Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:To bardzo dobrze! Warto zrobić USG w trakcie miesiączki, bo wtedy widać rzeczy, których nie widać w innej fazie cyklu! Ja bym się upierała, żeby mi zrobili USG

Popieram, mój gin mówi, że w kontekście badania ginekologicznego i USG podczas miesiączki to tylko wykonanie cytologii nie wchodzi w grę. No i oczywiście liczy się też komfort pacjentki 😊 -
Napisałam 😘Vienna wrote:Tak będzie łatwiej, ale lepiej na priv 😅 Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek ❤️
Vienna lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:Ja powiem Wam szczerze, że chyba bym nie chciała mieć badania podczas okresu, czułabym się mega spięta i zawstydzona
Ja też, w sensie na samą myśl mnie wszystko boli 🙈
Ale wiadomo, że czasami jak trzeba to trzeba..Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Prezesoowa wrote:Dostałam kiedyś okresu na fotelu w trakcie badania - myślałam, że się spalę ze wstydu, ale właśnie mój gin wtedy mi wytłumaczył, że to bardzo dobrze, bo zwykle pacjentki wtedy omijają ginów z daleka, a warto takie USG też zrobić

No wierzę, że to nie było komfortowe doświadczenie... Ale to nie jest od nas zależne od nas, a przynajmniej miałaś wykonane badanie, które jest w tym czasie ważne 😉
Ja kiedyś dostałam podczas stosunku 🙈 To był instant seks na wywołanie 🐒😂 Całe szczęście zdarzyło się to z moim Mężem, ale też było mi potwornie wstyd. -
Beta 3,2
prog 8,45 ng/ml także raczej oszukaniecHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Jak będzie skąpo to ok, może mi tam grzebać, ale jak będzie powódź to wolałabym nie 🙈
-
Anonim1992 wrote:Beta 3,2
prog 8,45 ng/ml także raczej oszukaniec
Czemu oszukaniec skoro beta pozytywna? Zwłaszcza, że pisałaś, że to 9/10 dpo.
elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja też ostatnio właśnie ten mój 47-dniowy cykl, z dwiema owulacjami ( 😲 ), dostalam podczas stosunku 😀 . Ale u nas nie było krępacji, bo już się zdarzało w okresMummyYummy wrote:No wierzę, że to nie było komfortowe doświadczenie... Ale to nie jest od nas zależne od nas, a przynajmniej miałaś wykonane badanie, które jest w tym czasie ważne 😉
Ja kiedyś dostałam podczas stosunku 🙈 To był instant seks na wywołanie 🐒😂 Całe szczęście zdarzyło się to z moim Mężem, ale też było mi potwornie wstyd.♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Ciaza w wielu laboratoriach jest od 5(a u Ciebie nie ma mniej <1),ale jest jeszcze wcześnie po zagniezdzeniu to będzie się podwajać, koniecznie sprawdzać, a masz jakiś progesteron w domciu? Trzymam mocno kciuki❤️Anonim1992 wrote:Beta 3,2
Jestem pozytywnie nastawiona 🤞❤️
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
To ja przed okresem i w trakcie nie dam rady, jestem tak spuchnięta w kroczu, że zero przyjemności.
-
Anonim tak jak dziewczyny piszą, beta może dopiero startować jest bardzo wcześnie kciuki ✊🏻 a z progiem to masz możliwość skontaktować się z gin, żeby Ci coś przepisał ?Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Anonim1992 wrote:Beta 3,2
Mam nadzieję, że dopiero beta startuje, czekamy na rozwój sytuacji 🤞🏻☺️👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻

Bierzesz coś?