Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwielbiam, chociaż nie jadłam już wiekiiiii!Zaczarowan wrote:A jadlyscie kiedyś Kinder Maxi Kinga??? 😋😋 to jest dopiero odlot!
Majuna, Zaczarowan lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
ale dodałam Cię też
Kurde, to patrzę dalej 😂 -
Majuna, Mam 3h pociągiem do Torunia i jakbym była w okolicy, a bywam od czasu do czasu to dam znaka 😎 Nie wiem czy teraz jakoś się uda, tzn będę za tydzień w ndz, ale na imprezie rodzinnej
Buu teraz mi smutno, że ominie mnie kawka z Tobą. Będę się odzywać jakby co
Majuna, elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A to też prawda. Jednak rozmowa zawsze się klei, czy to na poważne tematy, czy o dupie Maryny 🤪 (przepraszam Marynko 😭🤣🤣🤣)Katsue wrote:Ejjj, poza tym spotkanie z nami to nie to samo co spotkanie z jakąś nową, randomową osobą, przecież my już się znamy 😎
Co do auta, to ja z 4 razy zdawałam i zazwyczaj staram się pilnować, w każdym razie na DTŚ, bo właśnie tam złapali mojego męża, ale na autostradzie już niekoniecznie 😅 choć i tak dotyczą mnie pewne ograniczenia z uwagi na PESEL mojego samochodu 🤣
Zamelduję od razu na wizytę, choć nie wiem jak z kursowaniem pociągu, bo na stację Katsue wjeżdża o 20 🙈 a że jestem pacjentką na doczepkę i na sam koniec pewnie będą opóźnienia 🙈
nick nieaktualny, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, Dropsik, Pati2804, Vienna, nick nieaktualny, MummyYummy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
💁🏽
❌ hla-c C2
Toruń dla mnie też osiągalny, a poza tym bardzo lubię to miasto 😊 a szczególnie pierożki w Starym Mlynie 🤪Dropsik wrote:Majuna, Mam 3h pociągiem do Torunia i jakbym była w okolicy, a bywam od czasu do czasu to dam znaka 😎 Nie wiem czy teraz jakoś się uda, tzn będę za tydzień w ndz, ale na imprezie rodzinnej
Buu teraz mi smutno, że ominie mnie kawka z Tobą. Będę się odzywać jakby co 
Majuna, Dropsik, Zbuntowana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
-
notsobadd wrote:Nie widzę nic
ale dodałam Cię też
Też cię nie widzę, co jest 🤔 -
Majuna wrote:@Liyss dużo czyli ile zdawałaś? I jak reszta? Ja zdawałam 3 razy, dwa razy oblałam na placu, zrobiłan łuk na zaciągniętym ręcznym (wgl super auto bo jeździło normalnie 🤣) a drugi raz za linie wyjechałam też na łuku. Ale za to moja siostra zdawała uwaga: 11 razy.
Moja koleżanka zdawała 7 razy, myślałam że jest rekordzistką 😂 Ja też zdawałam trzy razy, raz nie zdałam przez pecha bo nie mogłam wyczuć sprzęgła i strasznie to przeżywałam potem!
