Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pychaaa, moje klimaty 🤤Speranza :) wrote:U mnie dzisiaj na obiad będzie gulasz wołowy (wczoraj zrobiłam), do tego kasza i ogórki konserwowe. Nie mogę się doczekać
. Na razie jeszcze siedzę w pracy, odświeżając diagnostykęStarania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Poczekaj jeszcze z tym progiem. Zrób kolejną betę, jeśli będzie rosnąć ( czego Ci bardzo życzę 🌸🌸) i progesteron będzie niski to od razu skonsultuj się ze swoim lekarzem i przypisze Ci odpowiednie dawki progesteronu na start.Anonim1992 wrote:Mam progesteron besins zacznę brac
Majlen, ultramaryna_, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
07.24 ⏸️
01.04.2025 🩷 -
Zazdroszczę Wam tych obiadów 😂 mam nadzieję, że jeszcze kiedykolwiek w życiu będę jeść wszystko tak jak dawniej 😂
Speranza :), Malinowysorbet, elektro96, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Tak, też bym poczekała czy beta zacznie rosnąć. Sprawdziłabym też jeszcze testami i dopiero wtedy do gina, jak będzie wzrost. Tak jak pisze @SailorMoon, lekarz przepisze odpowiednią dawkę. Tak mi się wydaje lepiej, niż ładować w siebie proga w ciemnoSailorMoon wrote:Poczekaj jeszcze z tym progiem. Zrób kolejną betę, jeśli będzie rosnąć ( czego Ci bardzo życzę 🌸🌸) i progesteron będzie niski to od razu skonsultuj się ze swoim lekarzem i przypisze Ci odpowiednie dawki progesteronu na start.♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Lyiss 🤣🫂 życzę Ci żebyś w kolejnym trymestrze mogła razem z bobo jesc wszystko na co tylko będziesz miała ochotę...I to się utrzyma w żołądku 😆🤞😁
elektro96, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
To są super wiadomości na ten moment 😘Majuna wrote:Jestem po wizycie. Oczywiście nic nie widać, co nikogo nie dziwi. 😁 Mam endo takie typowo ciążowe, 16.5 mm. Nie stwierdza na ten moment, że coś wygląda w środku źle, ale nie jest tego na tym etapie stwierdzić. I tak różnie to może być, nie musi, ale może być pozamaciczna. Nie kazał 50 razy badać bety i progesteronu, ale powiedział, że i tak pewnie pójdę, to mam dorzucić TSH i glukozę. Widzimy się za tydzień w środę i mam być dobrej myśli. Wyniku z dziś nie mam, jak dotrze, mam podesłać.
Trzymamy kciuki nadal, Kochana !!! 🤞🏼Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
💁🏽
❌ hla-c C2
To są dobre wieści, czekamy na wyniki 🤞❤️Majuna wrote:Jestem po wizycie. Oczywiście nic nie widać, co nikogo nie dziwi. 😁 Mam endo takie typowo ciążowe, 16.5 mm. Nie stwierdza na ten moment, że coś wygląda w środku źle, ale nie jest tego na tym etapie stwierdzić. I tak różnie to może być, nie musi, ale może być pozamaciczna. Nie kazał 50 razy badać bety i progesteronu, ale powiedział, że i tak pewnie pójdę, to mam dorzucić TSH i glukozę. Widzimy się za tydzień w środę i mam być dobrej myśli. Wyniku z dziś nie mam, jak dotrze, mam podesłać.,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
Majuna wrote:Jestem po wizycie. Oczywiście nic nie widać, co nikogo nie dziwi. 😁 Mam endo takie typowo ciążowe, 16.5 mm. Nie stwierdza na ten moment, że coś wygląda w środku źle, ale nie jest tego na tym etapie stwierdzić. I tak różnie to może być, nie musi, ale może być pozamaciczna. Nie kazał 50 razy badać bety i progesteronu, ale powiedział, że i tak pewnie pójdę, to mam dorzucić TSH i glukozę. Widzimy się za tydzień w środę i mam być dobrej myśli. Wyniku z dziś nie mam, jak dotrze, mam podesłać.
To są dobre wiadomości, trzymam kciuki za Ciebie kochana i za kropka cały czas ✊🏻😘Nadzieja to początek wszystkiego✨
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
05.03 156 g dzidziusia 🥰

-
Malinowysorbet dziękuję 😂😘
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
05.03 156 g dzidziusia 🥰

-
Mam betaHCG - 668,480 mIU/ml !!!
Majuna, elektro96, notsobadd, Suzie, Zaczarowan, Dropsik, Lavenda, Vienna, nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, SailorMoon, Majlen, Anonim1992, ultramaryna_, nick nieaktualny, Leśneintro, grazka0022, PaulaG, CoffeeDream, MummyYummy, nick nieaktualny, Gregorka, Eniana, Chmurka21, Pati2804, ellevv lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Majuna wrote:Jestem po wizycie. Oczywiście nic nie widać, co nikogo nie dziwi. 😁 Mam endo takie typowo ciążowe, 16.5 mm. Nie stwierdza na ten moment, że coś wygląda w środku źle, ale nie jest tego na tym etapie stwierdzić. I tak różnie to może być, nie musi, ale może być pozamaciczna. Nie kazał 50 razy badać bety i progesteronu, ale powiedział, że i tak pewnie pójdę, to mam dorzucić TSH i glukozę. Widzimy się za tydzień w środę i mam być dobrej myśli. Wyniku z dziś nie mam, jak dotrze, mam podesłać.
To czekamy 🤞 -
Speranza :) wrote:Mam betaHCG - 668,480 mIU/ml !!!
No widzisz!!!!!
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Wow!Speranza :) wrote:Mam betaHCG - 668,480 mIU/ml !!!
Może to faktycznie dwie fasolki?🤪
Suzie, Speranza :), Malinowysorbet, Anonim1992, nick nieaktualny, MummyYummy, nick nieaktualny, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
No!!! i teraz mi proszę już grzecznie być w ciąży, żadnych testowych wyskoków! Cieszę się ♥️
Speranza :), nick nieaktualny, nick nieaktualny, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
@Majuna, to są świetne wieści, trzymamy kciuki za kropeczka i tuptamy za beta ☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
elektro96 wrote:Wow!
Może to faktycznie dwie fasolki?🤪
Też tak pomyślałam 😁
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Uffff, ale mi ulżyło
Nawet sobie nie wyobrażacie. Dobrze, że już w domu testów nie mam, to nawet mnie nie będzie korciło. Dziękuję Wam, że byłyście w tym ze mną
Zaczarowan, elektro96, Suzie, Malinowysorbet, nick nieaktualny, PaulaG, MummyYummy, nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"