Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
SailorMoon wrote:Omg dziewczyny, ale ciśniecie 🙈🙈 w wolnej chwili wszystko nadrobię
Powiem Wam tak, byle do środy 🌸 w czwartek wyjeżdżamy naładować baterie, zrelaksować się i ogólnie chill 🌸🌸🌸
W niedzielę na zakończenie weekendu idę na koncert Podsiadło w Gdańsku 🥹❤️
Następnie w poniedziałek 3.06 umówiłam się do giną na kontrolne USG czy wszystko po cb wróciło do normy i przy okazji dowiem się jak wygląda sprawa z owulka, bo akurat mniej więcej wtedy ma być 😎
I dodatkowo 6.06 idę na kolejną wizytę na kontrolę owulki. Czy właśnie była, czy właśnie będzie czy jak to wygląda 🌸
Trzymam mocno kciuki za wszystkie bety!! ❤️❤️❤️
Hej, hej. Oby na wizytach wszystko wyszło pomyślnie, dobrze że dajesz znać o wizytach to @Prezesowa na pewno wpisze Cię w rozkład jazdy pociągu 🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dzień dobry! Fajny ten tydzień, taki krótki 😅 😘
@Majuna, @Malinowysorbet @Speranza i @Anonim1992 kciuki za wyniki! 🤞🍀
@Suzie i tak tydzień można zaczynać 👏 ❤️ Cieszę się bardzo, 1dc zaczynamy! 🤞
@Vienna tulę i całuję 😘 🫂
Dziś chyba jakiś dzień zbiorowego sikania 🫣 Dziś rano obudziłam się z odczuciem dość „nieciążowym” i co, też sikałam 🫣😅
Zabieram się za sprzątanie, czas goni 🫣 Będę odświeżać 😘
Speranza :), Suzie, Malinowysorbet, elektro96, Vienna, MummyYummy, Prezesoowa, Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
SailorMoon wrote:Omg dziewczyny, ale ciśniecie 🙈🙈 w wolnej chwili wszystko nadrobię
Powiem Wam tak, byle do środy 🌸 w czwartek wyjeżdżamy naładować baterie, zrelaksować się i ogólnie chill 🌸🌸🌸
W niedzielę na zakończenie weekendu idę na koncert Podsiadło w Gdańsku 🥹❤️
Następnie w poniedziałek 3.06 umówiłam się do giną na kontrolne USG czy wszystko po cb wróciło do normy i przy okazji dowiem się jak wygląda sprawa z owulka, bo akurat mniej więcej wtedy ma być 😎
I dodatkowo 6.06 idę na kolejną wizytę na kontrolę owulki. Czy właśnie była, czy właśnie będzie czy jak to wygląda 🌸
Trzymam mocno kciuki za wszystkie bety!! ❤️❤️❤️,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
ultramaryna_ wrote:Dzień dobry! Fajny ten tydzień, taki krótki 😅 😘
@Majuna, @Malinowysorbet @Speranza i @Anonim1992 kciuki za wyniki! 🤞🍀
@Suzie i tak tydzień można zaczynać 👏 ❤️ Cieszę się bardzo, 1dc zaczynamy! 🤞
@Vienna tulę i całuję 😘 🫂
Dziś chyba jakiś dzień zbiorowego sikania 🫣 Dziś rano obudziłam się z odczuciem dość „nieciążowym” i co, też sikałam 🫣😅
Zabieram się za sprzątanie, czas goni 🫣 Będę odświeżać 😘
Hahaaaaa, dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak robię...To znaczy robiłam, bo już sobie więcej czegoś takiego nie zafunduję. Dobrego dnia!
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
CoffeeDream wrote:Współczuję bardzo. To musi być bardzo męczące nie tyle fizycznie co psychicznie. 🙁 Wszystko na Twojej głowie...
Mój mąż ma teoretycznie też prace na miejscu, ale tych wyjazdów jest ostatnio mnóstwo i więcej go nie na już jest. Na weekendy zawsze wraca, więc to taki plus, ale przy staraniach słabo...
Podobno w czerwcu chce rozmawiać z szefem, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Już też go to jednak męczy.
Trzymam mocno kciuki, abyście znaleźli swój złoty środek.
Mój wyjeżdżał od kiedy Lilka miała pół roku.
Od półtora roku jest na własnej działalności, więc na szczęście więcej zależy już tylko od niego.