Majuna, ultramaryna_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 04/24
niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny jajowód, kir AA, ogniska adenomiozy, RIF, oligospermia
08/25 - I ICSI ➝ 3 ❄️ po PGT-A
3 x FET beta <0,2
04/26 - II ICSI 🍀 -
Tak, bo Pai działa właśnie na połączenie naczyń między matką i płodem, potem z tego tworzy się łożysko, które już może być nieutworzone prawidłowo…Katsue wrote:No właśnie aż sprawdziłam i ten acard to prawie jak za darmo, ale chodziło chyba o same badania 🤔 ale z drugiej strony doszłam do końca internetów i znalazłam nawet info o stanie przedrzucawkowym wynikającym z PAI, a mam znajomą, która prawie przez to zeszła 😳
Co do odstawienia supli - działaj jak zawsze, ja nie pamiętam, czy i na ile odstawiałam 🤷♀️😅Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Katsue wrote:Ja chyba raz na placu, dwa na mieście 🤔 za trzecim razem trafiłam na typa, który tępił mnie od wyjazdu i w koncu tak zestresował, że oblałam na jakiejś bzdurze. Ale potem gadałam z ludźmi i dużo osób na niego trafiało i wszystkich oblewał 🙈 chodziłam potem na jazdy doszkalające i instruktor powiedział mi, że jego zdaniem jeżdżę dobrze i mam następnym razem jak ktoś się przywali powiedzieć, że to ja jestem kierowcą i ja oceniam sytuację 🤣🤣🤣 co oczywiście zrobiłam 🤣 gościu miał zonka, ale zdałam 🤣
Ja mam koleżankę, która wylosowała na egzaminie sygnał dźwiękowy i powiedziała egzaminatorowi, że nią zatrąbi bo to nadużycie w sytuacji bez zagrożenia 😂
Mi egzaminy gładko poszły, wszystko od strzała dlatego chyba sobie pozwalam na za dużo. Ale żeby nie było, że łatwo przyszło-łatwo poszło to od dziś muszę się już ostro pilnować 🥹
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ta moja dupa… 🤣🤣🤣 😘elektro96 wrote:A to też prawda. Jednak rozmowa zawsze się klei, czy to na poważne tematy, czy o dupie Maryny 🤪 (przepraszam Marynko 😭🤣🤣🤣)
elektro96, Zbuntowana, Majuna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
Majuna wrote:@Liyss dużo czyli ile zdawałaś? I jak reszta? Ja zdawałam 3 razy, dwa razy oblałam na placu, zrobiłan łuk na zaciągniętym ręcznym (wgl super auto bo jeździło normalnie 🤣) a drugi raz za linie wyjechałam też na łuku. Ale za to moja siostra zdawała uwaga: 11 razy.
Ja zdałam za 10 😂
Ja jeździć się nie boję, umiem i lubię. Mnie egzaminy same w sobie tak stresują, czuję taką presję, że przez to nie zdawałam. I to takie głupoty, np tak mi się ze stresu noga trzęsła, że na łuku nawet nie ruszyłam i 2 razy mi auto zgasło i nara koniec egzaminu 😂
Ostatni raz szłam z myślą „miej wyjebane a będzie Ci dane” 😂
I pamiętam jak już podjechałam spowrotem do ośrodka, to egzaminator mi zaczął mówić, że coś tam mu wmawiałam bla bla a ja mu na to, że wie Pan co, ja już zdaję 10 raz i w dupie to wszystko mam 😂 a on do mnie, że 10 i ostatni bo zdałam ! I ja dziewczyny tak płakałam ze szczęścia, że normalnie oddychać nie umiałam. Cały dzień płakałam 😁
Śmigam już dobrych kilka lat i nigdy się nie bałam, nie byłam żadnym zagrożeniem ani nie miałam dziwnych sytuacji na ulicy. No i rodzina i znajomi mówili mi, żebym zdawała w innym ośrodku a ja się uparłam, że zdam w Katowicach w WORD i zdałam 😂
Puenta jest jedna, nigdy nie rezygnuj ze swoich marzeń i celów! Ja bardzo chciałam mieć te prawko. I sobie obiecałam, że nawet gdybym miała zdać za 100 razem to zdam to i będę śmigać 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2024, 22:05
ultramaryna_, Dropsik, Zaczarowan, ellevv, nick nieaktualny, elektro96, notsobadd, Malinowysorbet, Pati2804, CoffeeDream, Majuna, Vienna, nick nieaktualny, MummyYummy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
elektro96 wrote:Toruń dla mnie też osiągalny, a poza tym bardzo lubię to miasto 😊 a szczególnie pierożki w Starym Mlynie 🤪
Mmm te piecuchy są pyszne 😁
elektro96, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Cholera, to tylko ja nigdy nie byłam zatrzymana przez policję i nie miałam punktu karnego? 🤣🫣 Jaka siara 🤣 (prawko mam od 15lat 🤣)
elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
@Suzie
ale diagnoza to zawsze krok w przód, jeżeli zdecydujesz się na wizytę w tej klinice, z pewnością dużo wniesie do tematu 🤞🏻🤞🏻
@Anonim @Majuna 🫂
Ale fajnie, że dziewczynom udało się spotkać na żywo 🩵
Liczę na to, że jak już wszystkie będziemy z brzuszkami i będziemy się nudzily na ciążowym zwolnieniu, to urządzimy sobie gdzieś zjazd
Suzie, Dropsik, Zbuntowana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość