Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Majlen wrote:Ja już sama nie wiem 😵💫
@Prezesowa chyba kiedyś pisała, że ona uważa, że 8 dnia lepiej, bo jest rozkręcony.
A tak w ogóle, to dziś mnie cały dzień podbrzusze boli
Ostateczna decyzja należy do Ciebie 😁Majlen lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Liyss biedna, przytulam 🫂 trzymam kciuki żeby już za chwilkę, już za momencik było już tylko z górki i żebyś poczuła się lepiej i mogła cieszyć się kropeczkiem 🤞😘🍀
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
Liyss🧚🏻 wrote:Ja dziewczyny chyba będę przez jakiś czas tylko podczytywać.
Ciężki dziś mam dzień psychicznie. Jest mi tak przykro i smutno, że źle się czuję już 5 tyg a gdzie tam jeszcze.
Bardzo się cieszę z ciąży, cieszę się z maluszka 🥹
Ale ciężko mi z takim samopoczuciem normalnie funkcjonować. Serio leżę całymi dniami w łóżku i walczę o przetrwanie i boję się, że będę się tak czuć całą ciążę 😪 nawet wyjście do laboratorium na czczo tak mnie stresuje, że aż mi się żal.
Będę zaglądać, trzymajcie się 😘
Ojejku..kochana daj sobie czas.. Skup się na sobie i maluszku 🫂🫂🫂 Jeszcze przyjdą te lepsze dni 😘
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie, ze ja nigdy nie badalam proga, ani w ciazach, ani 7dpo. Chyba mialam więcej szczęścia niż rozumu. Teraz też straciłam zapał do starań. Zawsze marzyłam o trójce dzieci , ale przez ostatnie dni mam myśli, ze co ma być to będzie. Wczoraj jak przyszłam z pracy to tylko zjadłam i położyłam się spać, choć masa obowiązków. Oby zaraz mi przeszło.
-
Majunka, Liyss - przytulam…
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
MagicznaNuta wrote:Dziewczyny wiecie, ze ja nigdy nie badalam proga, ani w ciazach, ani 7dpo. Chyba mialam więcej szczęścia niż rozumu. Teraz też straciłam zapał do starań. Zawsze marzyłam o trójce dzieci , ale przez ostatnie dni mam myśli, ze co ma być to będzie. Wczoraj jak przyszłam z pracy to tylko zjadłam i położyłam się spać, choć masa obowiązków. Oby zaraz mi przeszło.
Może potrzebujesz dłuższego odpoczynku? Organizm wyczerpany, to ciężko tutaj mówić o chęci w staraniach, więc to normalne.. 🫂🫂 Masz jakiś urlopik w najbliższym czasie?MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Może potrzebujesz dłuższego odpoczynku? Organizm wyczerpany, to ciężko tutaj mówić o chęci w staraniach, więc to normalne.. 🫂🫂 Masz jakiś urlopik w najbliższym czasie?
-
U mnie też dzisiaj psycha wysiadła. Na treningu się poryczalam przez co poszło mi beznadziejne i ogólnie słabo👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g mężczyzny 👶🏻
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
📆 Kalendarz
5/09 gin
-
Dziewczyny widzę tutaj dzisiaj duuużą potrzebę na grupowego przytulasa. Zapraszam 🙌🫂
Paima, Majlen, Prezesoowa, Speranza :), elektro96, Katsue, Gregorka, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, Vienna lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
Czuć, że jakieś złe emocje w nas siedzą dziewczyny 🙄
Mi też się nic nie chce, forum więcej podczytuję niż się udzielam, na treningi chodzę z wewnętrznego przymusu i wychodzę z nich wkurzona na siebie i smutna, że przestałam się przykładać, martwię się na zapas o wszystko, nie umiem zluzować i cieszyć się teraźniejszością...😒♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 10.09- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Malinowysorbet wrote:Ostatnio sama się zastanawiałam czy robić 7 czy 8 i nasza Prezesowa mowila, że zawsze robila 7 ale teraz zamierza sama sprawdzić 8.
