Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
@Pati, jeju, biedna, a to ból głowy, a to skurcz. Mam nadzieję, że to już ostatnie dolegliwości 😘
@Liyss, jaki maluszek cudny ♥️ Takie robaczki są przesłodkie 🥺
@Prezesoowa, ech... No bardzo trudna sytuacja, naprawdę nie wiem, co powiedzieć... Zachowanie szpitala jest dla mnie niepojęte. Popieram Dziewczyny - właśnie drzwiami i oknami, gdzie tylko możecie, żeby załatwić dodatkowe wsparcie w opiece. A Ty, Kochana, marsz na L4, nawet mi się nie zastanawiaj! Potrzebujesz tego 😘
@Suzie, jaka synchronizacja z koleżanką 🤭
@Majlen, w takim razie w najbliższych dniach czekamy na owulaki 💪 Ja bardzo lubię podziwiać te postępy kresek 🤭 Edit: właśnie zobaczyłam, chyba masz czuja, że owu za progiem 🔥
@Zaczarowan, cudny Tomuś 🥰 Nie przejmuj się zbytnio pomiarami. Tak jak pisze Dropsik - wystarczy inny sprzęt, inna ręka i będzie różnica. Super, że niedługo masz wizytę u prowadzącego, on na pewno rozwieje wątpliwości.
@żonabrodacza, @brilka - witam się z Wami serdecznie 🙂
@Nutka, fryzjer fajna rzecz, ja bardzo lubię, to mnie odpręża. Daj znać, co tam nowego ja głowie się pojawiło 😊
@Eniana, czy Ty wrzucałaś swoje wyniki krzywej, a ja je przegapiłam?
@SailorMoon, przytulam z powodu spadku nastroju 🫂
@Paima, bardzo współczuję zawrotów głowy. Mierzysz ciśnienie? Rozumiem, że jest Ci żal koleżanki, ale stres nie jest dobry dla nikogo, dlatego nie miej wyrzutów i leć na zwolnienie 😘 Zobacz, że u Ciebie to już 16 tydzień, także i tak dajesz czadu.
Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Majlen, nick nieaktualny, Pati2804, Gregorka, SailorMoon lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Ja akurat nie chłodzę, ale wczoraj przy wpuszczaniu leku, jak mnie szczypało, mam nadzieję że to tak jednorazowo

Mnie często szczypie, zależy jak się wbije 🙈😆Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Leśneintro wrote:Miło, że pytasz ❤️ jutro zaczynam urlop i wyjeżdżamy do rodziny, także zapowiada się miły czas ❤️ a tak w temacie starań, to dziś 22 dc (i nie wiem który dzień po owulacji, sądząc po bólu 12dc, to pewnie 9/10 dpo) i o dziwo nie mam jeszcze żadnych urojonych objawów xD
To będzie chill ❤️ -
Mummy tak pisałam na czczo 93,2 norma do 92, więc dostałam sensor, który właśnie mi się troch÷ odkleił🤭 jade do domu okleić go tejpami zanim całkiem odpadnie pierwszego dnia
Dropsik, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Super, że wyszło po Twojemu:) będziesz spokojniejsza mam nadzieję 🤞Eniana wrote:Mummy tak pisałam na czczo 93,2 norma do 92, więc dostałam sensor, który właśnie mi się troch÷ odkleił🤭 jade do domu okleić go tejpami zanim całkiem odpadnie pierwszego dnia

Eniana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Teraz nie biorę, ale w styczniu miałam przepisane :pSmerfetkaa wrote:A To Ty masz dwa razy dziennie dopochwowo tak?

Ja wiem że najlepiej na noc, ale dostałam globulki na infekcję tez na noc, a lepiej raczej oddzielnie aplikować leki. Oczywiście nie zdążyłam dopytać lekarza przed jego urlopem czy można łączyć, ale wydaje mi się że lepiej nie
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Eniana wrote:Mummy tak pisałam na czczo 93,2 norma do 92, więc dostałam sensor, który właśnie mi się troch÷ odkleił🤭 jade do domu okleić go tejpami zanim całkiem odpadnie pierwszego dnia

