Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowan wrote:Dziewczyny co robicie na obiadek? 😂😘
Zaczarowan, ja zrobiłam danie: makaron spaghetti plus łosoś pieczony w kawałeczkach, przyprawiony cytryną, pieprzem itd. Ale mi jakoś słabo smakowało 😅 za to pięknie wyglądało 🤩
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Majlen wrote:@Speranza @Liyss dodałam do przyjaciółek 😘
Napisałam 😘
Majlen lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Cześć, Sailor Moon 😘👋SailorMoon wrote:Hej dziewczyny
chyba będą nowa na Waszym wątku, jeśli oczywiście można dołączyć 🥹🌸
Dopiero tak naprawdę zaczynam swoją przygodę ze staraniami o ciążę, póki co na koncie pierwsza cb.
Chwila ekscytacji i zderzenie z rzeczywistością
mam 32l
Także z niecierpliwością czekam na okienko pogodowe, żeby przystąpić do działania 🤪
Widziałam, że rozmawiacie na temat fajnych ginekologów. Mam to szczęście, że kilka lat temu trafiłam na świetną lekarkę i do tej pory się jej trzymam
bardzo przyjemna, nie nawija makaronu na uszy. Mówi jak jest.
Także pomorskie/Trójmiasto mogę dać namiary
Dobrze trafiłaś! Dziewczyny tutaj są przekochane, na pewno będą dla Ciebie wsparciem 🫂
Jak się czujesz, kochana? 🫂
Speranza :), Zbuntowana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Vienna napisalam Ci jeszcze jedna wiadomość, zerknij w wolnej chwili
Vienna lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Smerfetkaa wrote:Zaczarowan, ja zrobiłam danie: makaron spaghetti plus łosoś pieczony w kawałeczkach, przyprawiony cytryną, pieprzem itd. Ale mi jakoś słabo smakowało 😅 za to pięknie wyglądało 🤩
Ahhh znam te uczucie, narobisz się i wizualnie jesteś zadowolona 😂 a jak przychodzi do jedzenia.. to takie mehh..🥴
Anonim1992, Speranza :), Smerfetkaa, Zbuntowana, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nie mogę ostatnio was nadrobić strasznie pędzicie...
Suzi spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń
dziś apropo obiadu placki ziemniaczane i krem z dyni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 17:03
Zaczarowan, Gregorka, Dropsik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Majlen wrote:@Suzie - a ty byłaś wczoraj u tego swojego lekarza?
Za tydzień, bo to był dopiero pierwszy możliwy termin -
O, Milo Cię widzieć również tutajultramaryna_ wrote:Cześć, Sailor Moon 😘👋
Dobrze trafiłaś! Dziewczyny tutaj są przekochane, na pewno będą dla Ciebie wsparciem 🫂
Jak się czujesz, kochana? 🫂
ogólnie na tym forum są same super dziewczyny, najlepszy zespół do wsparcia emocjonalnego
🌸
Głowa na szczęście dobrze, smutki zażegnane. Teraz męczy mnie tylko @ 🙈😅 ale się cieszę że jest, bo to oznacza, że niedługo…. 🤓🤓🤓😎
Majlen, ultramaryna_, CoffeeDream, Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
07.24 ⏸️
01.04.2025 🩷 -
Nidy takiego czegoś nie Jadłam zafascynowało mnie ryż i truskawki...Anonim1992 wrote:U mnie dziś ryż z truskawkami 🤩🤩 wspomnienie dzieciństwa🥰🥰
Majlen lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Oj przepraszam polubiłam nie chcący... witaj w basztm gronie...SailorMoon wrote:Niestety niekompetencja wśród lekarzy jest porażająca 🥹
Oczywiście, nie mówię to o wszystkich… ale z tego co widzę i słyszę z opowieści to można się za głowę złapaćmięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
To witamy w naszym super pociągu 😍😍😍🥰SailorMoon wrote:O, Milo Cię widzieć również tutaj
ogólnie na tym forum są same super dziewczyny, najlepszy zespół do wsparcia emocjonalnego
🌸
Głowa na szczęście dobrze, smutki zażegnane. Teraz męczy mnie tylko @ 🙈😅 ale się cieszę że jest, bo to oznacza, że niedługo…. 🤓🤓🤓😎
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Ja mam zamiar sobie robić do pracy na ranną zmianę właśnie ryż na mleku i rozdziabane truskawki 😁😁 w słoiczku, tylko muszę gdzieś kupić takie słoiczkiZbuntowana wrote:Nidy takiego czegoś nie Jadłam zafascynowało mnie ryż i truskawki...
Anonim1992 lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Ja sobie przed chwilą siknelam na test żeby sprawdzić czy nadal jestem w ciąży 🤣 Przecież nie mogę codziennie bety sprawdzać, a niepokój jest
Dropsik, Zaczarowan, Malinowysorbet, pp2018, Anonim1992, Platynova55 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Majuna wrote:Jajo tu zniosę, nie mam tych wyników, infolinia już nie pracuje. 😰
Masakra... Co to za laboratorium?
pp2018 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"