Ostateczna decyzja należy do Ciebie 😁Malinowysorbet, Dropsik lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 10.09- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
MagicznaNuta wrote:Oh Kochana to nawet o pracę nie chodzi, bardziej psychicznie brak jakichkolwiek chęci na cokolwiek. Jeszcze mnie ten żołądek dobija, ale musi być lepiej
A kupiłaś sobie ten syrop na zgagę?może on ci pomoże.. on naprawdę daje ulgę
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Jestem cały czas, ale doskonale sobie radzicie to się nie wtrącam
Byłam u mojej pani doktor pierwszego kontaktu, mam kiepskie wyniki badań krwi. Stres mnie niszczy.. np. w ciągu 6 tygodnie stres zjadł mi 15 jednostek żelaza i mam teraz żelazo sporo poniżej normy. Mam zmieniony plan suplementacyjny i jestem na chorobowym.
Przytulam Was wszystkie moje Kochane Dziewczynki, jeszcze wyjdzie dla nas piękne słoneczko :*Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Jestem cały czas, ale doskonale sobie radzicie to się nie wtrącam
Byłam u mojej pani doktor pierwszego kontaktu, mam kiepskie wyniki badań krwi. Stres mnie niszczy.. np. w ciągu 6 tygodnie stres zjadł mi 15 jednostek żelaza i mam teraz żelazo sporo poniżej normy. Mam zmieniony plan suplementacyjny i jestem na chorobowym.
Przytulam Was wszystkie moje Kochane Dziewczynki, jeszcze wyjdzie dla nas piękne słoneczko :*
Czy ja dobrze słyszę/widzę? 😘 Poszłaś na chorobowe! Cieszę się! 🥳 Równocześnie przykro mi z powodu wyników.. mam nadzieje, że suple pomogą. Wiem, że teraz masz stresujący i po prostu trudny czas, ale mam nadzieje, że jakoś się trzymasz.. 😘
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Ogłoszenie parafialne- jutro nie idę na wizytę do gina, musiałam odwołać. W sumie jakoś się tym nie martwię, bo skierowań narazie żadnych nie potrzebuje, a jak coś to tam zadzwonię na Teleporade.. sprzęt i tak mają do tylka. A z moim prowadzącym widzę się już w przyszłym tygodniu, więc ocenimy jak z tą wagą Tomka
Pati2804, Malinowysorbet, Speranza :), Gregorka, Dropsik, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, Vienna lubią tę wiadomość
-
Przytulam Was wszystkie moje Kochane Dziewczynki, jeszcze wyjdzie dla nas piękne słoneczko :*
Dobrze, że jesteś na chorobowym… myślę, że to najlepsze, co możesz zrobić dla siebie w tym momencie…
Cieszę się, że jesteś tutaj z nami, chociażby po cichutku. Chociaż smutno tu bez Ciebie 😘Prezesoowa lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Zaczarowan wrote:Dziewczyny! Ogłoszenie parafialne- jutro nie idę na wizytę do gina, musiałam odwołać. W sumie jakoś się tym nie martwię, bo skierowań narazie żadnych nie potrzebuje, a jak coś to tam zadzwonię na Teleporade.. sprzęt i tak mają do tylka. A z moim prowadzącym widzę się już w przyszłym tygodniu, więc ocenimy jak z tą wagą Tomka
Masakra! Byle ciuchcia nam się nie wykoleiła z wrażenia 🤪Pati2804, Malinowysorbet, Zaczarowan, Speranza :), Gregorka, Katsue, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Po prostu ja bym pewnie sprawdziła w kolejnym cyklu czy mam owulację a później ewentualnie myśleć co dalej. Bo jak faktycznie to jednorazowa sytuacja.. ✊🏻MagicznaNuta lubi tę wiadomość