W sumie na dobre wyszło, bo będziesz spokojniejsza, a jednocześnie cukier będzie w ryzach 😊
Daj znać, jak sprawdza się sensor - ja się kłuję, bo mam na czczo 92, czyli jeszcze w normie. -
Zaczarowan, MummyYummy, nick nieaktualny, notsobadd, Dropsik, elektro96, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, Eniana, Pati2804, Leśneintro, ultramaryna_, Majuna, Gregorka, CoffeeDream, Vienna lubią tę wiadomość
-
Tak, wydaje mi się, że wyniuchałam tą owulację. Aplikacja niby mi wyznaczyła na niedzielę 2go czerwca, ale chyba będzie wcześniej, jak wtorkową kreska w takim kolorze, no i śluz chyba mi się robi rozciągliwy przezroczysty, mówię chyba, bo mało go było na papierze, ale coś tam maźnęłam i się rozciągnął troszkęMummyYummy wrote:@Pati, jeju, biedna, a to ból głowy, a to skurcz. Mam nadzieję, że to już ostatnie dolegliwości 😘
@Liyss, jaki maluszek cudny ♥️ Takie robaczki są przesłodkie 🥺
@Prezesoowa, ech... No bardzo trudna sytuacja, naprawdę nie wiem, co powiedzieć... Zachowanie szpitala jest dla mnie niepojęte. Popieram Dziewczyny - właśnie drzwiami i oknami, gdzie tylko możecie, żeby załatwić dodatkowe wsparcie w opiece. A Ty, Kochana, marsz na L4, nawet mi się nie zastanawiaj! Potrzebujesz tego 😘
@Suzie, jaka synchronizacja z koleżanką 🤭
@Majlen, w takim razie w najbliższych dniach czekamy na owulaki 💪 Ja bardzo lubię podziwiać te postępy kresek 🤭 Edit: właśnie zobaczyłam, chyba masz czuja, że owu za progiem 🔥
@Zaczarowan, cudny Tomuś 🥰 Nie przejmuj się zbytnio pomiarami. Tak jak pisze Dropsik - wystarczy inny sprzęt, inna ręka i będzie różnica. Super, że niedługo masz wizytę u prowadzącego, on na pewno rozwieje wątpliwości.
@żonabrodacza, @brilka - witam się z Wami serdecznie 🙂
@Nutka, fryzjer fajna rzecz, ja bardzo lubię, to mnie odpręża. Daj znać, co tam nowego ja głowie się pojawiło 😊
@Eniana, czy Ty wrzucałaś swoje wyniki krzywej, a ja je przegapiłam?
@SailorMoon, przytulam z powodu spadku nastroju 🫂
@Paima, bardzo współczuję zawrotów głowy. Mierzysz ciśnienie? Rozumiem, że jest Ci żal koleżanki, ale stres nie jest dobry dla nikogo, dlatego nie miej wyrzutów i leć na zwolnienie 😘 Zobacz, że u Ciebie to już 16 tydzień, także i tak dajesz czadu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2024, 18:44
MummyYummy, Dropsik lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
Majlen wrote:Tak, wydaje mi się, że wyniuchałam tą owulację. Aplikacja niby mi wyznaczyła na niedzielę 2go czerwca, ale chyba będzie wcześniej, jak wtorkową kreska w takim kolorze, no i śluz chyba mi się robi rozciągliwy przezroczysty, mówię chyba, bo mało go było na papierze, ale coś tam maźnęłam i się rozciągnął troszkę
U mnie też owu najczęściej była wcześniej, niż twierdziła aplikacja. Super, że udało się wyłapać, że u Ciebie też tak może być 💪
Majlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi tak wyznaczyła, bo mam wpisane cykle 30dniowe i przez ostatnie 3msc, no to była mniej więcej w 15dc, a dziś mam dopiero 9dcMummyYummy wrote:U mnie też owu najczęściej była wcześniej, niż twierdziła aplikacja. Super, że udało się wyłapać, że u Ciebie też tak może być 💪♀️29
PCOS
@Suzie super pazy 😍
@Nutka, czekam na foto włosów 🤪
Dajcie tego deszczu trochę do mnie… nie padało od dwóch tygodni, wszystko suche… wszędzie dookoła padało tylko nie na mojej wsi 😂
Ja właśnie wstałam z półtoragodzinnej drzemki, 20 minut dochodziłam do siebie jaki mamy dzień tygodnia, która to w ogóle godzina i kim jest ten człowiek którego głos słyszę w drugim pokoju 😂
elektro96, nick nieaktualny, ultramaryna_, ellevv, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
U mnie jednak ani kropelka nie spadła, jest parno i 27 stopni 🥵🥵notsobadd wrote:@Suzie super pazy 😍
@Nutka, czekam na foto włosów 🤪
Dajcie tego deszczu trochę do mnie… nie padało od dwóch tygodni, wszystko suche… wszędzie dookoła padało tylko nie na mojej wsi 😂
Ja właśnie wstałam z półtoragodzinnej drzemki, 20 minut dochodziłam do siebie jaki mamy dzień tygodnia, która to w ogóle godzina i kim jest ten człowiek którego głos słyszę w drugim pokoju 😂♀️29
PCOS
nick nieaktualny
-
Magicznanuta co robiłaś u fryzjera? 😁
Notsobad mi też się wydaje, że wszędzie deszcz a moje miasto omija 😁
Suzie jakie ładne paznokcie 🥹
Suzie lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
MagicznaNuta wrote:Wróciłam do domu, próbuję zupę i myślę sobie co to za paskudztwo
na szybko gotowałam przed fryzjerem i w ogóle jej nie doprawiłam:) żadnego pieprzu, ziela angielskiego, liścia, moja głowa była już u fryzjera;) ajj ciekawe czy się jakoś uratuje;)
A co to za zupka? 😂 Jak u fryzjera? Zadowolona? -
Ale mnie zmulilo 🙄