Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:
Teraz się zastanawiam, ja miałam stosunek 1,4. I to było kilka miesięcy po dostawie AH. Może u mnie to też był stan przejściowy? Dowiemy się już w środę 🙈
Chciałabym, żeby chociażby trochę niższe było niż ostatnio 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2024, 17:50
Dropsik, notsobadd lubią tę wiadomość
-
Speranza gratulacje 😁
Nie nastawiaj się proszę bo wysoka beta nie świadczy o bliźniakach.... ale życzę Ci aby tak bylo 🥰
Speranza :), Dropsik, Gregorka, Zaczarowan lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Majuna wrote:Niestety u mnie bez happy endu moja beta 129.3 po 3 dniach od badania, a więc nie rośniemy.
💔 tak mi przykro… tulę Cię… 🥹👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ściskam… 🫂Majuna wrote:Niestety u mnie bez happy endu moja beta 129.3 po 3 dniach od badania, a więc nie rośniemy.Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Właśnie nic mi z tego nie pasuje. Staram się jesc zdrowo, szczerze mówiąc to nawet przytyłam ok 2kg( nie mam nadwagi ani niedowagi). Aktywność fizyczna no właśnie przez ostatnie miesiące za mało niż za dużo. Wszystko jakby odwrotnie ...notsobadd wrote:,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
Majuna wrote:Niestety u mnie bez happy endu moja beta 129.3 po 3 dniach od badania, a więc nie rośniemy.
🫂🫂🫂 -
O nie... Bardzo mi przykro 🫂"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
Szkoda, bo może dałoby jakiś pogląd na to TSH. TSH jest też niestabilne, więc może akurat tak trafiłaś w dołek, ale wiadomo, że warto się przyjrzeć sytuacji. Nie znam się na TSH, więc nic mądrzejszego nie podpowiemMalinowysorbet wrote:Nie robiłam, patrzyłam tylko na te co są w 3dc i był jakiś pakiet to kupiłam
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Majuna 😭🫂
-
Tak bardzo mi przykro. Tulę mocno 🫂Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

Faktycznie stosunek LH/FSH na pewno do poprawy. Robiłaś wcześniej te badania? Czy to pierwszy raz?