Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Katsue wrote:Cudnie jest, ciepło ♥️ dziś np byliśmy w Helu, objadłam się rybką 😁 choć była jedna rzecz, która sprawiła, że aktualnie sprawiła, że mam ochotę utopić się pod prysznicem 🥺 dzwoniliśmy do jednej z osób z rodziny z życzeniami urodzinowymi i oczywiście padło nieśmiertelne pytanie o potomstwo 🥺 co sprawiło, że znów się rozsypałam więc dalszą rozmowę przejął tato 🥺 ja wiem, że ci ludzie chcą dla mnie dobrze, że nie wiedzą… ale każde takie pytanie jest kurewsko bolesne.
Cieszę się, że miło spędzasz czas z tatą! 😘 Zasługujesz na to, zwłaszcza teraz! 🫂🫂 niestety niektórzy nie wiedzą, nie czują tego, że są pewne kwestie, o które się nie pyta..Katsue lubi tę wiadomość
-
Pati pokaż jutro efekty 😁
Katsue 🫂Pati2804, elektro96, Katsue lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Witaj Nikosiu, wyrównujesz szanse taty w Waszej rodzinie 🤪♥️
A tak serio to gratuluję pięknego chłopczyka, nie mogę się doczekać Twojej relacji z poinformowania córeczek 😍Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Katsue nie dziwię się, miałaś prawo się tak poczuć 🫂
Ja ostatnio usłyszałam od wujka którego nie widziałam kilka lat że "o jesteś w ciąży, no czas najwyższy na Ciebie" 🙄 ale co to miało znaczyć? Kiedy według niego jest ten "najwyższy czas" ? No i tacy ludzie bez taktu nie wiedzą co dana osoba przeszła, mają czelność się tak odzywać... nosz kur** , miałam ochotę mu coś odpowiedzieć ale odwróciłam się i poszłam do babci..Katsue, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Katsue wrote:Cudnie jest, ciepło ♥️ dziś np byliśmy w Helu, objadłam się rybką 😁 choć była jedna rzecz, która sprawiła, że aktualnie sprawiła, że mam ochotę utopić się pod prysznicem 🥺 dzwoniliśmy do jednej z osób z rodziny z życzeniami urodzinowymi i oczywiście padło nieśmiertelne pytanie o potomstwo 🥺 co sprawiło, że znów się rozsypałam więc dalszą rozmowę przejął tato 🥺 ja wiem, że ci ludzie chcą dla mnie dobrze, że nie wiedzą… ale każde takie pytanie jest kurewsko bolesne.
Nie mogę tego pojąć jak to się dzieje, że ludzie dają sobie przyzwolenie na zadawanie takich pytań, nigdy nikomu tego nie zrobiłam i nie zrobię…
Przytulam @Katsue 🥹
Fajnie, że macie taki dobry kontakt z tatą, że wyrywacie się wspólnie na takie wycieczki, musicie mieć piękną relacje ☺️Katsue lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:Katsue nie dziwię się, miałaś prawo się tak poczuć 🫂
Ja ostatnio usłyszałam od wujka którego nie widziałam kilka lat że "o jesteś w ciąży, no czas najwyższy na Ciebie" 🙄 ale co to miało znaczyć? Kiedy według niego jest ten "najwyższy czas" ? No i tacy ludzie bez taktu nie wiedzą co dana osoba przeszła, mają czelność się tak odzywać... nosz kur** , miałam ochotę mu coś odpowiedzieć ale odwróciłam się i poszłam do babci..
Ja pierdolę, nienawidzę tego tekstu. Nie ma pojęcia o Twojej historii, milczenie jest złotem naprawdę 🤬
Albo ile razy słyszałam od jakiejś rodziny „z dupy” typu kuzyn ojca „no wzięłabyś się za robotę, młodsza już nie będziesz”… No może i młodsza nie będę, ale Ty typie mądrzejszy też na pewno nie… tylko szacunek do rodziców mnie powstrzymuje przed takimi odpowiedziamielektro96, Prezesoowa, Pati2804, Katsue lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:Katsue nie dziwię się, miałaś prawo się tak poczuć 🫂
Ja ostatnio usłyszałam od wujka którego nie widziałam kilka lat że "o jesteś w ciąży, no czas najwyższy na Ciebie" 🙄 ale co to miało znaczyć? Kiedy według niego jest ten "najwyższy czas" ? No i tacy ludzie bez taktu nie wiedzą co dana osoba przeszła, mają czelność się tak odzywać... nosz kur** , miałam ochotę mu coś odpowiedzieć ale odwróciłam się i poszłam do babci..
