ultramaryna_, CoffeeDream, Gregorka, Malinowysorbet, Pati2804, ellevv, Eniana, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To się dzieje, kochana! ♥️😘Majuna wrote:Beta:99.3
PRG 19.4 (kontrolowany dwukrotnie)
pp2018, Majuna lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
pp2018, Majuna lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"