Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam progesteron besins zacznę brac
ultramaryna_, Pati2804, Speranza :), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Dokładnie. Ale serio szkoda, że nie ma żadnej lupki do wyszukiwania informacji, to by znacznie ułatwiło życie 😁notsobadd wrote:No powiem Wam, że ostro produkujemy 🙈
Tu się zapisuje historia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2024, 14:43
nick nieaktualny, Suzie, notsobadd, elektro96, Eniana lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Katsue wrote:Ja tak samo mam, taka brudnawa się czuję 😅 aczkolwiek mąż stwierdził, że pod koniec to mu by nie przeszkadzało, ale jakoś ciężko mi się przemóc
No mam tak samo.. Mój to się w ogóle ze mnie śmieje, że pańcia się zrobiłam 😂 Kiedyś to i w aucie po drodze i na spontanie gdzieś, a teraz to bez prysznica nie podchodź 😂
Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dlatego pytałam @Anonim o to jaką ma normę, bo z 5 się nie spotkałam jeszcze.Majlen wrote:Kurcze, ja bym chyba trzymała emocje na wodzy, nie wiem . Mówię to na swoim przykładzie, bo jak 5go maja robiłam betę w Śląskich, gdy mi się spóźniał okres, to miałam betę 2,30..
U nich akurat ciąża jest dopiero od <5.
Poprawcie mnie, może w innych laboratoriach jest inaczej. -
W diagnostyce też od <5 ciąża, jak sprawdzałam te moje oszukańce .Dropsik wrote:Dlatego pytałam @Anonim o to jaką ma normę, bo z 5 się nie spotkałam jeszcze.
No nie wiem, może tu jest inny przypadek i będzie się działo 🥰
Speranza :) lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Tak norma od 5 dlatego nie wiem zrobię powtórkę za 2 dni i progesteron zacznę łykać. Albo faktycznie to początek albo coś nie pykloHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Zaczarowan wrote:Anonim to brzmi jak dobry plan- poczekaj 2 dni i zobaczysz ;*
Dziewczyny, co macie dzisiaj na obiadek? ❤️
Bigos xD
Zaczarowan, nick nieaktualny, elektro96, Pati2804, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Bigos xD
Woooo.. zajebiscie 😋 odgrzewalas ze świat czy teraz robiłaś?
Przy okazji jak już jesteśmy w klimatach świątecznych, to ostatnio za mną chodzą pierogaski z grzybami ^^ -
Zaczarowan wrote:Woooo.. zajebiscie 😋 odgrzewalas ze świat czy teraz robiłaś?
Przy okazji jak już jesteśmy w klimatach świątecznych, to ostatnio za mną chodzą pierogaski z grzybami ^^
Mama mi kiedyś dała w słoiku i jeszcze mam 😂
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Kocham ♥️Suzie wrote:Bigos xD
Ja mam dzisiaj resztki z wczorajszego grilla, także obiad z głowy 🤣
Zaczarowan, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Przy okazji jak już jesteśmy w klimatach świątecznych, to ostatnio za mną chodzą pierogaski z grzybami ^^
Ja chyba dzisiaj zrobię jakiegoś kurczak, ziemniaczki i jakas wiosenna sałatkę 🤔
Zaczarowan, nick nieaktualny, Gregorka lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Dzień dobry dziewczyny 😘 wracam po weekendzie i wreszcie Was nadrobiłam 😅🙈
Po pierwsze to chciałabym powiedzieć że dziewczyny które w ciąży dziś sikały na testy ciążowe powinny dostać lanie.. 🪄 nie róbcie sobie tego, lepiej pójść na betę, chociaż ja i tak uważam że 3 razy beta co dwa dni na początku powinna wystarczyć i koniec, można tylko stresu sobie narobić niepotrzebnie 🙉
Vienna cieszę się że wracasz powoli do zdrowia 😘
Oczywiście trzymam kciuki za bety dzisiejsze Speranza i Majuna ✊🍀
CoffeeDream odpoczniesz na urlopie i mam nadzieję że wrócisz z super energią, miłego odpoczynku kochana 😘🥰
nick nieaktualny, Speranza :), nick nieaktualny, nick nieaktualny, CoffeeDream, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
U mnie na obiad dziś młode ziemniaczki, mizeria i jajko sadzone 😊
Zaczarowan, nick nieaktualny, Dropsik, nick nieaktualny, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Mnie mąż obiecał, że w piątek po krzywej zabiera mnie na ramen 😍
Zaczarowan, nick nieaktualny, Pati2804, Speranza :), Malinowysorbet, Dropsik, notsobadd, nick nieaktualny, CoffeeDream, MummyYummy, nick nieaktualny, Gregorka lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj na obiad będzie gulasz wołowy (wczoraj zrobiłam), do tego kasza i ogórki konserwowe. Nie mogę się doczekać
. Na razie jeszcze siedzę w pracy, odświeżając diagnostykę
elektro96, Dropsik, nick nieaktualny, MummyYummy, nick nieaktualny, Gregorka lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"