Ja ostatnio nie wytrzymałam i powiedziałam kilka słów za dużo że ja im do sypialni nie wchodzę i radzę do mojej też nie wchodzićPati2804, Katsue lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
notsobadd wrote:Ja pierdolę, nienawidzę tego tekstu. Nie ma pojęcia o Twojej historii, milczenie jest złotem naprawdę 🤬
Albo ile razy słyszałam od jakiejś rodziny „z dupy” typu kuzyn ojca „no wzięłabyś się za robotę, młodsza już nie będziesz”… No może i młodsza nie będę, ale Ty typie mądrzejszy też na pewno nie… tylko szacunek do rodziców mnie powstrzymuje przed takimi odpowiedziami
To co napisałaś jest jedyną słuszną odpowiedzią wobec takich osób 🙄Prezesoowa, Pati2804, Katsue lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Niektórzy to taktu nie mają... Koleżanka ma w rodzinie osobę na wózku i też długo starali się o dziecko. To szwagier tej dziewczyny potrafił publicznie jej męża wyśmiewać, że dzieciaka nie umie zrobić i że strzela na ślepo. Zresztą ten sam facet obrzydliwe teksty mówił do tej mojej znajomej (typu że będą ja r****ać tylko na pieska, bo będzie wolała czytać książkę w tym momencie i tylko w takiej pozycji będzie mogła).👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g mężczyzny 👶🏻
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
05/09 39+1, 3720g 😬
📆 Kalendarz
08/09 🏥
-
Suzie wrote:Niektórzy to taktu nie mają... Koleżanka ma w rodzinie osobę na wózku i też długo starali się o dziecko. To szwagier tej dziewczyny potrafił publicznie jej męża wyśmiewać, że dzieciaka nie umie zrobić i że strzela na ślepo. Zresztą ten sam facet obrzydliwe teksty mówił do tej mojej znajomej (typu że będą ja r****ać tylko na pieska, bo będzie wolała czytać książkę w tym momencie i tylko w takiej pozycji będzie mogła).
Oj skończyłby bez zębów, przysięgam. Jak ja nienawidzę takich oblechów, całe szczęście po tatusiu odziedziczyłam strasznie niewyparzony język.👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Oj skończyłby bez zębów, przysięgam. Jak ja nienawidzę takich oblechów, całe szczęście po tatusiu odziedziczyłam strasznie niewyparzony język.
Gościu jest tak posrany (jego żona zresztą też), że przy dziecku seks uprawiaja, a to dziecko czasami z nakrycia ich nagrywa. Dziecko ma 10 lat. I już mówi, że ma chłopaka i że będą razem uprawiać seks, ona zajdzie w nastoletnia ciążę i nie będzie musiała chodzić do szkoły 🤡👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
07/04 17+4, 223g 🐻
05/05 21+4, 493g 😱
07/07 30+4, 1924g 🫣
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
05/09 39+1, 3720g 😬
📆 Kalendarz
08/09 🏥
-
Suzie wrote:Niektórzy to taktu nie mają... Koleżanka ma w rodzinie osobę na wózku i też długo starali się o dziecko. To szwagier tej dziewczyny potrafił publicznie jej męża wyśmiewać, że dzieciaka nie umie zrobić i że strzela na ślepo. Zresztą ten sam facet obrzydliwe teksty mówił do tej mojej znajomej (typu że będą ja r****ać tylko na pieska, bo będzie wolała czytać książkę w tym momencie i tylko w takiej pozycji będzie mogła).
