Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Anonim ale bym zjadła śledzie 😂 ale ciężko kupić jakieś dobre
Czy mi się wydaje, czy więcej póki co jest chłopczyków niż dziewczynek? 😁
Anonim1992 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Dropsik wrote:Szok! 😮
Czerwone LEGO, jasne po prawej prawdziwe 😆
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Właśnie zerknęłam w Twój kalendarz - śpij na zdrowie, bo sporo wizyt w najbliższym czasie 💪
Nie no, jeszcze nie pora 😁 -
Prezesoowa wrote:Cieszę się, że udało się z tym sensorem. Mam nadzieję, że będziesz się z tym czuła bezpiecznie

Absolutnie mnie nie uraziłaś, ja to rozumiem. Pewnie gdyby sytuacja była inna to też bym wolała, żeby mógł odejść spokojnie w domu. Mojego tatę niestety czeka śmierć przez uduszenie lub utonięcie - jak woda zaleje mu płuca. Nie są to ani szybkie ani bezbolesne sposoby odejścia, więc nie wyobrażam sobie, że będzie to przechodził w domu, a my będziemy na to patrzeć. Nie dopuszcza się, żeby zwierzęta umierały w takich cierpieniach, bo to niehumanitarne. Szkoda, że pojęcie prawa do humanitarnego odejścia nie mają ludzie, a zwierzęta.
Na hospicjum on się nie zgodzi, a mama go nigdy nie odda, choćby sama miała za to oddać życie. Zobaczymy jak to będzie. Generalnie ostatnio wychodzę z założenia, że trzeba przeżyć każdy kolejny dzień, jeden po drugim i nie zastanawiać się co dalej. Nie jestem w stanie niczego zmienić, a co mogę zrobić to robię. Nic więcej nie mogę
Bardzo, bardzo mi przykro... To jest po prostu straszne, że rodziny nie mają medycznego wsparcia w takiej sytuacji.
Myślę, że masz naprawdę dobre podejście - robisz tyle, ile możesz, a nawet więcej 😘 Zawsze będę to powtarzać - jesteś heroską!
nick nieaktualny, elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
U mnie miała być dziewczynka więc na sali porodowej się dowiedziałam że chłopak Chociaż kiedy pojawiły się wątpliwości to ja czułam że to jednak chłopak będzie dlatego miałam szaro białe ubranka 🤣🤣🤣a imię dla chłopaka było dla nas najtrudniejszym do wybrania dla dziewczynek chyba z 6 a dla chlopaka zeroDropsik wrote:
Ale mi żeście zaimponowały, że macie już imiona dla dzieci 🥺 A my w lesie 🙈Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Prezesoowa wrote:Też mi się tak wydaje. Która z Mamuś oczekuje dziewczynki?

Dropsik 😁
-
Az dziwne, że w tych czasach takie pomyłki mają rację bytu. Jak zaufać lekarzowi, skoro nie umie płci określić to skąd wiadomo czy umie znaleźć inne narządy na USG i jeszcze je ocenić. Niepojęte dla mnie 🤯 Tym bardziej, że jeszcze najczęściej widzi lekarz prowadzący plus ten od prenatalnych.Anonim1992 wrote:U mnie miała być dziewczynka więc na sali porodowej się dowiedziałam że chłopak Chociaż kiedy pojawiły się wątpliwości to ja czułam że to jednak chłopak będzie dlatego miałam szaro białe ubranka 🤣🤣🤣a imię dla chłopaka było dla nas najtrudniejszym do wybrania dla dziewczynek chyba z 6 a dla chlopaka zero
Chyba bym na Twoim miejscu spadła z łóżka 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2024, 20:09
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Myślę, ze faktycznie można dodać w naszym czerwcowym kalendarzu serduszka różowe albo niebieskie, w zależności od płci dzieciątka 😁 Chyba Smerfetka już to sugerowała 😊
nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, Suzie, Dropsik, Zaczarowan, Pati2804, MummyYummy, notsobadd, nick nieaktualny, Majuna, Smerfetkaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Prezesoowa jest mi strasznie smutno jak się to czyta a co dopiero to przeżywać zwłaszcza że jesteś z tatą blisko 😭😭😭🥺 nie wyobrażam sobie jak się czujesz jesteś mega silna babka skoro to wszystko dźwigasz 😘😘 zauważyłam że już tak trochę zaczynasz się godzić że stanem taty 😔 baaardzo mocno Cie przytulam i biorę 🤧🤧🤧 na otarcie 😭😭
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
Powiem tak mój bąbel kompletnie nie współpracował za każdym razem albo spał i miał w nosie cokolwiek się robiło No i pepowina była cały czas między nogami a później ja już mówiłam że pod koniec to ja już nie chce wiedzieć a wtedy podejrzewam że było widaćDropsik wrote:Az dziwne, że w tych czasach takie pomyłki mają rację bytu. Jak zaufać lekarzowi, skoro nie umie płci określić to skąd wiadomo czy umie znaleźć inne narządy na USG i jeszcze je ocenić. Niepojęte dla mnie 🤯 Tym bardziej, że jeszcze najczęściej widzi lekarz prowadzący plus ten od prenatalnych.
Chyba bym na Twoim miejscu spadła z łóżka 🤣
Dropsik lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Ech, ściskam Cię… 🫂Katsue wrote:Cudnie jest, ciepło ♥️ dziś np byliśmy w Helu, objadłam się rybką 😁 choć była jedna rzecz, która sprawiła, że aktualnie sprawiła, że mam ochotę utopić się pod prysznicem 🥺 dzwoniliśmy do jednej z osób z rodziny z życzeniami urodzinowymi i oczywiście padło nieśmiertelne pytanie o potomstwo 🥺 co sprawiło, że znów się rozsypałam więc dalszą rozmowę przejął tato 🥺 ja wiem, że ci ludzie chcą dla mnie dobrze, że nie wiedzą… ale każde takie pytanie jest kurewsko bolesne.
Dlatego lepiej takich pytań nie zadawać nigdy…
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Suzie lubi tę wiadomość