Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Powinny być dzisiaj, tak myślę i tak wszystkie czekamy 😁Majlen wrote:Też odświeżam i odświeżam, za tymi Waszymi betami dziewczyny 😘 @Speranza, @Anonim1992 i @Majuna też będą dziś? Bo tak na szybko czytam dziś to forum będąc w pracy
Speranza :), notsobadd lubią tę wiadomość
-
PaulaG wrote:Może pomyśl o domowej inseminacji? Szczerze nie wiem na czym to polega ale sama miałam doczytać jak mąż byl za granicą
O kurcze totalnie nieznany temat dla mnie.
Poczytam, dziękuję!!
PaulaG lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem chętna!! 😁Katsue wrote:Tak, mieszkam ok 20 km od Kato 😊
Do Katowic też mam około 20kmWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2024, 13:33
Vienna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:Też odświeżam i odświeżam, za tymi Waszymi betami dziewczyny 😘 @Speranza, @Anonim1992 i @Majuna też będą dziś? Bo tak na szybko czytam dziś to forum będąc w pracy
Też odświeżam i czekam -
Ale to pokazuje, że te testy jednak wrażliwe są. Niektórym po zalaniu się pokazuje kreska, której nie powinno być, a tutaj powinna być a jej nie ma 😳 Nawet na mózg staraczki to za dużo 🤯Speranza :) wrote:Dosłownie... Zalałam go przypadkiem, chyba zaspana byłam, ale i tak mnie to nastraszyło.
-
Suzie wrote:Też odświeżam i czekam
To robimy to samo, tylko ja to robię ze stroną diagnostyki... W zeszłym tygodniu już były wyniki o tej porze.
Dropsik lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dropsik wrote:No właśnie! Tylko nie każ nam znowu zgadywać 🤣🤣
Ta zabawa trwała może minutę...
Sama nie wytrzymałam i podałam od razu odpowiedź
Tym razem natychmiast napiszę.
Dropsik, elektro96 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Majlen wrote:Ja też jestem chętna!! 😁
Do Katowic też mam około 20km
Dziewczyny to ja też będę chętna tylko ja dopiero jak moje samopoczucie się polepszy 😃
Katsue mi się wydaje, że my się znamy w sensie nie osobiście ale nas coś łączy 😁! Dodajmy się do przyjaciółek to odezwę się priv czemu tak mi się wydaje 😂
Vienna, Majlen, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Speranza :) wrote:Ta zabawa trwała może minutę...
Sama nie wytrzymałam i podałam od razu odpowiedź
Tym razem natychmiast napiszę.
Nie graj z nami lepiej, od razu wyniki na tacy poprosimy 😅 i oddaj narzeczonemu wszystkie testy do depozytu, żeby nie kusiło!
Speranza :), nick nieaktualny, elektro96, nick nieaktualny, Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Nie graj z nami lepiej, od razu wyniki na tacy poprosimy 😅 i oddaj narzeczonemu wszystkie testy do depozytu, żeby nie kusiło!
Ten był ostatni, a więcej już nie kupię... Serio, serio. Obiecuję poprawę
grazka0022, Zaczarowan, notsobadd, elektro96, Gregorka, Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Speranza :) wrote:Ten był ostatni, a więcej już nie kupię... Serio, serio. Obiecuję poprawę

Wybaczamy
Speranza :) lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Kobiety w ciąży wszystkie testy do kosza!
Dziewczyny czy jest któraś zainteresowana kupnem fertistim MEN całe opakowanie + gratis dorzucę kilka saszetek z rozpoczętego opakowania. Mam jeszcze dużą pakę testów owulacyjnych. Jak któraś chętna dajcie znać. Zrobiłam zamówienie 2 dni przed pozytywnym testem stąd zapasy 😁
Speranza :), Dropsik, Zaczarowan, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Speranza :) wrote:Ten był ostatni, a więcej już nie kupię... Serio, serio. Obiecuję poprawę

Ty lepiej zacznij pieniążki w śpioszki pakować, a nie w testy
Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ja po połówkowych dam znać, bo będę wystawiać Pinki sztuk 6 oraz owulaki horienmedical sztuk... 30 albo 50 🤣🤣Liyss🧚🏻 wrote:Kobiety w ciąży wszystkie testy do kosza!
Dziewczyny czy jest któraś zainteresowana kupnem fertistim MEN całe opakowanie + gratis dorzucę kilka saszetek z rozpoczętego opakowania. Mam jeszcze dużą pakę testów owulacyjnych. Jak któraś chętna dajcie znać. Zrobiłam zamówienie 2 dni przed pozytywnym testem stąd zapasy 😁
Też kupione w depresji między owulacją a zrobionym testem 🤡 Zakupy testów i supli na kolejny cykl w tym okresie też dopisuję do listy zakazanych rzeczy 🤓Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2024, 13:50
Liyss🧚🏻, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Ja po połówkowych dam znać, bo będę wystawiać Pinki sztuk 6 oraz owulaki horienmedical sztuk... 30 albo 50 🤣🤣
Też kupione w depresji między owulacją a zrobionym testem 🤡 Zakupy testów i supli na kolejny cykl w tym okresie też dopisuję do listy zakazanych rzeczy 🤓
Z tymi zakupami to już przegięłaś...
Nawet jak na mnie to by było za dużo
To może ujawnimy sobie miasta, w których mieszkamy, to wtedy ustalimy gdzie się spotkać 😝Vienna wrote:Też mam 20 km do Kato 😄 @Majlen, @Katsue musimy coś zorganizować ❤️
Vienna lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Nooo gruby zapas 😅Dropsik wrote:Ja po połówkowych dam znać, bo będę wystawiać Pinki sztuk 6 oraz owulaki horienmedical sztuk... 30 albo 50 🤣🤣
Też kupione w depresji między owulacją a zrobionym testem 🤡 Zakupy testów i supli na kolejny cykl w tym okresie też dopisuję do listy zakazanych rzeczy 🤓
Ja też mam trochę zapas owulaków 30szt i ciążowych 12, ale Twój to jest arsenał!! 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2024, 13:53
♀️29
PCOS
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P