Obrzydliwe.. -
Anonim1992 wrote:Powiem tak mój bąbel kompletnie nie współpracował za każdym razem albo spał i miał w nosie cokolwiek się robiło No i pepowina była cały czas między nogami a później ja już mówiłam że pod koniec to ja już nie chce wiedzieć a wtedy podejrzewam że było widać
-
Majuna wrote:@Prezesoowa bardzo mi przykro z powodu taty... Patrzenie na gaśnięcie ukochanej osoby to z pewnością ogromny ból dla Was wszystkich. Nie znajdę słów pocieszenia dla Ciebie, ale życzę Wam siły, byście wszyscy byli silni razem. Tulę Cię mocno bardzo. 🫂
Brak mi słów na wypis Twojego taty ze szpitala w takim stanie...
Ja jestem za wolnym! Ty i Twoje zdrowie/samopoczucie są najważniejsze. Chociaż wiem, jak to łatwo mówić, ja biorę dwa dni wolnego i już się boję, jak sobie poradzą albo czego nie zrobią.
@Pati musisz obgadać te bóle głowy z lekarzem, na pewno Ci coś poradzi. Nie możesz się tak męczyć. Wiem, że nie chcesz zaszkodzić maluszkowi, ale Twoje samopoczucie też jest ważne. Im Ty się lepiej czujesz, tym lepiej dla maluszka. 😘
@Suzie pozostaje mi pogratulować Ci małpy. Niech robi co swoje i zawija dupsko na długi czas, ale nie bez powodu! 🤰
@Zaczarowana dla mnie to nie jest nadzieja, ale rozumiem jego podejście, chce mieć 100% pewności. Tak, jutro planuję powtórzyć, czy więcej razy, to nie wiem. W moim przypadku chyba najlepiej by było jakby zaczęła samoistnie spadać.
Ja zawsze Ci pisałam bez "a". Potem myslałam właśnie sobie, że nazwa pewnie była zajęta. 😁
@żona_brodacza witaj, powodzenia! Szybkich dwóch kresek, fajnie, że znacie przyczynę, teraz walka powinna być łatwiejsza.
Uwielbiam ruskie, najbardziej to babci męża. To są pierogi... 😋
Mam nadzieję, że z nami zostaniesz. Z Twoich postów bije taki optymizm, że spokojnie możesz nas wszystkich nim obdarować. 😁
@brilka hej! Tobie również życzę powodzenia!
@Vienna 🫂 po wyniku zdecyduję, czy odstawić.
@Suzie urodziny w jakimś konkretnym stylu się szykują?
@elektro a ja za to wierzę cały czas w Twoje dwie kreseczki. 😊 Tak pięknie zawsze nam wszystkim kibicujesz, a sobie to wcale!
@Liyss @Mummy @Zaczarowana jestem wzruszona Waszymi maluchami, cudnie rosną. ❤❤❤
@Majeln pozytyw pewnie za rogiem 🤭
@Katsue tulę 🫂🫂🫂 takie pytania nigdy nie znajdą uzasadnienia. Nigdy nikogo o to nie pytam i pytać nie będę. Niektórzy nie zdają sobie sprawy, ile cierpienia ludzie muszą przejść.
No chyba wracam do formy, bo zaczynam te moje wywody wieczorne. 😊
Nie, to tylko urodziny okrągłe, ale tyle tych balonów, dekoracji i dupereli, że byli co oglądać 😁Majuna lubi tę wiadomość
👩30👨31
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
07/04 17+4, 223g 🐻
05/05 21+4, 493g 😱
07/07 30+4, 1924g 🫣
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
05/09 39+1, 3720g 😬
📆 Kalendarz
08/09 🏥
-
Majunka, bo mi ostatnio chyba trochę brak wiary w to, że może się udać… Taki ze mnie smerf maruda, ale nie chcę Wam już tutaj zrzędzić. 😊 Wszystkim Wam kibicuję i trzymam kciuki za każdą z osobna. ♥️
Jak się czujesz ?Majuna lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Suzie wrote:Gościu jest tak posrany (jego żona zresztą też), że przy dziecku seks uprawiaja, a to dziecko czasami z nakrycia ich nagrywa. Dziecko ma 10 lat. I już mówi, że ma chłopaka i że będą razem uprawiać seks, ona zajdzie w nastoletnia ciążę i nie będzie musiała chodzić do szkoły 🤡
-
nick nieaktualny
-
Elektro 🥺🫂😘🍀✊
Majuna dobrze Cię widzieć tutaj i czytać 😊😘🫂Majuna lubi tę wiadomość