Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Speranza :) wrote:Uffff, ale mi ulżyło
Nawet sobie nie wyobrażacie. Dobrze, że już w domu testów nie mam, to nawet mnie nie będzie korciło. Dziękuję Wam, że byłyście w tym ze mną 
Obiecaj tylko, że już nie będziesz sikać 😁 (na patyk oczywiste, do toalety nawet musisz 🤣)
Speranza :), Malinowysorbet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Obiecaj tylko, że już nie będziesz sikać 😁 (na patyk oczywiste, do toalety nawet musisz 🤣)
Uroczyście obiecuję
W tle fanfary
elektro96, Suzie lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Majuna - bardzo dobre info, trzymam kciuki za kropka i czekamy na Twoją kolejną wizytę
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie wrote:Też tak pomyślałam 😁
Jest taka opcja, bo była owula z dwóch jajników w tym cyklu. Narzeczony tylko o tym mówi, że to byłoby spełnienie jego marzeń i że on ma takie przeczucie itd. Ja chcę tylko żeby wszystko było dobrze i żeby bejbik był zdrowy
elektro96, Dropsik, MummyYummy, nick nieaktualny, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
Speranza :) wrote:Jest taka opcja, bo była owula z dwóch jajników w tym cyklu. Narzeczony tylko o tym mówi, że to byłoby spełnienie jego marzeń i że on ma takie przeczucie itd. Ja chcę tylko żeby wszystko było dobrze i żeby bejbik był zdrowy
Pewnie, ale tak duża beta zaskakuje. Będziemy czekać w piątek na info, nie mogę się doczekać ❤️
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Nam też!! Teraz masz kobieto zakaz sikania na testy ! Sikaj sobie normalnie 😄😄 ale nie na testy. Super 🩷🩷🩷🩷Speranza :) wrote:Uffff, ale mi ulżyło
Nawet sobie nie wyobrażacie. Dobrze, że już w domu testów nie mam, to nawet mnie nie będzie korciło. Dziękuję Wam, że byłyście w tym ze mną 
Speranza :), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
BEJBIKI kochana , nie bejbik 😁😁😁🥰Speranza :) wrote:Jest taka opcja, bo była owula z dwóch jajników w tym cyklu. Narzeczony tylko o tym mówi, że to byłoby spełnienie jego marzeń i że on ma takie przeczucie itd. Ja chcę tylko żeby wszystko było dobrze i żeby bejbik był zdrowy
Vienna, Speranza :) lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, chodzi za mną taka młoda gotowana kapusta, ale niestety nie umiem jej zrobić… Moja babcia zawsze robiła najlepszą i nie wiem jak ją doprawić, żeby tak właśnie smakowała 😞MagicznaNuta wrote:u mnie na obiad młoda kapusta gotowana, młode ziemniaczki i karkówka zapiekana z pieczarkami i serem, a na deserek arbuz

A Ty jak robisz ?Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Pokaż -
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
Malinowysorbet wrote:
Tsh niskie ;( też teraz takie mam i mam zmniejszona dawkę letroxu. Testosteron miałam podobnie i to niby ok. No ale to lh niskie i ogólnie stosunek lh do fsh to 0.4 czyli też mało
-
@Sorbecik, na moje (średnio wprawione) oko te wyniki nie są złe. Testosteron, prolaktyna w ryzach - i super
Faktycznie stosunek LH/FSH na pewno do poprawy. Robiłaś wcześniej te badania? Czy to pierwszy raz?
Taką grafikę znalazłam ostatnio, może zerknij czy Ciebie w jakimś stopniu dotyczy:
elektro96, Dropsik lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻

https://zapodaj.net/plik-r405iaEyk9
https://zapodaj.net/plik-ONhgmGl8l4