Ciężki temat. Ja już nie chcę być sama.. -
Dziewczyny mam głupie pytanie... Czy w tych kalkulatorach bety, dostępnych w necie, porównuje się wyłącznie pierwszy wynik do drugiego wykonanego po 48 godzinach, czy mogę tam porównać np. wynik z pierwszego dnia i potem 7 dni później? Wiem, idiotyczne pytanie..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Lavenda wrote:Hej! 👋
Miałam się częściej odzywać, ale mało z tego wyszło.
Dobiły mnie te dni.
Mąż miał wrócić z delegacji wczoraj, dziś mam właśnie pik.
Niestety okazało się, że wróci dopiero w nocy z wtorku na środę.
Raczej spisuje cykl na straty. Bo raczej mało prawdopodobne, że skoro dziś mam pik to coś wyjdzie nawet gdybyśmy poprzytulali się od razu po powrocie..
W kolejnym cyklu też nie wiem czy w ogóle będzie w kraju.
Jakoś nam się te starania się spinają.
Nadrobię was trochę.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze bety.
Pozdrawiam was!!!
Może pomyśl o domowej inseminacji? Szczerze nie wiem na czym to polega ale sama miałam doczytać jak mąż byl za granicą🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Speranza :) wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie... Czy w tych kalkulatorach bety, dostępnych w necie, porównuje się wyłącznie pierwszy wynik do drugiego wykonanego po 48 godzinach, czy mogę tam porównać np. wynik z pierwszego dnia i potem 7 dni później? Wiem, idiotyczne pytanie...
Zaczarowan, Speranza :), Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Możesz wpisać w kalkulator też z większym odstępem, ale nie sprawdzałabym pod tym kątem, bo tylko Cię może to zestresować.
Chodzi o to, że dzisiaj robię trzeci raz betę i to będzie badanie wykonane po 7 dniach od pierwszego. Czekam na te wyniki i czekam i przec chwilą wpadła mi reflaksja, że skąd ja będę wiedziała czy ten wynik jest ok... Wizytę mam dopiero w piątek, więc jedyna opcja to kalkulator. Mam nadzieję, że mnie to nie zestresuje jeszcze bardziej niż ta biel na teście rano"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Chodzi o to, że dzisiaj robię trzeci raz betę i to będzie badanie wykonane po 7 dniach od pierwszego. Czekam na te wyniki i czekam i przec chwilą wpadła mi reflaksja, że skąd ja będę wiedziała czy ten wynik jest ok... Wizytę mam dopiero w piątek, więc jedyna opcja to kalkulator. Mam nadzieję, że mnie to nie zestresuje jeszcze bardziej niż ta biel na teście rano
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Chodzi o to, że dzisiaj robię trzeci raz betę i to będzie badanie wykonane po 7 dniach od pierwszego. Czekam na te wyniki i czekam i przec chwilą wpadła mi reflaksja, że skąd ja będę wiedziała czy ten wynik jest ok... Wizytę mam dopiero w piątek, więc jedyna opcja to kalkulator. Mam nadzieję, że mnie to nie zestresuje jeszcze bardziej niż ta biel na teście rano
Kochana, a test był dosłownie biały? -
Dropsik wrote:Do tej pory Twoja beta szła jak szalona, więc jest szansa, że ten trend się utrzymuje i odetniesz. Czekam z Tobą na wyniki 🤞
Zaczarowan, grazka0022, notsobadd, Suzie, Speranza :), Dropsik, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, Vienna, ultramaryna_, Prezesoowa, MummyYummy, Gregorka, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dziękuję kochana"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
elektro96 wrote:A później wprowadzimy ogólny zakaz sikania na patyki po potwierdzeniu ciąży betą 🤪🤣
notsobadd, elektro96, Speranza :), Vienna, Katsue, Prezesoowa, MummyYummy, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Kochana, a test był dosłownie biały?
Dosłownie... Zalałam go przypadkiem, chyba zaspana byłam, ale i tak mnie to nastraszyło."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
elektro96 wrote:A później wprowadzimy ogólny zakaz sikania na patyki po potwierdzeniu ciąży betą 🤪🤣
Tak! Też jestem zaelektro96 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Też odświeżam i odświeżam, za tymi Waszymi betami dziewczyny 😘 @Speranza, @Anonim1992 i @Majuna też będą dziś? Bo tak na szybko czytam dziś to forum będąc w pracy♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta